Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz zolikaDB #796 üzenetére
Fényképezö két külön világ. Samu túltol (túlszaturál, tone mapping is természetellenesebb), a Pixel kissé fakítja a szineket, de összességében természetesebb. Persze mindez alapbeállításon. Kinek melyik tetszik. Egy naplementének pl jól állhat a samu kissé csiricsáré képe, embereket fotózni jobb Pixellel. Szvsz
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
zolikaDB
veterán
válasz Alabástrom #801 üzenetére
Értem!
És a beltéri fotók? Gyerek? Macska-kutya? Gyengébb fényviszonyok?
Mert ugye ezekben mostanában elég bukó az S széria... (szerintem)
Dokumentum fotózás szintén nem sikerült (banan-gate) -
MC Pite
veterán
Pixel nem fakít semmit, Pixel 8 tuti nem, az 'populárisabb'.
Szerintem (és vaktesztek dibogós eredményei szerint) a telefonos fotózásban az egyik legjobb a P8.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm srácok!
-
Thom!
veterán
Pixel 7-8-nak 2 nagy gondja van: fehéregyensúly próbléma, normál és éjszaka túlzó fényerő... túl világos lesz a jelenet, emellett a HDR néha csúcsfényeket nem kezeli túl jól kiégnek....Pixel messze van a hibátlantól, a többi gyártó is ezzekkel küzd vagy más problémával.
-
Celithrandi
addikt
én ezeket nem tapasztaltam, engem inkább az zavar mindkettőben, hogy a nagylátó fényereje igen gyenge, pedig pont a nagylátónál kellene fordítva lennie. Este 0,5 ön jó nagy isot állít már.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
winbox
senior tag
Még véletlenül se frissítsetek a januári Google Play-rendszerfrissítésre:
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/19c14at/upixelcommunity_please_help_internal_storage/https://9to5google.com/2024/01/22/pixel-storage-issue-january-2024-update/
Elvileg a Google vissza is vonta, nekem se talál már újat, a novemberi az utolsó. A 6-7-8 széria érintett, csak factory reset oldja meg a hibát. Tele vannak vele a fórumok.
-
Celithrandi
addikt
válasz tomboy0013 #809 üzenetére
nekem a 8-on meg augusztusi és nem írja hogy lenne elérhető play frissítés. Alapból furcsa amúgy is, hogy kb egy hete vettem, felfrissítette az androidot január 5.-eire, de a playt nem.
mod: Érdekes, abból a menüből ami a cikkben van fel tudtam frissíteni a novemberire, de az appstoreban vagy a rendszerfrissítés menüben nem tudtam a playt frissíteni.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
válasz Celithrandi #810 üzenetére
azt még hozzátenném, hogy két pixel 8 van az asztalomon, az egyik egy kattintásra felrakta a novemberi frissítést, a másik 0% letöltésen áll fél órája
-
winbox
senior tag
válasz tomboy0013 #809 üzenetére
Akkor nagyon szerencsés vagy, de igen, nem mindenkinek jött elő.
Celithrandi:
Sajnos ilyen a Pixelen a play rendszerfrissítés. Mindig csak a szenvedés volt vele, legjobb mikor a pár száz kB-os update is addig települt megy 3x kellett újraindítani miatta Egyébként meg nekem az S23U-val is a 2023. Júliusi volt a legfrissebb, szóval Samu sem kapkodja el... -
Celithrandi
addikt
érdekes, most a másik 8 on is lefutott, de ugyan úgy augusztusi lett, közben megnéztem a pixel 7 és 7a, azokon magától novemberire frissült
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Szaisztok!
Sajnos betörött a P6 Prom kijelző előtti üvege. Ha jól néztem, akkor lehet kapni hozzá csak üveget. Esetleg meg tudja valaki erősíteni? Vagy tudtok itt olyan topikot, ahol megtudnám kérdezni?
-
TaylorPro
addikt
válasz szlaci888 #800 üzenetére
Így igaz!
Köszi!
Kézzel megadtam neki az APN-t a Voda adataival és jó lett.
Ezek mehetnének az összefoglalóba is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
winbox
senior tag
válasz ozeviktor92 #816 üzenetére
Én is aktiváltam most, nekem Yettel kártyám van. Az előbb volt egy 5 perces hívásom, tökéletesen ment. Most céges wifin vagyok, de ha hazaértem az otthonival is kipróbálom. Esetleg MC Pite lehet beírja majd ide a tapasztalatait, neki már régebb óta be van kapcsolva a VoWifi.
-
manokaki
addikt
-
Blamazs
senior tag
Pixel 6a megkapja ezt a vowifi-t vagy ne is számítsunk rá, ugyanúgy mint az 5g-re?
-
vacs
veterán
Nekem hibátlanul működik a vowifi pixel 7-en, de a másik topikban más is írta azt a hibát, mint te!
Blamazs:
Pixel 7-en is Shizuku és Pixel ims-el kellett bekapcsolni, próbáld meg: #558[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Leteszteltem és hibátlan. Voda, egy megyével arrébb hívtam Telekom vezetékest. Kb 20 perc volt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MC Pite
veterán
152,1 x 72,6 x 8,9 milliméteres kiterjedés, 27W vezetékes töltés.
Engem nem zvar a káva, tokkal pont jó - a P8nál a kis káva és a tok miatt nehéz a görgetés/vissza gesztus.[https://mobilarena.hu/hir/fotokon_a_pixel_8a_modellje_es_doboza.html]
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tag
5G is lesz idővel P6-on: "The issue reported here has been fixed and it will be available in a future release."
5g still not working on Pixel 6 series for Telekom Hungary provider even though it works on Pixel 7 since the qpr beta [305197129] - Issue Tracker (google.com) -
Dare2Live
félisten
Pixel 6 mennyire működik jól voda/yettel hálózaton? Amikor kijött 2+éve mindha lettek volna problémák volteval. 5G nem érdekel.
Telekomról tudok nyilatkozni azon ~tökéletes. 5G az nincs.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
winbox
senior tag
válasz ghiottone #833 üzenetére
Én úgy emlékszem a hálózati mód kapcsolót linkelte csak be, hogy van 5G/4G/ stb. de ugye attól még nem fog felmenni 5G-re. Viszont a 6-os szériásoknak bíztató a Google support válasza. Eddig a Tensorok együtt kaptak mindent, VoLTE-t is, kár lenne, ha ez kimaradna nekik, pedig a Google-nek csak egy kapcsoló, a többin meg már úgy is megy...
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Éri a 242e HUF-ot a sima Pixel 8 alzáról?
Utolsó lökés... -
Isual
veterán
Sziasztok!
B-tel.hu-ról mennyire szabad P8-at vásárolni?
256-os szürke egész jó árban van most.Üdv!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
veterán
Szerintetek a feleségemnek inkább P8-at vagy inkább P7a-t vegyek? (feltételes módban)
Háttér infó: Ritkán cserél telefont, akkor az aktuális Samsung Galaxy S-t veszi. Átlagos termetű (168 cm), a telefont a táskájában hordja.
P8-ból a rózsaszínt venném neki. -
floratm
senior tag
Jah. A 8 ashoz 7 év múlva is lesz gyári aksi
-
zolikaDB
veterán
Rendelt mar valaki ikiegeszitok.hu-rol?
Elvileg nekik van Spigen tok + folia raktaron es jo arban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest