Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
erick_b
tag
azóta a feljutás megoldódott vele. Most 100+-os staminát illetve legalább 100-150-es tapasztalattal keresnék pilótát csak így szezon elején eléggé el van szállva a piac szóval még gondolkozok, hogy szerződtessek egy nála jobbat 3-4 futamra vagy nézzem meg mit csinál a Hungaroringen ami az egyik kedvenc pályája.
Most is épp 7 pilótát figyelek de már 6-ra jött ajánlat. Pedig azért vannak közöttük drágák is de képesek 1,7-2 millát is kiadni egyesek egész évre
A Technikai betekintés csak a beállításoknál játszik? mert van egy ismerősöm aki rendszeresen 5-7 literrel kevesebb benzinnel fejez be egy versenyt mint én pedig kisebb a pilótájának a tapasztalata. (risknél meg nincs különbség)
-
Benőke
őstag
Mario Kimball
Overall: 122
Concentration: 205
Talent: 140
Aggressiveness: 41
Experience: 94
Technical insight: 102
Stamina: 45
Charisma: 40
Motivation: 250
Weight(kg): 62
Age: 2718 szezon óta van náállam és az eszem ágában sincs lecserélni. Esőben nem élmenő, de az exp szépen növöget és jó kis pilóta ez na meg piszok olcsó
Alig 300k volt mikor megvettem 62-63 volt talán az OA...
Abban a szezonban benyaltam 9 randomot 7 -et zsinórban az első 7 futamon és így is csport másodikként jutottam fel A24 -be...
Remélem ebben a szezonban most már egyel feljebb megyek megintMost már jó lesz annyira a pilóta hogy megkapaszkodjak Pro -ban is... Remélem
-
joergie
őstag
Több mint valószínű a csapatunk tagja lesz, úgyhogy próbáltam a csapat pilótaválasztási irányelvei szerint eligazítani. Volt már nekem is kevésbé talentes, meg stamina nélküli pilótám. most egy talentes conc-os könnyű pilótám van 800k-ért, látszólag nincs előnye a könnyű pilótának, de ahogy egyre jobbak lesznek a képességei a pilótának, kidomborodnak a dolgok. Másrészt ahogy elnézem, most amatőrben a pilóta alacsony sulya nem előny, hanem alapfeltétel az eredményes működéshez. Feltételezem nem 10-15 versenyre gondolta kvoaksz a pilótát, hanem 2-3 évadra. Lehet látszólag kész pilótát szerződtetni 1 évadra drágán, én ezt a megoldást nem támogatom, bár volt aki nálunk így csinálta, és végülis a pilóta behozta az árát.
Stamina proban lesz igazán fontos, de egy 10es azért kell rookieba hogy futam végén is hozza azokat az időket, mint az elején. -
Steel32
csendes tag
Engem az miatt érdekel, hogy meddig edzem, hogy év végév meg tudjam tartani. Most 86-os és van neki 51 motivácioja. Év végén csinálok neki egy kis motivácio rombolást, csak nem akarom tuledzeni, nehogy nulla motivácioval is túllépje a 85-t. Ezért érdekel kb. hogy számoljak vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest