- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ez teljesen korrekt. Ennél jobban post-ban sem lehet stabilizálni, sőt még szarabb utólag egy ilyen jelenet. A kamera legalább szenzorból dolgozik, míg post-ban ez az adat nem áll rendelkezésre és az algoritmusnak fogalma sincs mit stabilizáljon a képen: az utat, vagy a bringát. Nekem a post stabilizálás ezeket a jeleneteket még jobban berázza, mint amilyen a stablizálatlan felvétel eredetileg.
Amit a képen látni, az motion blur. Ez nem az algoritmus hibája - sőt, szerintem nagyon szépen végzi a dolgát még elmosott képpel is -, ez a kamera egyszerűen ennyire képes. Hosszú záridővel elkerülhetetlenül be fog mozdulni a kép, ami stabilizálásnál természetellenes elmosódást okoz. Ennek az egyetlen ellenszere a rövidebb záridő, akkor viszont bebukik a kép. Ebből a fényerőből ennyit lehet kihozni.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Erről most hallok először. Egész vicces.
-
Teasüti
nagyúr
válasz narancs7805 #815 üzenetére
Ha megtelik a kártya, akkor kezdi felülírni a legrégebbit.
Annak nem sok értelme lenne, ha az előzőt írná felül. Elvégre abban a pillanatban elveszik az a fájl.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz kk831228 #796 üzenetére
Én kartávolságra ülök többnyire a 17"-os fhd laptoptól (129 ppi), de nem látom szabad szemmel a pixeleket (teljes látásom van). Közel kell hajolnom úgy 15 centire a kijelzőtől, hogy meg tudjam különböztetni őket. Monitornál ha 60 centiről vagy messzebbről nézi az ember, akkor úgy 150 ppi felett már mindegy. 4K ilyen kicsi méretben? Ugyan már. Legalább 30"-os monitor kell a 60 centiméteres nézési távolsághoz.
De ez már nagyon off.Ha 4K-s anyaggal dolgozom és bele akarok pillantani a részletekbe, akkor 1:1 nagyítással megtehetem.
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz PartyNewl #756 üzenetére
Acer Predatort vettem tavaly. Számomra tökéletes. Igaz most lesz egy garis ügyintézésem, mert lett egy bit hibám a ramban és emiatt fagy a gép. (És ahogy elnézem a ram árakat, kicsit zsebbe nyúlós lenne itthon kicserélni.)
De ezt leszámítva imádom, nagyon jó gép.Ár/érték arányban nekem tavaly ilyenkor a Predator tűnt a legjobbnak. Ugyanezt a felszereltséget Asus-ban úgy +150k-ért kaptam volna meg. Ha a márka a fontos és van pénzed, akkor Asus (vagy akár Alienware, ha tényleg sok a pénzed). Ár/értékben viszont az Acer jobb. Na meg éppen melyik márkából van polcon IPS kijelzős laptop, mert vmiért ez tavaly hiánycikk volt. De arra számítani kell, hogy az 500k-s árkategória környékén nem tartanak raktárkészletet. Jó, ha van egy-két darab egy adott típusból.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Hero 2018-ason próbált már vki Hero 5 upgrade rom-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Robogó, kismotor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.