Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
Az enyém Sandisk Extreme Pro C10 U3 A2 V30 azaz 30MB/sec a minimum írási sebessége ... ennek bőven elegendőnek kell lennie szerintem.
Csináltam egy formázást az SD card formatter progival, remélem megjavulnak a dolgok, illetve a tömörítést HEVC-ről visszaállítottam HEVC+Mp4 -re, mert eredetileg azon volt amikor még nem tapasztaltam ilyen anomáliákat. Meglátjuk a köv felvételnél, hogy jó lesz-e vagy sem így!
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
urban racer
senior tag
Mi még pár napot vagyunk(2 hét), utána lövök képet, hogy hogy néznek ki a sima rozsdamentes-nem saválló- csavarok, alkatrészek a hajón. Még a sós levegő is pusztulat, hát még ha abban áll. Én a gopron leginkább az alsó zsanért+2 fém fület féltem, plusz jó ha száraz maga a gép-főleg akkucserénél. Mert ha merülök, akkor 2 óra simán elmegy.
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
AuraSync
őstag
Ja hogy nincs kártya olvasó a gépben jaaaaaaaaaaaaaaa.
Akkor ezt mondjátok.
Már megijedtem, hogy webkamerának akarja használni.Egy ilyet használok már sok sok éve és így SEMMIT nem kell rákötögetnem a gépre.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
headhunter86
senior tag
Igen ezzel tisztában vagyok, természetesen flat-en használom.
Ma ezt sikerült összehozni. Így is 3-4 órámba telt ez a 6 és fél perc és nem is lett tökéletes.
Zenét is hirtelen dobtam csak alá, hogy legyen valami alatta. Elhalkítások az elején nem igazán sikerültek. De már nem volt hozzá több türelmem. Még a kamera szögén is állítanom kell, mert a meredekebb lefeléket ki kellett dobnom, mert nagyon lefelé nézett a kamera.
Remélem mire itt a szezon már jóféle videókat tudok összerakni -
headhunter86
senior tag
Igen, mellkaspántot használok.
Maradni fogok a 30 FPS-nél.
Amúgy szép képe van ennek a Hero 7-nek. Mondjuk utómunka ezért kell, de gondolom minden kamerával így van. Bár fura hogy ennyire fakó alapból a kép. Őszintén szólva nem vagyok nagy tudója a képfeldolgozásnak, de próbálom magam képezni ezen a téren.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Pontosan, nekem is ez az érzésem, nagyon "folyós"... Viszont, hálistennek le lehet venni minimumra.... Ha minnimumom hasonló a 7-hez akkor szuper...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
zgospel
őstag
Hát hogy mennyi mindent tudtak volna már régóta csinálni, abba ne menjünk bele De végre csináltak valamit, mert ezeken a színes-szagos superphoto meg hasonló featureökkel nem nagyon vagyok előrébb személy szerint. De biztos nem én vagyok a 90% célközönség akiknek ez a cucc készül, azt viszont nehezemre esik elképzelni, hogy a GoPronál évek óta nem jelentkezett az igény egy type-C lavalier mikrofon elkészítésére az ormótlan és bumszli adapter helyett.
Én nekem még mindig 5 Blackem van, arra megérte váltani az önmagában vízálló készülék és a touchscreen miatt, és képminőségben is volt érezhető előrelépés. Azóta nem érzem azt hogy váltanom kéne, mondjuk a 7-nél elgondolkoztam, de kivárás után olvasva a fagyásos problémákat arra jutottam hogy nem Egyelőre ettől a 8-astól sem kezdett el viszketni a tenyerem, pláne hogy vehetnék új ND szettet is egyben.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Márton
nagyúr
+kb. az összes ismerősöm, akinek akkor ilyen volt.
Nem hallottam problémáról. De nyitott vagyok, ha találsz, megnézemEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
krack
csendes tag
Köszi, elolvastam, de megoldást nem nyújtott. 32GB Samsung cl10 - nem a kamerában formázva.
A cikk ennyit mond: 32GB és kisebb kártyákat Fat32-re, a nagyobbakat exFat-ra formázza, DE a GoPro mindkét esetben korlátozza a fájlméretet 4 Gb-ra, ntfs-nél be sem kapcsol. Írja mindezt Hero4-nél. És nálam nem darabolja, hanem 17:38-nál leáll és kész. De mi a megoldás? (Nem minőség levételre gondolok, 1080p 60fps)[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Ez teljesen korrekt. Ennél jobban post-ban sem lehet stabilizálni, sőt még szarabb utólag egy ilyen jelenet. A kamera legalább szenzorból dolgozik, míg post-ban ez az adat nem áll rendelkezésre és az algoritmusnak fogalma sincs mit stabilizáljon a képen: az utat, vagy a bringát. Nekem a post stabilizálás ezeket a jeleneteket még jobban berázza, mint amilyen a stablizálatlan felvétel eredetileg.
Amit a képen látni, az motion blur. Ez nem az algoritmus hibája - sőt, szerintem nagyon szépen végzi a dolgát még elmosott képpel is -, ez a kamera egyszerűen ennyire képes. Hosszú záridővel elkerülhetetlenül be fog mozdulni a kép, ami stabilizálásnál természetellenes elmosódást okoz. Ennek az egyetlen ellenszere a rövidebb záridő, akkor viszont bebukik a kép. Ebből a fényerőből ennyit lehet kihozni.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Erről most hallok először. Egész vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest