Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
-
Tuninger
addikt
Majd ha megjelenik akkor biztosak a részletek, de fent ha visszaolvasod már el van spoilerezve minden, már több embernél ott a kamera, csak nem tudják aktiválni, mert csak appon keresztül lehet. Eddig annyi látszott hogy kiadják mégegyszer a Hero 11-et, csak kap LOG és HDR profilt.
A dupla üzemidőt maga a gopro postolta tegnap.
Ebből spekulálom hogy ez csak új procival lehetséges, viszont ha jobb a proci, akkor lehet ki tudják hajtani az IMX677-es szenzorból az 5.3K 60fps-t 8:7-es képarányban is hiszen a cucc tudja. Az új Max Lens modról állítólag már voltak pletykák hogy 172 fokra növeli a látószöget (az előző 155ös) ez azt jelentené hogy Max Lenssel is lesz 4KEgyelőre ennyit tudni, de hátha jön ma is valami leak.
-
urban racer
senior tag
Gondolkoztam, hogy mit is írjak erre, mondhattam volna, hogy miért, egy iphone ér annyit, amennyibe kerül? vagy bármelyik prémium autó? Most reggel, ahogy beleolvastam a topikban, és láttam a quik-el vergődőket(bocsi srácok) rájöttem, hogy nem az én feladatom eladni a terméket. Majd meg megunjátok a sz*rakodást akkor megveszitek és sokkal jobb videókat készítetek tized annyi idő alatt.
138 euró az egyszeri díj, az éves subscription 36 euró és folyamatosak az updatetek, ami hibajavítás és feature-ök is(új skin, új eszközök, stb)"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
veterán
-
veterán
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Pff. Szóval normálisnak mondható. A LG Velvetem adapterjével töltöm, ami támogatja gyorstöltést is.
Jó lenne valahonnan szerezni GoPro superchargert, mondjuk a GoPro oldalán sincs asszem, illetve felejtős, mivel szerbiai vagyok, így vámot kellene fizetni. A kamerát a GoPro oldalról vettem, az megérte.
Multkor valaki azt írta itt h töltés kijelzés nemj ó nála, mivel sárga lednél már fel votl töltve az akku fullra.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Tuninger
addikt
Nekem Telesin triple charger van és ebben biztosan felmegy 100%-ra mindegyik aksi, míg a goproban ez nem feltétlen sikerül.
-
r4z
nagyúr
Okes, akkor 60fps-sel szamolok. Azert gondoltam a fullHD-t jo arany kozeputnak, mert moziknal se erzem szuksegesnek az UHD-t, gondoltam itt is eleg lesz. Plusz helyet is sporolok.
De ha mar helyhasznalat. Minden eszkozom tamogat HEVC-t, viszont ahogy latom, csak bizonyos modokban hasznalja ezt a GoPro. Lehet force-olni a hasznalatat mas modokban is, vagy be van egetve a konfig? Van esetleg valami plusz hatranya a hasznalatanak? Gondolok itt peldaul erosebb melegedesre vagy szoftveres limitaciokra, mivel eroforrasigenyesebb kodek.
Ha meg elkezd esni az eso, akkor felreallok es felcsapom a tetot. Azt a par percet kell csak kibirnia, amig talalok erre megfelelo helyet.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
veterán
-
Tuninger
addikt
Praktikusság szempontból kommentelek. A legtöbb gopro user medium sharpnessen megy, natural/vivid colorral, telefonján vagy tabletjén dolgozza fel az anyagot és "youtube profillal" exportál.
Az a fenti handbrakes sampleknél mindenképpen rosszabb minőséget ad nagyobb méreten. Ami példákat adtam abból a legrosszabb is magasabb minőség mint amit az átlaguser kiköhög magából a ipad quick presetekkel.A cropjaim meg 1000%-osak hogy látszódjon a differencia. Te megnézted a különbséget saját gépen? Nagy totálban ember legyen a talpán aki látja, akár 55" TV-n. (Mondjuk én pont látom, így nekem "drága" időben mérve a kódolás)
A 4K 80Mbps h264 alapvetően jó, én 4K60hoz 70Mbps-t párosítok h265-el.
-
Immy
őstag
Köszönöm válaszod.
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem fejleszt ebbe az irányba a gopro, simán lehetne ilyen jellegű szenzorokat betenni a házba és eléggé feldobna néhány videótVisszatérve a 1080p vs. 2,7K méret kérdésre.
Lehet, hogy másnak ez teljesen egyértelmű, de azért rákérdezek.
1. Miért nem vesz fel alapból gopro H265-be? Ha abban veszi fel, akkor miért olyan "nagy" méretű a fájl összehasonlítva 1 filmmel?
2. Ha az emberi szem 24-25 FPS-t képes megkülönböztetni, akkor mi értelme van 60 vagy még nagyobba felvenni, ha nem tervezek utólag lassítani/gyorsítani a videót?
3. Vagy alapból RAW-ba veszi fel és azért foglal olyan sok helyet? Aztán később amikor átmásolom gépre, akkor a szoftverrel "átkonvertálom" és a h265 konvertálás miatt kisebb méretű lesz?
4. Találtam egy fórum bejegyzést, ahol különböző sebességek vannak feltüntetve:
https://community.gopro.com/s/article/HERO10-Black-SD-Card-Capacity-in-Each-Video-Setting?language=en_US
A high bit-ráta mikor éri meg? Vagy érdemes mindig nagyobbat választani és később majd a szoftveres konvertálás után úgyis lelehet venni kisebbre ha rájövünk hogy nincs rá szükség?
5. 16:10 mennyire elterjedt? Vagy inkább felejtsem el, mert minden TV stb 16:9 képarányú.Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
jilian
addikt
Néhol igen irreáilasnak tűnik a sebesség...(nekem)
Vannak helyek ahol simán beletekersz a 45 km/h -nál, ez mégis milyen bringa? Mert néha úgy hallatszik mintha ebike lenne, de hát ott meg azért 45 km/h -nál tuti nem tudsz beletekerni...
Amikor én gurulok 50km/h körül az erdőben nálam azért brutálul más a sebesség filing...(túl lassúnak tűnik a tempó ahhoz amit ott sebességet látok)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok, a Hero11 Mini-nek az akkuja meddig bírja? 4k 60fps-ben, stabilizációval. Van valakinek tapasztalata? Azért kérdem, mert jó áron van, de nem cserélhető az akkuja.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
-
Márton
nagyúr
akkor kapcsold ki
van normál mód meg protune (nagyobb bitráta, jóval több manuál beállítási lehetőségek, iso, wb, shutter, stb)
Ha ezeket látod, akkor PT-ben vagyok. Keresd a menüben, nyomj rá, kapcsold ki.
Hátha így lesz élőképEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Alg
veterán
Ja hogy felvétel közben? Azt nem néztem, olyat csináltam csak hogy a setupot telóról lőjem be mert kényelmetlen a kamerán magán ha olyan helyre van rögzítve - nem látom értelmét miért is kellene felvétel közben a telefon, ha van első+hátsó kijelző is a gopro-n...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Russel009
csendes tag
Először is köszönöm a válaszokat mindenkinek (#szpeti40, #sityupityu, #Ano).
közben elkezdtem keresgélni és számolgatni.. 8-as szériát néztem ki (használtan) először és mivel gyakorlatilag semmilyen kiegészítőm nincs, így azokat is elkezdtem nézegetni... gopro termékek brutál áron vannak (laikusként nem tudom mennyire használhatóak, megbízhatóak más gyártók kompatibilis termékei), de minden esetben jópár 10 ezer forinttal megdobja a költségeket és ahogy te is említetted, számomra is kérdéses, hogy meddig kapható még pl pót aksi a 8-as szériához...
Míg a 9-10-11 szériát újonnan ugyan azokkal a kiegészítőkkel mondjuk 30-40 ezerrel drágábban tudnám beszerezni (gopro.com) és még jópár évig van hozzá támogatás a gyártó részéről... Tesztek alapján a 8-as is bőven megfelel az elvárásaimnak és igényeimnek, de hosszú távon lehet az újabb modell a befutó. Minden esetre alszok még jó párat a dologra.
Köszönöm még egyszer a tippeket!! -
Tuninger
addikt
Marketing duma mindig gigászi ugrásokról beszél.
Szerintem mindkettő javul valamellyest, a 4:3 módok stabilizációja valószínűleg sokat javul az új szenzor képarány miatt, a sima klasszikus módok már nem nagyon tudnak hova fejlődni. Viszont az előbbi kell a jobb superview és a jó hiperview stabilizációhoz.Bár nagyobb lesz a szenzor nem várnék nagy ugrást kevés fényél.
A Hero 10nél ISO1600 teljesen jó volt 4K 30fps / 1080p 60 fpsnél, ami fejlődés mert az elődöknél ISO800 volt ez a határ. Ha most fellépne ISO3200-ig a használható tartomány az szuper lenne.szerk: kevés fénynél stabi: ugye az elektronikus stabi hatékonysága záridő függő. Vagyis ha tud javulni a zajszint és rövidebb zárat használ azonos fényviszonyok között, jobb lesz a stabi.
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Köszi!
Érdekes, gépen egyébként nekem is vannak röccenések néha, mind a hero9 mind a hero10-es felvételeinél, de mindig máshol ezért gondolom, hogy nem a felvétellel van a gond.
VLC player, hardveres gyorsítás és nélküli is.Felraktam a mappába egy hero9-es felvételt is, megnéznéd ezt is, hogy röccen-e a tv-n illetve gépeden?
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Próbáltam már mindent.
Standard 60Mb/s volt, nem játssza le.
Néztem azt az opciót is, de 4k60fps marad hevc, csak 4k30fps lesz h.264
Ha újrakódolom ugyan úgy hevc-be 100Mb/s-re simán lejátssza a TV.
Ezért nem értem, minden hevc-t lejátszik a TV-m, filmek, videók, 150Mb/s-ig, és ugye a hero9-es felvételeit is csak a 10-é akadozik.[ Szerkesztve ]
-
barcaforca
tag
Igen euróban venném. Viszont azt nem látom,hogy az előfizetés jár e még plusz költséggel? Mondjuk havi díj és így már nem is annyi az annyi?Lemondható e 1 év után (ha leakarom)?Vagy ez amolyan marketing fogás a GoPro részéről,hogy így vásárolj náluk(olcsóbban),s talán folytatja a vevő az előfizetést a második év után is?.
-
XZoli
aktív tag
Nekem is új gép lett összeállítva, lejátszani se tudtam a Gopro 4k HEVC felvételeket. A héten próbáltam ki az adobe premier pro családot
bitang lassú, és egyetemi diploma túl van bonyolitva[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Chosen
addikt
Az áll nem optimális sajnos. Minél feljebb kellene, hogy látszódjanak a pedálok (gokart), de az állnál túl alacsonyan van hozzá és a körülöttem lévőkből is kevesebb látszódik, plusz a kamera is többet mozog mert a forgástengelytől távolabb kerül. Ha nagyon nincs más, akkor az lesz, de ha meg tudom oldani valahogy a bukó tetején, az sokkal jobb felvételt eredményez.
-
Ripper17
tag
nem ítélem el a Sandisk márkát, de a sandisk + gopro + sd card error kereső kombinációra elég sok találatot dob a google. akár youtube, akár redditen az r/gopro, akár gopro support fórum. régi szoftververziókra is, de a legújabb (9-esnél az 1.60) kifejezetten eszi a kártyákat. mindig az a konklúzió, hogy vegyél Samsungot, esetleg Lexart.
nyilván ebben benne van az is, hogy a Sandisk kártya a hivatalosan ajánlott - lehet, hogy arányaiban ugyanannyi a meghibásodás-, de azt vártam volna: amit ajánlanak azt legalább ki is próbálja a gyártó, és nem csak "együttműködési megállapodás" okán odaírja...kifizet az ember +15-20% árat egy hasonló tudású Samsung vagy más kártyához képest, és elbukja egy 5 napos külföldi útja összes anyagát...? veszel egy erősített sportkamerát és jobban kellene backupolnod, mint egy hiperérzékeny, törékeny DSLR gépről az anyagokat? -
Ripper17
tag
Ugyanez a specifikáció, csak 128 GB-os kártya.
Egy bizonyos használati idő után (főképp gyalogtúrákon készítek képeket, timewarpokat, a videórögzítés minimális) a kamera bekapcsolása után már nem tudja felolvasni a kártyát, de ez eddig általában megjavult egy újraindítás után.
Most már teljesen elcrashelte a kártyát, olyan képeket se sikerült recovery-zni a Sandisk gyári alkalmazásával, amiket tudom hogy elkészítettem, ki lett írva a kártyára és vissza is néztem...
Megpróbálom az általad írt programot, köszi, de őszintén szólva mindig miután az anyagot letöltöttem a GoPro kamera formattáló funkciójával törlöm az anyagokat, feltételezném hogy egy piacvezető eszközben ez megfelelő, kompatibilis kártyát "készít"...elég sok anyagot veszítettem már hogy a Sandisk kártyákat messze kerüljem. Megpróbálom garanciáztatni a bolttal ahol vettem, borzasztó gyenge ez a minőség így, én SD/microSD kártyánál sosem találkoztam még ilyennel. Azt gondolnád ennyi pénzért, a piacvezető, high-end termékeknél nem kell otthoni hakkolgatás meg try&fail, hanem plug n play működik.
Ahogy olvasom redditen és gopro fórumon elég sokan szenvednek ezzel a jelenséggel Sandisk kártyákkal, hivatásos/félhivatásos felhasználók is....persze hivatalosan sehol sem reagálnak rá a gyártók. Sőt, papíron elvileg a Sandisk az ajánlott. A legtöbb fórumozó/reddites végül vesz egy Samsung kártyát amivel semmi gondja nincs - én is így tettem most. Megírom majd a tapasztalatokat. -
ebayer
tag
Ha Hero9-ről váltanál 10-re, akkor szerintem sem éri meg. Viszont, ha a kettő közül választanál, akkor egyértelműen az utóbbi. Én az angliai shopból rendeltem, már egy ideje tart az akció (Black Friday + karácsony). 1 év GoPro előfizetéssel mindkettő 330 fontba kerül. Előfizetés nélkül a H9 380 font, a H10 480 font, a H8 pedig 280 font. Más országokban nem tudom, hogy alakulnak az árak.
-
Khaosz55
addikt
Igen ma teszteltem éppen.
Gopro 8-am van. Idei motoros túrát szerkesztetem meg, a végeredményél meg látom, hogy olyan az emberek arca mintha 10 évvel öregebb lenne.
2.7K 50FPS-ben közepes élességgel rögzítek. Alacsony élesség nekem túl homályos a magas élességnél meg túl durva és még öregebbnek néz ki rajta mindenki. Főleg napsütésben jön elő.
Szóval most csináltam teszteket FHD, 2.7K , 4K mindegyikben az arcomat vettem fel alacsony közepes és magas élesség beállításban.FHD és 2.7 egyszerűen nem jó már közepes elléségben sem a magasban meg katasztrófa.
4K-ban alacsony élesség nekem túl homályos a közepes a legjobb a magas meg még elmegy. Ez ízlés dolga.
Az a kérdésem, hogy a Standard és a activity rögzítés között mi a különbség? Mert mindegyiket beállíthatom ugyan arra a tulajdonságokra.Másik kérdés, érdemes lehet váltani gopro8-ról 10-re ?
-
urban racer
senior tag
-Igen, jó hozzá
-Nem, még nem. a novemberi firmware frissítés hozza a max lens mod támogatást, még fejlesztés alatt van. A 9 lencséje elméletileg jó lesz, azonban ha nem vettél még, akkor várj vele, lehet jön ki abból is vízlepergetős verzió."Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
peter76bp
aktív tag
Köszi, de a gondom az, hogy a rögzítés gombra nyomva bekapcsol a kijelző de nem indul el a rögzítés, és hiába nyomok bármit, semmit nem csinál, sem a rögzítésre sem a power gombra. csak mutatja az élőképet. Ilyenkor csak úgy tudok vele bármit kezdeni, ha kiveszem az akkut.
Néhány alkalommal volt, hogy 0 máretű fájlt csinált, azzal még meg is barátkoznék, ha kiírná, hopgy xy hiba és próbálhatnám újra. De mondjuk télen esetleg kesztyűben, vagy esőben nem olyan jó dolog az akku kibányászása, és nem is életszerű, hogy ezzel kell bohóckodni :-(
-
Tuninger
addikt
A GoPro Labs segítségével át tudod állítani hogy 4GB helyett 12GB-s fileonként daraboljon, így harmad annyi darab képződik
Az elnevezésen csak az előtagon tudsz változtatni a számozáson sajnos nem.Fontos, hogyha átállítod 12GB-re a fileméretet, a gopro nem tudja visszajátszani a filet ha az 4GB-nél hosszabb, illetve a GoPro Quick sem látja. Arról hogy a gyro adatokba beleszól e, nincs info.
Kísérletezni viszont lehet vele. -
StLui
veterán
Igen, ez kiderült nekem is, hogy valószínű nem kapott jelet. A kérdés, hogy össze tudom e hangolni a videó képét, a gps adatokkal? Vagy ezt valahogy a program megooldja? Ugye terepen pár másodperc eltérés már értelmetlenné tenné talán.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Nem jövök rá, hogy Virb Edit-be mit kéne importálnom, hogy sebesség, útvonal adatokat tudjak kirakni a videóra. GPX, vagy Fit fájl-t enged keresni, de nekem a kamerából az mp4-en kívül LRP és THM van
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
urban racer
senior tag
-
StLui
veterán
Én néztem MaxLens-es összahasonlítókat, én alig látom a különbséget, nem is tudom szinte mit kéne nézni, pont bringán, azt gondoltam valam sokkal szélesebb képet látok, de nem igazán találtam meg a pontokat. Én is a stabis videót szeretem, szörnyűeknek látom a rázkódósakat.
-
addikt
És ha lejjebb veszed a stabit, meg a látószöget, hogy legalább egy kis dinamikája is legyen a videónak?
Csak személyes vélemény, de ha pl mellkas pántos kerós videóról van szó, akkor szerintem sokkal élvezhetőbb az olyan, amikor nem szed ki mindent a kamera, mint amikor az összes mozgás ki van stabilizálva, akkor olyan unalmas, semmi "izgalom" nincs benne.[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Az nagyon gyors, nekem ennyire nem is lenne sürgős
Arról van már vélemény, hogy melyik a jobb, az új vagy az elődje? YT videókban az új kap hideget, meleget vegyesen. (GoPro 8 mellé)
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
-
Cindercone82
tag
Én használtam kényszerből bringázáshoz terepen külső aksiról a gopro-t és az azét nem az ideális megoldás.
Még Hero 5 Session esetén egész jól használható megfelelő kábel+aksirögzítéssel. De a Hero 8-nál ki kell nyitni (és/vagy leszedni) az aksifedelet hogy hozzáférj az USB C csatihoz. Levéve azért nem használnám. Lehet kapni utángyártott aksifedelet amin van egy luk az USB C csatinak, de a kábel+aksi rögzítése így is érdekes lehet.
Én 3 aksit használok és azokat cserélgetem. 2 Telesin akkut vettem 5-6 k körül."Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
zgospel
őstag
Nem is értem hogy miért próbálok segíteni...
A tényeket leírtam, kaptál néhány javaslatot is. Azért, mert neked nem felel meg, még nem lesz másképp és nem fog hirtelen 8 órára ugrani az üzemidő.Én meg egy olyan motort akarok ami 150 lóerő, 100 kg menetkészen, Euro 5-ös, street legal, ha versenypályára megyek akkor magától slick gumi kerül rá, ha túrázok és elkap az eső akkor pedig átváltozik esőgumivá. Nem hiszem hogy én lennék az első aki ilyet szeretne
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
zgospel
őstag
"akkor megint az lesz a kérdés, hogy minek költöttem egy rakás pénzt, ha nem tudja azt amire kellene nekem"
Mert nem azt vetted amire szükséged volt Nagyon meg akarod erőszakolni a témát, és biztos vagyok benne hogy túl is gondolod. Vagy pedig valójában egy nagyon jó akciókamerát keresel és csak önigazolás miatt akarod a menetrögzítést mint szempontot beállítani, hogy megnyugtasd magad.Egyrészt ha csak bizonyítás jelleggel kell, akkor se a kurva jó képminőségre, se a stabira nincs szükséged, ez szinte biztos. Másrészt, a 8 órás túra alatt nem 8 órán át veretsz. Gyanítom hogy amikor az erdőben kaptatsz fel az emelkedőn 3 km/h-val egy ösvényen akkor nem fog szembejönni egy kamion és nem fog rád zuhanni egy repülő.
Ez továbbra is egy akciókamera, nem pedig menetrögzítő - amit te keresel. Kamerázni az emberek úgy szoktak, hogy nagyjából előre eltervezik mit akarnak felvenni, amit később majd visszanéznek, feldolgoznak, megvágnak. Erre az akksi cserélgetése és a másfél - két órás üzemidő bőven megfelel.
Amit bizonytalan vásárlásoknál tudok tanácsolni, az az, hogy keresel egy 8-as csomagot használtan, kipróbálod 1-2 hétig hogy milyen, mennyire felel meg arra amire akarod, és ha nem jó akkor pár hétre rá ugyanannyiért el tudod adni mint amennyiért vetted.
-
zgospel
őstag
Tudom hogy biciklire kell. Csak azt nem értem, hogy ha nem a felvételek visszanézése és feldolgozása a cél, csupán bizonyító jelleggel kell valamilyen felvétel, akkor miért szempont a minél jobb képminőség és az erős stabilizátor?
A GoPro nem arra van kitalálva hogy 8 órát rögzíts vele folyamatosan, ez egy akciókamera.Érdemesebb lenne a kínai akciókamerák között körbenézni, többükben van giro és valszeg az akksiidejük is jobb némelyeknek, de a 6-8 órás akkuidő teljesen irreális. Esetleg a bringás fórumokban nézz körül, hogy milyen menetrögzítők léteznek bicikliseknek.
szerk: olyan képminőség akciókamerák között mint a GoPro 8 blacknek nincs egy kamerának sem. Ja de, a Sony RX0 II-nek, de vitatható hogy ez akciókamerának számít-e vagy kompakt fényképezőnek.
Alternatíva még a DJI Action és az Insta One R az 1 incses modullal. Akkuidőben ezek sem tudnak többet.[ Szerkesztve ]
-
Gaborkik
tag
-
togvau
senior tag
Menet közben tölteni nem lehet, mert a dzsunka kínai cuccok, mint a gopro felvétel közben csak szintentartásra hajlandóak, akármekkora teljesítményű a töltő. Csak akkor töltődnek, ha nem megy a felvétel.
A goprok ráadásul szeretnek lefagyni is, ha felvétel közben töltöd.hitler, sztálin, micro usb
-
zgospel
őstag
Szerintem 2 óra környéke az nagyon jó.
Ha rögzítesz 6-8 órán át abból mit nézel vissza, meg mikor?Azért maga a rögzítés elég energiaigényes, ráadásul ezekben egész pici akksik vannak, 1000-1200 mAh körül ha jól rémlik.
szerk: most látom hogy az eredeti hsz-em kicsit hülyén sikerült Használat módjánál arra gondoltam, hogy ha nem nyomkodod a képernyőt, nem használod a wifit, voice commandot, meg egyéb szolgáltatásokat, hanem fullra töltött akksinál bekapcsolod és rögtön indítod a felvételt, majd a leállításig hozzá sem nyúlsz, akkor tudod a legtöbbet kihozni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
botrányos?
évek óta ennyi az akciókamerák üzemideje, a Hero1-2-m is 1-2 órát tudott, beállítástól függően.
Persze hogy megy powerbankról.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest