Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGeri74
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, segítségre lenne szükségem. Megvásároltuk ezt a csomagot: https://store.playstation.com/en-HU/product/EP1004-CUSA00411_00-PREMIUMPACKOG001?emcid=pa-st-165920 , de valamiért nem tudunk játszani online módban barátokkal. A social club regisztrációt is megcsináltuk,de az sem segített. Köszi,ha tud segíteni valaki. -
MrYoniko
aktív tag
Szerdán lesz valaki online?
Csak mert eladnám a raktáraimat, 8-8 lopás kell már csak az utolsó két nagy raktárba...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
törölt tag
Mikor jön a 250.000$ ?
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Ezer éve nem játszottam, viszont a régi screenshotjaimat szívesen megnézném. Van erre lehetőségem valahogy?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
negyven2
veterán
válasz bluuzia #70383 üzenetére
A jobbik eset lesz ha ilyen formában jönnek ki a küldetések. De simán elképzelhető, hogy hetente adnak majd egyet. Ez a fajta drip-feed (magával az Updaek-el megérkezik ugyan a plusz tartalom, de azokat csak akkor lehet hivatalosan használni, elérni, ha azt engedélyezik szerver oldalróll) nagyon régóta része már a GTA Online-nak (talán még a 360-as időkben is volt minimálisan ilyesmi), viszont az utóbbi pár évben terjedt el ez ennyire durván náluk, hogy a tartamom 70%-a majd később lesz elérhető.
És igazából azt se lehet mondani, hogy ez a Red Dead Online miatt van, mert egyrészt azt is nyilatkozták, hogy magára a GTA Online támogatására egy külön 50-70 fős csapat van fenntartva. Másrészt, meg oda se nagyon érkeznek azok a hatalmas frissítések (igaz ott rá lehet fogni a beta-ra), és ott is úgy oldják meg, mint GTA-ban. Vagyis jön a frissítés és abban van minden amit majd az azt követő 2-3 hónapban aktiválnak.
És egy kis off az off-ban: Azt meg kell nézni RDR2-nél, hogy bár 6 hónap még mindig benn van a top 10 eladott játékban, de már nagyon sokk akcióban szerepelt 50%-os leértékelésként pedig anno még a GTA V prevGen-es kiadása is csak évekkel később kapott ekkora leértékelést.Amúgy a Take-Two még a RDR2 megjelenése környékén mondta, hogy még hosszútávú terveik vannak a GTA Online-al is. Viszont lehet, hogy ez úgy lesz megoldva, hogy az eddigi évi 4 nagyobb update-böl 2 lesz.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
veterán
Valami olyat olvastam hogy ősszel jön a GTA 6. Kíváncsi vagyok egyből lesz-e online is. Nem olyan rég vettem meg az 5-öt, tavaly nyáron, ősszel kezdtem az online-t, de mivel majdnem mindenem megvan már meguntam. Arena war, Jacht és drága autók vásárlása meg tuningolása kimaradt, talán a heistezés hozhatna némi felüdülést, nyilván ennyi idő alatt meg 89-es szinten sok minden van amit még nem csináltam, de elég egysíkú már.
És akkor ezmiatt nem lenne többé dlc, mert már szinte csak a 6-ra koncentrálnak (meg persze az RDR2-re)?https://tinyurl.com/rasoapro
-
MrYoniko
aktív tag
válasz bluuzia #70383 üzenetére
Látod, én pár hónap után képes vagyok ráunni, mindig ugyanaz, minimális kihívással. Annó a WoW sokkal izgalmasabb volt a sok raid-el, csak abban meg lassan lehetett haladni.
Most is csak ládázok, hogy meglegyen az arany szobor, így duplásan még meg is éri az időt, csak nagyon unalmas...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
bluuzia
senior tag
válasz negyven2 #70381 üzenetére
Lehet, hogy még örülnék is, ha nem nyomtam volna le MA ezt az első hármat 3-4x / db.
Elég is volt.
Ezek meg ilyen 3+3+2-vel akarják kitolni a játékélményt?
Tényleg úgy néz ki csak a nagyon tartalékok maradtak ezen a projekten.Sajnos eljutottam, arra a szintre, hogy megcsinálom a dailyket (ne kérdezzétek miért!), aztán kicsit szenvedő üzemmódban eltöltök online fél órát, mivel lassan már kocsikat sincs kedvem tuningolni.
Az eladások meg kb. annyira izgatnak, mint egy 10x látott film. Véletlenül még elkaphat az ihlet, hogy rákattanjak, de kevés az esélye.
Na mindegy, ezek ellenére szeretem ezt a játékot.
Valamiért napi szinten találkoznom kell a karaktere(i)mmel!Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
bluuzia
senior tag
Ez a REPO Work nem lenne rossz, ha nem 3 mission lenne az egész.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
MrYoniko
aktív tag
válasz #81556480 #70374 üzenetére
Arena War jó lenne, csak abban a szarban max 15 fps-em van...
rasotamas: észre se vettem, hulla voltam tegnap...
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Zsoxx
senior tag
Járművet se lehet másik játékosnak átadni (örökbe)?
A másik dolog, hogy 3 éve mikor csináltam egy versenyt meg DM-pályát a Creatorban, Online-ban megjelenik a trigger azon a helyen, ahova leraktam. Most meg nem látom egyiket se. Ez valami új feature?
-
MrYoniko
aktív tag
Akkor ismét nem valami nagy durranás a heti... :S
Dupla raktár jöhetne már...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
hegyipapa
senior tag
25/4/2019 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
Premium Repo Work (Simeon)
Log-in Bonuses:
Vintage Albany T Shirt
2X GTA$ and RP Activities:
Arena War gamemodes
Special Cargo
Premium Repo Work
Discounted Content:
Cerberus, $2,037,000 Trade Price
Brutus, $1,403,500 Trade Price
Scarab, $1,619,100 Trade Price
Imperator, $1,202,600 Trade Price
ZR380, $1,125,600 Trade Price
Arena War workshops and renovations
-
ProgenXL
őstag
DLC-ről semmi hír? Jól leadták.
Gunner for life
-
addikt
válasz NdrewSunix #70366 üzenetére
Egyébként ne lepődj meg, de elég sok minden nincs fordítva benne. Még a fő küldetések sincsenek mind lefordítva.
-
senior tag
-
Plata
félisten
válasz NdrewSunix #70363 üzenetére
Minek a GTA V-höz GTA 4 DLc magyarítása?
Nem lehet hogy GTA 4 magyarítást akarod feltenni GTA V-re?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NdrewSunix #70363 üzenetére
jobb oldalt lent a fogaskerék-villáskulcsra menj, utána kapcsold be a magyarítást. Ennél értelmetlenebb elrendezést, letöltés mechanizmust nehezen lehetett volna kitalálniuk.
[kép][ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #70361 üzenetére
Te jó ég ez még létezik? Van még egyáltalán kocsi ami nem vett részt benne? 1 kivételével mondjuk úgyis az összes meg volt bundázva
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Kedves és Kedvetlen PHHU tagok!
Elindult a 108. szépségverseny! Hajrá hajrá!
Jó lenne ha újra vissza állna a vasárnapi versenyes tali is!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
senior tag
-
Segal
veterán
válasz NdrewSunix #70358 üzenetére
A lényeg hogy az online részt el ne indítsd ha bármilyen mód van a gta-n mert azonnal ban-t kapsz. Sztori módba büntetlenül ökörködhetsz bármivel.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
senior tag
-
Plata
félisten
válasz NdrewSunix #70356 üzenetére
Amíg a GTA vagy social club észre nem veszi hogy modoltad a játékot,akkor kapsz egy szép nagy érett 20 éves banánt.
-
senior tag
válasz NdrewSunix #70355 üzenetére
Ja most, hogy számítógépen nézem már észrevettem, hogy a Mod aktivátor kell a PC-hez.
Ezt telepítem és minden happy? -
senior tag
Sziasztok!
Itt melyik jó pc-re?
https://filerise.hu/projects/Grand_Theft_Auto_V_
Köszi
-
pinnacle
nagyúr
válasz Kiskokó #70342 üzenetére
7. pontban jelzik az elállást, egyébként ha nincs ez feltüntetve, akkor +12 hónapig érvényes.
-
Kiskokó
veterán
válasz CactuS #70350 üzenetére
Csao
Hát én nem vagyok hardcore kocka, de nem gondoltam volna hogy egy új monitor vásárlásánál ennyire Élő és aktuális probléma hogy újonnan pixelhibás.
Azért életem során néztem jó pár monitort, pláne TV volt sok a családban, de telefonokból is bőven...
Életemben ez az első hogy bármilyen kijelző legyen az bármiben, pixelhibás legyen.
Ez azért elég durva... Végül is a monitor kijelzője nem is olyan számottevő alkatrésze a terméknek... minek is legyártani rendesen.Bluu :
Reméljük , Tudom pozitív hozzáállás!, csak néha már nem megy.
Köszi.
Off vége.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
bluuzia
senior tag
Én is maximálisan elégedett vagyok az Oázissal. Bátran ajánlom mindenkinek!
Szerintem akinek monitor vásárláskor már volt problémája, fel sem merül, hogy ne vegyen pixel garanciát, ha ez lehetséges!
Náluk ez a lehetőség fenn áll, tehát egy pillanatig nem gondolkoztam rajta, hogy kell-e nekem.Saabe: engedd el ezt a "nálam mindig minden szar... hihetetlen" dolgot és meglátod, elmúlik az "átok"!
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, a személyeskedésbe menő vonalat engedjük el, pls, az off pedig inkább a képesben legyen offként. Köszi. Monitor vonalhoz még egy szösszenet:
Szabi: nekem a 29"-n a 4. monitorom lett jó, az első 3 subpixel/pixel hibás volt (29" UW). Mázlim volt akkor, hogy az LGnél 3 napos garancia van a subpixelre is (más gyártónál nem). Miután a 3 cseremonitor majd 1 hónapig tartott, így végül az Oázisnál néhány ezerért kértem a 20 napos garit és az elővizsgálatot, náluk a 4. darabom lett jó anno. Azóta monitort csak tőlük és csak elővizsgálattal, nekem többe van, ha városon belül 3x ingázom egy 29-34"os monitorral. Oázis egyébként egy maximálisan korrekt üzlet, én csak ajánlani tudom őket.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
válasz #81556480 #70345 üzenetére
vegyél vissza, pláne úgy hogy nem tudsz rólam semmit!
19"-on járok és csak új gumit veszek még ha 70 ezer darabja is és stb stb stb stb
ilyen elven mindenből a legdrágábbat és hozzá minden szar opciót meg kéne vennem mindig ??(Amennyiben viccnek szántad, uncsi és közönséges)Bluu : Értelek én ,
De igazad van, tudom hogy el vagy átkozva és mégse kötök pixel garit , szeretem az izgalmakat
Amúgy lakás biztosítást is most akarok kötni, de nem tudok dönteni melyik legyen .Create.
Na ez jó hír mert ez Ultra Sharp. Mint mondtam csak holnap lesz válasz az Oázistól, de bennem fel sem merült, hogy ne cserélnék ki így is.
Csak itt mindenki festi az ördögöt a falraNa de Off vége.
On:
Tegnap jó sokan jöttetek este![ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz Kiskokó #70342 üzenetére
Akkor meg tényleg úgy voltak vele, hogy: "Ja ez Saabe-é lesz? Neki jó ez is, úgyis csak PP-zni jár fel".
Viccet félre téve, nem hiszem, hogy az a 4000 forint plusz nem fért volna bele egy ilyen monitor árába. Mondhatjuk, hogy ez egy biztosítás. Mert ugye a biztosítás is lehúzás egészen addig, amíg nincs rá szükség. Na akkor viszont jól jön. Mint ahogy most is jó lett volna.
Vegyük úgy, hogy neked ezt tojta a nyuszi.
Happy Húsvétot Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Jól van nekem itt mondhattok amit akartok, én is kereskedelemben dolgozok...
Ha más nem elállok a vásárlástól 14 napon belül azt csá, hát ne nevettesetek már.
Elegem van már az ilyen (Cenzúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúra)-ból, 2 év építkezés után meg pláne
Milyen világot élünk, undorító, ocsmány, fogyasztói társadalmas lehúzás, amíg fizetsz addig juhudejó minden,
amikor meg valami probléma van akkor meg már a telefont se veszik fel.Most nem az Oázisról beszélek, majd kedden kiderül mit írnak.
Adott egy monitor 1db kijelzővel, ami hibás. 1 az 1-ből az bizony 100%!
Lehet itt magyarázni a hiba arányt stb de egy rendes cégnek pláne ilyen értékű monitornál alapvetően cserét kéne adnia... érdekes az Apple garancia idő alatt végig cserél pixel hibáért is ugyan úgy, csak ugye ne legyen sérülés a terméken.
Vicces lenne a boltba mi is úgy árulnánk az izzót, hogy kössél még rá plusz garit, mert ha hazaviszed vagy ég vagy nem... (persze kis tételben minden nem hagyományos izzót kipróbálunk, csak példálózok)
De azért köszi a véleményeket
Blu : tuti hogy náluk is előjött, mert a hiba alapból fent áll, működés közben múlik el. Eddig 2x tűnt el pár óra használat után. Bekapcsolás után nem túlzok 2 perccel észre is vettem. Azért 2 perc mert átállt a gép a tv-re is vissza kellet raknom, közbe elmászott a felbontás stb. Mire rendesen a monitorra került a kép eltelt pár perc és már ott volt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kiskokó #70338 üzenetére
Egy WQHD monitoron van több, mint 3,5 millió pixel. Ha csak minden 3. pixelhibás, akkor az kevesebb, mint egy tizenegymilliomodos hibaarány. Ami ugye, leírva tizedestörtként: X<0,0000001, azaz 0,00001%
Nem túl nagy szám, ennél sokkal jobbat nem biztos, hogy tudnak. Szóval ja, a pixelgari, az nem sima lehúzás... -
bluuzia
senior tag
Nem olvastad el, mit is jelent náluk a pixel-garancia.
Ha úgy van ahogy írtad lehet, hogy nekik elő sem jött + ha nem kértél rá, nem is foglalkoztak ezzel.
Úgy voltak vele, neked jó lesz az is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Van, hogy beragad egy szín, de működésre lehet bírni, és teljesen meg is javulhat. Egyébként nem sok gyártó vállal 0 pixelhiba garanciát, talán az lg-nél van van ilyen 14napos. Ha online rendelés volt és még a 14 napon belül vagy el lehet állni indoklás nélkül. Egyébként úgy tudom, hogy érdemes rendelés után kb 48 órát folyamatosan üzemeltetni a monitort, ezalatt általában kijön a hiba. Én az acernél jártam így pixelhibával (az acershop.hu), ott nem is lehet venni külön pixelhiba garit, azt mondták 14napon belül kicserélik és tényleg így is volt, ingyen futárral meg minden, nagyon korrektek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #70337 üzenetére
Na pont ez az hogy kalibrálást is kértem és akkor ők nem szúrták ki ?
Pixel garit nem fizettem... lehúzás szagú... most őszintén hány monitorból mennyi lehet pixelhibás?
Meg hát egy hibás termékre nehogy már PLUSZ garit kelljen fizetnem. hisz Hibás!Amúgy arra varrjatok gombot, hogy ez a pixel hiba FANTOM pixel hiba...
Általában ott virít pirosan, de tegnap este pl jó 1-2 órán keresztül eltűnt, direkt néztem, Kurcival voltam online GTA-ban még mondtam is neki hogy ezt el se hiszem.
Létezik ilyen hogy van amikor jó van amikor nem ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
bluuzia
senior tag
válasz Kiskokó #70333 üzenetére
Vettél egy 150 ezres monitort és nem vettél rá 4000-ért pixel garit? Gondolom a kalibrálásért sem fizettél? Pedig megérte volna.
Én is vettem tőlük egy AOC monitort, de az fele annyiba került mint a tiéd. Kértem hozzá minden extrát (kalibrálást is).
Azt a +10K-t megérte nekem, hogy ne kelljen bajlódnom vele, ha tényleg van valami gondja.
Nekem bejött. Sok jót olvastam róla és igaz is.
Eredetileg 144 HZ-eset akartam, de aztán úgy döntöttem elég lesz az a 75 Hz is.
Most itt figyel mellette a 24 colos LG, ami 60Hz-s. Jó kicsi emellett.
Bár ez már nem tűnik olyan nagynak, mint amikor kicsomagoltam.
Érdekes, hogy ilyen hamar megszokja az ember a méreteket is.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
zsiz
őstag
Olyankor mit lehet csinálni, hogy ha hosszú percekig csak nézek le fentről a felhők közül, de a játék nem tölt sehova? Csak a karika megy körbe-körbe a sarokban (az se mindig). Az ilyenek miatt megy el a kedvem a játéktól... Tegnap eladás közben, mindenki eltűnt a sessionből. Aztán következőnél a töltőképernyőn ragadtam a körbe-körbe-karikával. Most játszanék szintén, beléptem egy heist-be, de mielőtt indult volna, kiléptem, majd megint csak a töltőképernyő meg a chat percekig.. Várok 5 percet, hátha. Aztán csak ki kell lépnem, mert sehova nem mozdul, de ha újra el akarom indítani, akkor az megint vagy 7 perc..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Kiskokó
veterán
Ma kora délutántól sztem elérhető leszek ha van értelme fent lennem!
Bármilyen ökörködésre kapható vagyok.
Üres sessionre van egy program ami nagyon gyors és mindig működött, topicban rákeresve megtalálni!
Laciiiii : Miiivan veleed? Olyan kis nyűgös vagy a napokban. Havibaj ?
(mondjuk most énis havi bajos vagyok, szétdolgozom magam egész hosszú hétvégén. + vettem egy monitort az oázistól, most volt időm kipróbálni, erre nem pixel hibás?!?!?!?!?!? Remélem kicserélik mert +ba..ok valakit nagyon ha egy 150ezres Dell monitort nem cserélnek ki pixelhibáért.)
De hogy nálam mindig minden szar... hihetetlen. Tuti átok van rajtam :S[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz Flexio #70325 üzenetére
Nem hülye kérdés. Erőforrás-figyelőben CPU panelen megkeresed a GTAV.exe-t, felfüggeszted 10 másodpercre a folyamatot, majd újra elindítod, aztán visszaváltasz a játék ablakára, és máris egyedül vagy.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Plata
félisten
válasz pinnacle #70328 üzenetére
Ph-sok olyan sessionban játszanak ahol legtöbbször csak Ph-sok vannak.
Vagy nincsenek gyökerek,vagy ha mégis vannak akkor repülnek,vagy csinálnak új sessiont,ami tiszta és hülye mentes.
Online-ban rengeteg mindent lehet csinálni,versenyezni,ökörködni.
Ha van kivel játszani,aki értelmes és nem csak lő mint egy vadbarom,akkor jókat lehet szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Akkor igazából ez akkor jó, ha van egy csapatom. Egyébként a pH csapat nem próbálta, hogy szétcsap a gyökerek között? Vagy túl sokan vannak? Olyan nincs, hogy indítok egy szervert, mászkálok, legfeljebb robotok ellen vagyok? GTA V-ben simán csak nézelődni érdekes. Persze ha ez nem több mint az offline pálya, akkor mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz pinnacle #70326 üzenetére
Public sessionban azonnal lelőnek a gyökerek.
Nem deathmatch,csak sok a retardált.
Ha mázlid van és találsz olyan sessiont ahol nem barmok vannak nyugodtan játszhatsz,de az esélye kb 0.
Minden fajta mod és trainer tiltott mert banán a jutalom érte.
Offline modolást ha a játék észreveszi banán.
Ha észreveszi.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Create. #70309 üzenetére
Köszi! Egyébként onlineban lehet/érdemes akkor is játszani, ha nem vagyok egy csapatnak a tagja, vagy belépés után azonnal lelőnek, mert ez egy Deathmatch? Mintha régebben ez lett volna probléma.
Trainereket használhatok offlineban vagy onlineban is tiltanak ezért? -
Flexio
csendes tag
Egy hülye kérdés. Hogy a legegszerubb üres sessiont csinálni?
-
törölt tag
És szenves ?
-
-
Plata
félisten
válasz #81556480 #70313 üzenetére
Ha nincs Opressor mk2-d jobb közlekedési eszköz nincs nála.
Közelre adja be,ha van melletted egy tér vagy garázs arra leteszi.
Mivel repülő és helikopter mód is van hozzá nagyon jó vele közlekedni.
Opressor mk2-ig főleg azzal jártam mindenhova,a városi mariska gyárhoz is le tud szállni.
Pedig az bent van egy sikátorban.(#70316) HussarF
Messzire naná hogy sokkal jobb,mivel sokkal gyorsabb.De bent a városban a gyárakhoz opressort használok,ha ki kell menni messzire akkor inkább Avenger.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Oké, de anyagilag jó valamire? Lehet belőle indítani valamit, vagy pénzt keresni vele? Hülyéskedésre most nem költök 👿
-
Plata
félisten
válasz HussarF #70310 üzenetére
Valóban repülő erőd és sokat kibír.
Volt hogy valami idióta rakétával lődözött engem de nem nagyon hatotta meg.
Viszont pár pisztoly lövéssel le lehet szedni.
A repülő nagyon erős és ütés álló,jó példa erre az hogy a sivatagi meth laborba volt hogy úgy érkeztem hogy egyszerűen letaroltam a mellette álló várost.
Lett pár karcolás avengeren de semmi baja nem lett.Pedig simán tök gázzal belerepültem a talajba meg a házakba.Viszont ha a propellerét meglövöd vége,sima pisztollyal is lelőheted.Ott a gyenge pontja.
Sniper puskával lelőhető pár lövéssel,mert ha eltalálod a propeller nyakát akkor le esik a propeller.[ Szerkesztve ]
-
válasz #81556480 #70306 üzenetére
Az egy repülő erőd. Leszedni nem fognak vele. Ha egyedül vagy, akkor mondjuk bombázással tudsz ölni vele. Ha meg mondjuk helikopteres ellenséget akarsz elintézni, akkor simán csak elütöd, ő felrobban, te meg repülsz vígan tovább. Sztem az Oppressor mk2 kis erejű rakétája szét sem tudja szedni amúgy.
-
pinnacle
nagyúr
válasz VikMorroHun #70304 üzenetére
Köszi VikMorroHun, Create.! Online játékot szeretném kipróbálni. Akkor a kinti jobban megéri az árát. Nálunk 10k lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz #81556480 #70306 üzenetére
Jó hát,ha szeretsz ökörködni.
Avengerbe berakható Deluxo vagy Insurgent esetleg Stromberg.
Vagy egyéb fegyveres jármű.
Avenger egyszerre helikopter is meg repülő is,bárhol le tudsz vele szállni,a városi kokó vagy hamis pénz gyárnál is.Nem törékeny.
Van benne autopilota is,raktérbe 30 játékost is bepakolhatsz.
Egyik autóstalin onnan ugrottunk ejtőernyővel.
Ha raksz bele autót azzal is kiugorhatsz,Insurgent például nem törik össze akkor se ha több kilóméter magasból ugrasz ki,Strombergel lehet a tengerbe ugrani belőle. -
törölt tag
Avenger jó valamire? Érdemes megvenni?
-
VikMorroHun
őstag
Múlt hétvégén lehetőségem volt kipróbálni egy autós iskola motor szimulátorát, amit könnyű fokozatra állítottak, ezért a sebességváltóval nem kellett foglalkoznom. Tegnap, három hónap szünet után játszottam egy kicsit ezzel, és ha már itt voltam, gyorsan eladtam a meth laborban levő cuccot, két motorral. Belső nézetre állítottam a kamerát. Összehasonlítva őket, a GTA V jobb. Egyrészt, a környezetet nézve látható, nagyjából mennyire gyorsan haladunk (a motor szimulátornál nem láttam különbséget 50, majd 100 km/h sebességnél), másrészt a GTA V-ben csak akkor esek le a motorról, ha nekimegyek valaminek. A motor szimulátornál nem volt elég, hogy fél méterre kikerültem egy, az autópályán veszteglő, kicsivel korábban még elakadásjelzőt is alkalmazó teherkocsit - felborultam. Viszont a motor szimulátornál van visszapillantó tükör is.
pinnacle: Azt nem tudom, hogy ez a legolcsóbb ajánlat-e, de az egyáltalán nem baj, ha nem Steamen veszed meg a játékot. Indításkor mindenkinek be kell jelentkeznie a Rockstar fiókjába, és ahogy pár hozzászólással ezelőtt írták, nincsenek dedikált kiszolgálók a játékhoz.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ez a 4530Ft-os ár a legolcsóbb lehetőség? Ugye az nem jár semmi hátránnyal, ha nem a Steamen keresztül játszom majd vele?
-
törölt tag
Itt van az első hsz-ben, csak le kell nyitni. " asssszzeeemm ... "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest