Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-206
senior tag
Elvileg már müxik, legalábbis engem már beengedett
Mellesleg néztem a RockStar weblapját és van egy ticket a login issue-ra, pár napja nyitották. Legalább tudnak róla
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Nálatok megy a login a social club-ba játék indításakor? Minden jó, felh. név, jelszó... , de login failed. A web page-en be tudok jelentkezni. lehet, hogy a server down?
-
Zoli-206
senior tag
Már beenged a Social Club, köszönöm a válaszokat
Gondolom lehetett egy átmeneti szerver vagy szolgáltatás kiesésük...
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok, A Social Club login megy most nektek? Engem nem enged be....
-
Zoli-206
senior tag
Valaki elküldené nekem az eredeti carsols.dat és cargrp.dat file-t? (kb 20Kb a 2 file)
Email: zoli-206@freemail.hu
Köszönöm
szerk: az alábbi útvonalon található: Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data\
-
Zoli-206
senior tag
válasz
HaZsolt #24574 üzenetére
Az Easy Rider című film első 3 percét szerettem volna valamilyen módon "leutánozni" a GTA IV-el, sajnos ennyire futotta csak
2 motorral jobb lett volna és egy kis pusztával
A zene az egyértelműen a film-ből jött, egyszerűen ehhez ez illik
Nem véletlenül a motorosok himnusza a jó öreg Steppenwolf nóta
Szerk: sajnos a sok taxi a Car modding kellemetlen mellékhatása. Küzdök a random autókért és kevesebb taxiért több kevesebb sikerrel
-
Zoli-206
senior tag
Új videóm
: GTA IV - Easy Rider (cover)
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Mariann294 #24502 üzenetére
A második video nem rossz. Az első sem, de az nem azt mutatja amire kíváncsi voltam.
A célom az volt, hogy a lehető legjobban összetörjön az autó, amennyire csak lehetséges és ezt csak trainer segítségével lehet a "speed up" miatt. Normal sebességnél szerintem még ennyire sem lenne reális.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Mariann294 #24498 üzenetére
Törésteszt..... a trainer szándékos volt .. a lehető legnagyobb pusztítást szerettem volna elérni, ehhez pedig kellett a trainer. Tetszenek a törések (úgy általában) ez benne a jó.. számomra
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Lehet már írtátok, visszaolvastam valamennyit, de az egész fórum kicsit sok lenne
Kicserélgettem pár autót, beállítottam a tulajdonságaikat. Minden szuper , minden jó.... egy probléma van: egymás után több autó is egyforma az utcákon
picit körbenéztem a neten és a carsols.dat;vehicles.ide file-ok "felelősek" az utcákon közlekedő járgányokért.
Esetleg valakinek van rá megoldása, hogy random legyen a forgalom?
Köszi előre is.
-
Zoli-206
senior tag
Nem tudom, hogy tapasztaltatok-e ilyet, de úgy tűnik, hogy az új hivatalos Catalyst 10.5 orvosolja a micro stuttering problémát
-
Zoli-206
senior tag
-
Zoli-206
senior tag
Sürgős segítség kellene
Win7 reinstall volt, és a GTA EFLC mentéseim megvannak. Azonban ha visszamásolom akkor nem "látja", ellenőrízzem a hdd-t hibát ír ki amikor a start-ra kattintok, aztán persze továbbmegy, de kezdhetem elölről.
60%-os végigjátszásnál jártam, remélem nem kell újra kezdenem :s
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne normálisan visszaállítani a mentéseket?
Köszi előre is
-
Zoli-206
senior tag
Én is szívtam azzal sokat, állandóan leesett, de a megoldás a gyors billentyű nyomkodásban található. Verjed a gombot mint bu..... a ....át és fel fog mászni
Szerk: nekem is lenne egy kérdésem ismét. EFLC - Ballad of Gay Tony-ban van egy küldetés amikor egy szórakozóhelyen a paraván mögül jönnek a gengszterek mi meg a korlát mögött az emeleten. Namost... lőttem vagy 15 perce őket, egyszerűen nem fogytak el és természetesen a vége az, hogy meghalok
Esetleg valaki tudja a gyógyírt? thx
-
Zoli-206
senior tag
A Tankot nem tudjátok hol lehet elérni? a küldetést már megcsináltam, ahol el kell lopni, de azóta sem láttam sehol és most szeretnék egy kicsit rombolni
-
Zoli-206
senior tag
válasz
fsb1000 #23495 üzenetére
ha mégegyszer megynomod a P-t, akkor visszaáll...
Amiért írok: Catalyst 10.4 WHQL driverrel nőtt az fps-em (stabilan 40-50 felett max beállításon, 1680x1050, minden csúszka max és very high) és a micro szaggatás is eltűnt az érzékelhető spektrumból
persze csak akkor ha a Night Shadow-ot leveszem High-ra
-
Zoli-206
senior tag
Felvettem a kapcsolatot a Rockstar Games-el micro szaggatás ügyben
, azt kérték, hogy futtassak egy dxdiagot és az eredményt küldjem el.
Halvány fogalmam sincs mit akarnak egy dxdiag-ból kideríteni, szerintem érdemi infot nem tartalmaz ezzel a témával kapcsolatban, nade ők tudják...én elküdltem
Feltüntettem a válaszlevélben a táblázataimat is a stuttering-ről. Kíváncsi leszek mit szólnak hozzá
-
Zoli-206
senior tag
Elküdltem a Rockstar-nak is a stuttering issue-t
Írtam, hogy az új patch telepítése után jelentkezik a legtöbb usernél.
Hátha válaszolnak
-
Zoli-206
senior tag
Hogy álltok stutterileg? milyen beállításokon toljátok?
-
Zoli-206
senior tag
válasz
fsb1000 #22987 üzenetére
Igen, ez kb egy 45-60sec-es mérés volt, azaz folyamatosan látszik az akadás, de csak akkor ha a shadow-ok Very high-ra vannak állítva.
A buzi Tony stori-ját elkezdtem az előbb, az valamiért kevésbé akad mint a Lost&Damned. Erre nem jöttem rá miért van.
Mindenesetre a high shadow-al a Tony-s mondhatni akadásmentesen megy ami élvezhető, ráadásul az fps is avg.50 körül van (vagy 48 volt már nem emlékszem, pár kommentel visszább beszúrtam). Így ezt végigjátszogatom amig nem jön ki újabb patch vagy catalyst.
szerk: azért bosszant, hogy megveszek 105k-ért egy VGA kártyát (soha többet) és ilyen problémákkal kell szembe néznem. Persze játszhatnék mással, mert ezen kívül minden szuper, de én ezzel akarok
-
Zoli-206
senior tag
válasz
fsb1000 #22946 üzenetére
Egy érdekes dolog:
A The Ballad of Gay Tony-ban nem veszek észre olyan mértékű mikro akadást mint a The Lost and Damned-ben. Már azt lehet mondani rá, hogy játszható very high árnyék beállításokon is, ellentétben a Lost and Damned-el. Én már nem értem....
Kipróbáltam a medium árnyék beállításokat amit írtál, változást nem látok, ellenben az fps emelkedett. Szerintem így is hagyom
-
Zoli-206
senior tag
válasz
fsb1000 #22920 üzenetére
Szerencsére nálam már a Dirt2-vel nincsenek gondok, megy szépen. (ultra-n)
Ezek szerint még mindig szerencsésebb vagy mint én, neked legalább nem dadog
, bár ha high-ra veszem a shadow beállításokat, akkor nekem sem nagyon
Azért egy picit bízok az AMD supportban, válaszoltam nekik mindent bőven kifejtve.. remélem mostmár komolyabban fognak reagálni
-
Zoli-206
senior tag
válasz
fsb1000 #22878 üzenetére
Kipróbáltam 10.5 Pre-vel.
A dadogás nem szünt meg, azonban valamelyest gyorsult (max beállításon: avg:40-ről 41,8 FPS-re)
Észrevettem, ha a shadow és night shadow beállítást very high-ról leveszem high-ra, akkor a micro stuttering szinte észrevehetetlen, íme ilyen beállításokkal a teszt:
Average FPS: 48.31
Duration: 36.41 sec
CPU Usage: 70%
System memory usage: 65%
Video memory usage: 85%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: High
View Distance: 60
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 8.17.10.21
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X4 965 ProcessorKöszi a tippet, így már játszhatóbb sokkal. Ebből azt szűrtem le, hogy az 1.0.6.0-ás patch árnyékkezelésével lehet gond ATI 5870-nél, legalábbis a felületes vizsgálatok ezt mutatják
-
Zoli-206
senior tag
Február elején vásároltam össze a jelenlegi PC-m, összeraktam.. azóta semmi gond. A micro stuttering jelenséggel kb 3 nappal ezelőtt találkoztam amikor az "alap" GTA IV-en az 1.0.0.4-es patch-et lecseréltem 1.0.6.0-ra. Beléptem, mindent feltoltam maxra majd elkezdtem játszani.
Egyből észrevettem, hogy valami nem stimmel, hát itt kezdődött. Pár perc múlva uninstall és vissza minden 1.0.0.4-re! Az alapjáték jelenleg is törpös, hibátlanul megy.
Tegnap viszont megérkezett az EFLC, valószínűsítem, hogy "gyárilag" az 1.0.6.0-s Patch integrálva van (mivel azonos grafikai beállításokra van lehetőség) és ekkor találkoztam a hibával másodjára. Az EFLC-t még nem próbáltam 1.0.0.4-ásítani
, de valószínűleg nem is lehet.
Ennyi a story kb. Mással még nem tapasztaltam hasonló problémát, egyedül a Dirt2-vel és ott is csak 10.1-es catalyst-al, amióta 10.2/10.3-at használok ott megszünt a jelenség.
Szerk: mivel jelenleg csak EFLC-nél tapasztalom ott folyamatosan meg-megakad. FPS-el nincs gond, az van bőven
, de számomra így már élvezhetetlen a game. Úgy szeretem, ha minden folyamatos, de ezt nem nevezném annak, hiába az 50 fps
-
Zoli-206
senior tag
Szerintem a válaszom "CTRL+C/V -vel" született meg. Alapjában véve nem gond, nálunk is vannak ilyen rutin kérdések melyeket néha visszalövünk, de azért konkrétabbak és nyomravezetőbbek nem ilyen hülyéknek írt lerázó dokumentum
Nade neki is meg kell győződni a körülményekről...hát legyen
Mindenesetre válaszolni fogok a kérdéseikre, már lefuttattam az ajánlott Belarc Advisor-t és vissza fogom küldeni csatolmányként az eredményt.
Amennyiben másokat is érdekel a "micro-stuttering" probléma és annak megoldása (ha lesz) úgy közkincsé teszem, ha megtudok AMD-éktől valamit
-
Zoli-206
senior tag
Az AMD a lenti levélben válaszolt a micro stuttering problémára. Nyugodtan mondhatom, hogy kb ilyesmire tippeltem első körben. Holnap visszírok nekik és leírom, hogy az első 18 lépést megcsináltam mielőtt nyitottam volna egy ticket-et
Dear Customer,
Your service request : SR #{ticketno:[xxxxxxxxx]} has been reviewed and updated.
Response and Service Request History:
Thank you for the response. Please do the following to resolve you’re in-game issue.
1. We recommended you check for any updates/patches from the game developer’s website.
2. Make sure your Direct X and OpenGL is updated
3. Run the game at default settings if you changed any of them.
4. Run Catalyst Control at default settings if you changed any parameters.
5. If the Card is over clocked please bring it back to the default settings.
6. It is recommended you disable any running background applications using Microsoft’s MSconfig
7. Delete any temporary files.
8. Please uninstall and install the game, this usually solves the problem.
9. Try running a different 3D game.
10. Also make sure there is enough wattage from the Power Supply. You can use one of these websites to help calculate the wattage needed for your computer.
a. http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
b. http://www.antec.outervision.com/
c. http://www.thermaltake.outervision.com/
11. Uninstall all ATI drivers and any other video card software from the add or remove programs in Microsoft Control Panel
12. Uninstall any on board video card or sound card drivers.
13. Disable any running background software such as antivirus.
14. Install the ATI drivers http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
15. Download The Full Software Suite
16. If this does not work try downloading the drivers from the card manufactures website (XFX, Diamond, Sapphire, HIS, Visontek,)
17. Try using a driver cleaner program to make sure the drivers are removed and install drivers again:
a. Driver Cleaner Professional
http://www.afterdawn.com/software/desktop_software/other_tools/driver_cleaner_pro.cfm
b. Driver Sweeper:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655
18. In addition ensure the motherboard, Bios, chipset are up to date.
19. If the issue still exists please download the Belarc Advisor - a free system diagnostics, system information and benchmarking to create a problem report as described: In HTML format and attach file to e-mail.
http://www.belarc.com/free_download.htmlIn order to update this service request, please respond, leaving the service request reference intact.
Best regards,
AMD Global Customer Care
-
Zoli-206
senior tag
Na írtam most az AMD-nek egy hosszabb levelet a micro stuttering problémával kapcslatban. Leírtam mindent amit csak lehetett, remélem kapok választ....
-
Zoli-206
senior tag
válasz
front3r #22804 üzenetére
Nekem gyanús ez a core-parking. Amennyiben ezen múlna, akkor miért csak az új patch-el jelentkezik a hiba? Amennyiben nem lenne megfelelően balanszolva a 4 mag terheltsége, úgy máshol is előfordulna szerintem a hiba, de én csak GTA 4 1.0.6-patch -el tapasztalok ilyet egyedül. Máshol nem fordult elő ilyen.... inkább ezért fogadom fenttartásokkal
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Nekem van egy olyan problémám, hogy az EFLC úgy tűnik mintha szaggatna, de nem FPS-ileg, elég nehéz leírni. Szóval tök mind1, hogy milyen grafikai beállításokkal nézem minimum vagy full-full ugyan olyan jól megy, de nekem mégis úgy tűnik, mintha szaggatna, DE ismétlem, hogy nem az FPS kevés. Tehát látszik, hogy "száll" mint atom, de mégis be-be rángat a kép. Ez csak az 1.0.6-os Patch-el van! Az új patch-el az alapjáték is ezt csinálja, de 1.0.0.4-el viszont hibátlanul megy.
Nem proci és nem is vga, ez más jelenség, gyanús, hogy valami szoftveres bibi van. Találkozott valaki hasonlóval?
A biztonság kedvéért készítek a benchmarkot is, hogy lássátok, nem a vas kevés..
szerk: itt is van: (max beállításokon mértem)
Statistics
Average FPS: 40.62
Duration: 36.29 sec
CPU Usage: 68%
System memory usage: 68%
Video memory usage: 99%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Very High
View Distance: 64
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6099
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X4 965 ProcessorFile ID: TLAD-Benchmark.cli
-
Zoli-206
senior tag
válasz
fsb1000 #22474 üzenetére
Jaja, én is beállítottam az élsimítást maxra (természetesen minden csúszka maxon és very high/highest beállítás, 1680*1050)) és visszaesett 18-25FPS-re ami lényegében élvezhetetlen. Így mellőzöm az ENB módot. Bizonyos részeknél szebb volt a kép, de szerintem az eredeti természetesebb. Bár egy sima hátsó világítás száraz úton a valóságban nem igazán tükröződik
szerk: ENB nélkül 1680*1050-be minden a lehető legmagasabbra állítva 35 és 60 FPS között megy..., beépített benchmark avg:65-öt mért
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Nálam a Comet, Infernus, Ingot, Laundromat, Packer, Super GT teljesen el vannak tünve a városból. Minden küldetést megcsináltam 84%-os végigjátszásnál járok és ezek az autók eddig még csak küldetés közben szerepeltek egyszer-egyszer.
Ez így természetes vagy esetleg van valakinek valamilyen 5lete, hogy mitől lehet?
Thx,
u.i: modok és hasonlók nincsenek fent, 1.0.0.4-es hivatalos patch viszont igen.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Mariann294 #21998 üzenetére
Ehh, nem rossz
-
Zoli-206
senior tag
Találtam egy ilyet:
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already! -
Zoli-206
senior tag
válasz
Black-core #21984 üzenetére
Először is köszi az infot
Kipróbáltam 8x/8x szűrésekkel 1680x1050, minden full beállítás. A beépített benchmark 24,81 FPS-t adott átlagban.
Mindenesetre szerintem maradok ENB nélkül, ez már eléggé a határon mozog.
Köszi
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Black-core #21981 üzenetére
azt hol lehet rátenni? megjelenik a menüben?
átlag 33,11 FPS-t mért így ENB-vel a beépített benchmark
-
Zoli-206
senior tag
Éjszakai "módban" az FPS-t megnyirbálta rendesen ez az ENB, pedig nem szar az 5870
szerk: viszont szépen fénylenek az autók és az út, talán egy kicsit túlzás is, hogy a hátsó lámpa olyat pirosít hátra mintha ködzáró lenne
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Black-core #21975 üzenetére
Köszi, Igen, itt még nincs a GTA4-hez, ill. error 404
, nem néz ki rosszul a többi játékban a mod
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Black-core #21972 üzenetére
honnan lehetne letölteni ezt az ENB mode-ot?
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Egy gyors segítségre lenne szükségem
Van egy rész, amikor a cross motorral üldözöd a motorcsónakot és a végén fel kell ugorni a helikopterre egy rámpán. Namost, kiírja, hogy nyomjam a ctrl-t, hogy felmásszon rá, de nem csinál semmit. Már 20x újrakeztem a küldetést, mivel mindig beleesik ez a gyík a vízbe
Kezdem megunni. Tudna valaki segíteni, hogy hogy a fenébe lehet felmászni olyankor a helire?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest