Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Köszi!
Érdekes, gépen egyébként nekem is vannak röccenések néha, mind a hero9 mind a hero10-es felvételeinél, de mindig máshol ezért gondolom, hogy nem a felvétellel van a gond.
VLC player, hardveres gyorsítás és nélküli is.Felraktam a mappába egy hero9-es felvételt is, megnéznéd ezt is, hogy röccen-e a tv-n illetve gépeden?
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
LG 55UH8507 ,legfrissebb firmware van rajta.
-
p87
senior tag
Próbáltam már mindent.
Standard 60Mb/s volt, nem játssza le.
Néztem azt az opciót is, de 4k60fps marad hevc, csak 4k30fps lesz h.264
Ha újrakódolom ugyan úgy hevc-be 100Mb/s-re simán lejátssza a TV.
Ezért nem értem, minden hevc-t lejátszik a TV-m, filmek, videók, 150Mb/s-ig, és ugye a hero9-es felvételeit is csak a 10-é akadozik.[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Ez a problémám még mindig fennáll.
Próbáltam már mindent, régebbi firmwareket, labs-ot is, de nem bírja normálisan játszani a TV-m... 4k30Fps megy, de a 60 már nem.
Az S22 ultrámmal fevett 4k60Fps hevc videóim is hibátlanul viszi, nem tudom mit változtattak a 10-en, hogy így elszúrták.
Másik, akku üzemidő aminek ugyan annyinak kellene lennie mint hero9-nek, de gyakorlatilag 15-20percel kevesebbet bír ami sok.
Ugyan az a mód, 4k60fps, Linear+HL, hypersmooth standard, GPS bekapcsolva és telefonhoz folyamatosan kapcsolódva, hero9 50percet ment és még maradt benne 5%, hero10 35percet és 0%. Igaz a bitrate 9-en 60Mb/s volt a 10-en 100Mb/s, ez okozhat ennyi töbletfogyasztást?[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Van egy 4éves 4K LG Tv-m és volt egy Hero9 kamerám aminek felveteleit hevc 4K/60fps, standard bitrátájú, szépen lejátszotta.
Váltottam Hero10-re és ennek a felvételei ugyan ezekkel a beállításokkal szanaszét akadozik rajta.
Nekem ez elég fontos lenne, hogy konvertálgatás nélkül letudjam játszani Tv-n.
Mi a fene változhatott, mi okozhatja ezt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest