Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv!
Gopro 5-höz árult szilikon lencsevédő a gopro 6-7-hez is kompatibilis ugye?
Köszi.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
Én is olvastam a marketing szöveget, engem az érdekelne, hogy mi van mögötte.
#4215 Tuninger Ha Li-ion-ról váltottak polimer-re akkor az befolyásolhat valamit, de a hosszabb időtartamot még az sem magyarázza. A polimernek az lényegi előnye a Li-ion-al szemben, hogy egyszerre jóval nagyobb teljesítményt képes leadni, és a teljes lemerülésig kb ugyanazt a szintet tudja az ion-al ellentétben. Ezért is alkalmazzák őket olyan helyeken ahol a nagy teljesítmény a lényeg, mint pl profi akkus kéziszerszámok, drónok stb...
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Gopro 7-ez van bevált utángyártott akku, ami nem púposodik fel pár töltés után? Köszi.
-
veterán
-
veterán
válasz szpeti40 #4097 üzenetére
Ha a méretet is nézzük, akkor a 7-es volt az utolsó normális gopro szerintem. Talán még a 8 is, de inkább a 7. Ezektől fölfele számomra már nem minősülnek igazi akciókamerának. Aki pl kocsiba stb helyeken rögzíti annak mindegy, hogy mekkora stb, de bármilyen más intenzív sportnál ahol a testedre van rögzítve ott már nem. Persze ez csak azén véleményem.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Pillanatragasztó pötty a tetejére amire ráteszel valamit.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz batyuska100 #3954 üzenetére
Ez a dolog emberfüggő. Semmit sem nézek 1080 alatt kivéve akkor, ha eleve csak kisebb felbontásban van feltöltve. Még a laptopom, táblagépem is 2K felbontású (2560x1600, 2360x1640), szerintem evidens ha mindent próbálok a legjobb minőségben nézni...
-
veterán
válasz batyuska100 #3949 üzenetére
Legfeljebb tizenéves monitorok nem tudnak 1080/60 fps-t ...
-
veterán
válasz sityupityu #3916 üzenetére
Közben megtaláltam. Ios-en a gopro Quik kell hozzá, viszont Mac-en még mindig nem jöttem rá.
-
veterán
Kéne egy kis segítség. A gopro videókhoz felvett gps adataihoz akarok hozzáférni. Találtam is egy videót, de nem találom azt az app-ot ami a videóban szerepel. Ios-en és Macos-en sem.Tudnátok segíteni, hogy melyik lenne az? Erről lenne szó, amit az ember elindít a videóban.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Simán benne van, hogy mit fog ki az ember. Írtam, hogy én is tudok olyanról, hogy pl a 8-al az égvilágon semmi baja sincs az embernek. Én viszont csak rosszat fogtam ki belőle. De az is igaz, hogy sokan az általam favorizált 7-es gopro-val jártak ugyanígy, hogy sok gondjuk volt vele.
-
veterán
Végül is megtaláltam, a 7-el kis túlzással teljesen ki vagyok békülve, viszont az akkuidő na ja, az tényleg lehetne hosszabb annál is. Osmo Action nekem sem jött be, próbáltam. Az egész nem tetszett, szerintem még egy 5-ös gopro-nak is szebb képe van annál, még ha abban nincs is még semmiféle stabilizálás.
A 8-as kihajtható füleiről még annyit, hogy van olyan felvételem hetessel és nyolcassal is egyszerre, amikor a motor tankjára vannak erősítve. A 8-as sokkal jobban átveszi a rezonanciát mint a 7-es, aminek ugye rendes tartókerete van. Azt a videót majd be fogom linkelni ide.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
Valóban érdekes, de írtam is korábban, hogy én teljesen elfogadok más véleményt. Én is tudok olyan embert, akinek semmi gondja sincs a 8-al. Viszont nekem pl kettőt is vissza kellett küldenem mert használhatatlan volt, amit a bevizsgálások is alátámasztottak. Ja, amit még nem írtam, hogy a 8-nak számomra a felfogatása is katasztrofális/elfogadhatatlan volt. Azok a gyönge, lötyögős kihajtható fülek mindenre alkalmasak csak az extrémebb sport és egyéb hasonló dolgok megörökítésére nem, hogy azok tartsák a kamerát. Akinek arra kell, hogy egy szelfibot végére erősítse ott biztosan megállja minden tekintetben a helyét. Igen tudom, lehet cserélni a füleket ha bajuk lesz.
-
veterán
-
veterán
Nekem meg az ismerőseimnek nem ez a véleményem. A legjobb gopro az a 6-7 volt amire még azt lehetett mondani, hogy tényleg akciókamera. A 8 is jó lett volna még, de nekem és ismerősöknek is rengeteg fagyási és melegedési gondunk volt vele, amiken semmiféle fw frissítés nem segített. Csak én kettőt küldtem vissza. Rengeteg külföldi fórum is megerősíti amit írok, hogy 8-tól illetve fölfele nagyon problémás a sorozat. Több nagy nézettségű youtube csatornát tudok, ahol az általam említett dolgok miatt direkt nem tértek át más modellekre, maradtak a 7-nél. Valamelyik még külön videót is csinált csak erről, hogy miért nem váltanak. A 7 az még stabil, van hogy egyszerre hármat is teszünk motorra.
A 9-10-ről meg mint írtam, hogy egyszerűen nem tartom már akciókamerának őket. Felesleges előlapi színes kijelző, amire a valós felhasználóknak semmiféle szükségük nincs, de hát ugye muszáj volt elmenni a mai szelfis trend felé...Vagy még sem kellett volna?
A 9-10 méreteiről és súlyáról már ne is beszéljünk, ami a legnagyobb gond ezeknél a kameráknál, és ami miatt mint korábban írtam én már nem tartom igazi akciókameráknak ezeket.szerk: Természetesen elfogadom azt is ha te mást tapasztaltál.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gaborkik #3857 üzenetére
Szerintem a Hero7 volt az utolsó jó gopro a méretét is ideértve (az én véleményem), már a 8-nál is kezdődtek a melegedés és egyéb gondok. 9-10 már a mérete miatt eleve nem kéne a felesleges színes elülső kijelzőjével együtt. Már nem tartom igazi akciókamerának őket.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Adott egy 7 Black, amin kb még a gyári (3 éves) firmware van. Van olyan kiemelkedő dolog vagy javítás amiért érdemes frissíteni? Hallottam olyanokat, hogy frissítés után eltűnt a stabilizálás funkció. Ez igaz, vagy csak valami hülyeség,
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy a 7 black is már vízálló külön tok nélkül? Csak azért kérdezem, mert a legtöbb helyen ez nincs külön megemlítve, a 8-nál már igen.
A másik kérdésem, hogy a 7 és a 8 black között milyen különbség van, ami ami a használat során valóban érzékelhető (kép, hang).
Köszönöm.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz AuraSync #2677 üzenetére
Köszi. Nekem nem lényeg, de valószínű, hogy ismerősnek a rendelését is én fogom intézni és ő kérdezte. És sajnos mivel nekem sem volt még ilyen akciókamerám nem tudtam válaszolni neki. De ugyanezt mondtam neki én is, hogy könnyen el lehet szerintem igazodni benne.
-
veterán
Sziasztok. A gopro hero 8-ban van magyar menü?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest