-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz mackosajt #16610 üzenetére
Az is megoldás lehet. Én is 10 percnyi loading bámulás után rákerestem a neten mi a probléma. És tényleg az ékezetes felhasználó.
Ami megoldást találtam míg nem volt prohardver az nekem működött. Áthelyeztem a dokumentumok mappámat ez alapján másik meghajtóra ékezet nélküli mappába és így instant beengedett a social club.
-
aktív tag
-
aktív tag
-
Redneck
nagyúr
válasz mackosajt #16460 üzenetére
Én még nem vettem meg de youtubeon is van pár régebbi Phenom gameplay és sehol nem írtak negatív dolgokat hogy rosszul futna. Pedig volt pár DDR2-es 1. gen Phenom és tuning nélküli konfigok gyenge kártyákkal.
Én már annak is örülök ha 30-40 közötti fps-sel fut, úgyis kontrollerrel tolom majd.
Egyébként egyértelmű és várható volt hogy az Intel előnye kiütközik a GTA-nál.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Asbee
veterán
Egy éjszaka alatt, simán össze lehet hozni egy ilyen tesztet + előbb megkapják ők, és az oldal hiteles szokott lenni. Persze összeesküvés elméletek ki lehet találni, biztos hasra ütés szerűen csak úgy beírtak pár adatot.
Jaaaaa, hogy egy FX tulaj. Akkor már tudom honnan fúj a szél. Ha nekem is az lenne én is azt mondanám jól fut. Ez a proci ennyit tud, nincs min meglepődni.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nem gondolod,hogy a teszt/release előtt nem kapják meg a játékot a nagyobb oldalak ndaval együtt ugye????
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
sagem
addikt
válasz mackosajt #15922 üzenetére
Azonnali megoldásként ami tényleg nagyon megbízható bolt: GreenManGaming 31,20 font, digitális
(használd a: SAVE22-OVERHO-LIDAYS) kódot a kedvezményhez, vagy regisztrálj az oldalon és VIPként (mindenki VIP aki regelt) ennyi lesz az ára)[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Külpolitika
- Honda topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hálózati / IP kamera
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest