Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszusz
tag
Üdv Urak!ha valakinek lenne prémium hozzáférése a gtamania.ru oldalon az exluzív jármüvekhez megtenné hogy letölti a trabantot(gta4-hez) és felrakja ide vagy elküldi nekem mailben?!
cserébe bármilyen autót elkészitek! -
hesszusz
tag
-
hesszusz
tag
Moddoltam egy kicsit,lassan kész a komplett East városrész
Nemsoká tölthető a GTA4-Mods-ról
-
hesszusz
tag
válasz
Mr. Erikszon #32965 üzenetére
ezt a filet cseréld ki a common/text mappában:
[magyarositás]
Ez nem cseréli le a képeket csak a javitott magyarosításra cseréli le az angolt.. -
hesszusz
tag
üdv!nem tudjátok véletlenül hogy a GTA4-ben hol találom a fagyis kocsinak(mrtasty) a hang file-jait?még a google sem volt a barátom
-
hesszusz
tag
akinek még nem lenne meg:
[gps magyarítás] -
hesszusz
tag
válasz
djdaniel #32587 üzenetére
Üdvözletem!segitségedet szeretném kérni!készítettem egy saját rendszámot de az UV map képét nem tudom megcsinálni próbáltam a zmodellert de nem megy a dolog... ha átküldeném a .png fájlt tudnál nekem segíteni persze ha nem túl bonyolult és van egy kis szabadidőd?! előre is köszönöm!
-
hesszusz
tag
válasz
Bjørgersson #31825 üzenetére
-
hesszusz
tag
Hello!
Itt az én autó packom is,próbáljátok ki!
Mellékelve a handling a carcols és a vehicle.ide is
autó packMagyarítás hozzá(csak 1.0.0.7-re):
magyaritásKépek ízelítőül:
képek -
hesszusz
tag
Helló urak!olyan ember segítségét szeretném kérni aki jártas a konvertálásban!lenne egy rendszámom aminek meg kellene csinálni az UV mapperjét mert sehogy sem boldogulok vele... nagyon hálás lennék..
-
hesszusz
tag
Igen,igen minden a követelménynek megfelelő,és ott van ahol kell,de a .ini-ben hiába írom át az autók számát 100-ról 10-re,akkor is kidob memóriahibával(8Gb)...
Lehet hogy a jármű pakkom mérete túl nagy?(102 jármű sajátra cserélve,de még rebuild-elve is 400Mb felett van)
Jut eszembe:nincs meg valakinek a magyar GPS hang?mert a link már nem él... -
hesszusz
tag
Hello! mit tudok csinálni ezzel a rengeteg taxival és rendőr autóval? 1.0.0.7.-en vagyok,de a TrafficLoad nem működik
-
hesszusz
tag
Bocsi..Lecsúsztam a szerkesztésről...
Itt vannak az általam készített járgányok,töltsétek
[link] -
hesszusz
tag
Hello!csináltam egy vidit..nézzétek meg...
Link: http://youtu.be/0Px_5K0g8-E
Lenne egy kérdésem:Mi oka lehet hogy nem bírom működésre bírni a TrafficLoad-ot?Pár másodperc után mindig kidob,akármilyen patch-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest