Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Pistike1985 #4530 üzenetére
Ha Alza vásárlás, akkor van rá még 4 hónap "rendes" garancia, nagyjából emiatt érhet többet a drágább.
Én nem vennék facebookon telefont, inkább hardverapro.hu-n sok + értékeléses eladótól!
És a mai napi hozzászólásokat olvasd vissza itt a topikban, részben arról volt szó, hogy inkább 8-as szériát ajánlott már venni! -
VÁMpír
aktív tag
Van aki itthon tudja használni a
Telefonbeszélgetés közben fordítás angolról spanyolra, ill. a
"Screenshots" AI feature-t?
Akár úgy is, hogy angol a telefon nyelve? A Pixel 8 és 8a nem tudja? -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy szerintetek egy 2023 áprilisi 12/128gb 7pro gyönyörű, újszerű állapotban lévő, üvegfóliával és ajándék Spigen tokkal és minden gyári tartozékával mennyit érhet? Előre is köszönöm a választ. Facebookon 100 és 180 közt is találtam 7 pro-t. 🫤
-
válasz
Dare2Live #4528 üzenetére
ha vízszintesen veszed fel, kevesebbet kell svenkelni (a kép fele végig üres függőlegesen), és két kézzel meg tudod fogni a telefont, úgy pedig stabilabb
ha hosszabb videóra kell ilyen helyzetben, inkább állványt vennék valami használhatóbb fejjel, amivel normálisan lehet svenkelni.
-
Dare2Live
félisten
Ár kérdése minden de én is sima P8-at venném. Ha nagyon kell a tele akkor P8 Pro. Használt P7 Prot én kihagynám.
[link] Tele pl. 4Kban vettem fel. kb 5-6méterre áltam a plexitől. Láthatóan nem tudom fixen tartani ill stabi ennyi remegést, rángatást már nem tud kikompenzálni. Nagyon jó erre vagy ha téma kb 15méterre van, de pl mecset már nem lehet venni mert mozgatni kell folyamat svenkelni, nagyon figyelni kell kézmozgásra mert különben erősen berázódik. De amikor sikerül az tényleg jó. Kivehető az arc, mosoly... (Lehet kellene vennem valami alap gimballt.)
-
emitter
őstag
válasz
Dare2Live #4523 üzenetére
"fotó/vido vonalon a pro legnagyobb előnye a tele. Ha az kell tényleg megérheti. Ha nem a sima bőven elég."
Sima alatt itt a 8A-ra (is) gondolsz?Az eddig elmondottak alapján akkor a 7 Pro és a 8A között vacillálok, nekem a hátralévő ~3 év támogatás kevésnek tűnik, én szeretem a végkimerülésig használni a teleofnomat, a mostani is 4,5 éves. Telét nem sűrűn használnék valószínűleg, hogy csak ezért megérje a Pro.
Cserébe a 8A-ra még 2 év gyártói garancia is lenne, míg egy használt 7 Pro-ra nincs gari.
-
Tortug@
csendes tag
Pixel 7a tulajoknak: a korábbi hozzászólásom félreérthetősége miatt (jogosan) törölve lett, így megint leírom csak most pontosabban fogalmazok.
Érdekmúlás miatt 2db bontatlan kijelző védőüvegtől és 3 kevésbé/alig használt telefontoktól megszabadulnék, melyekért semmilyen anyagi térítést nem várok el. Kár lenne kukázni őket, ha valakinek hasznosak lehetnek még. Akit érdekelne az küldjön pü-t.
-
BoB
veterán
válasz
grizlisandor #4519 üzenetére
Ez már bele van számolva abba amit írtam / linkeltem...
-
grizlisandor
veterán
válasz
emitter #4517 üzenetére
A napokban jelentették be, hogy "Felminősítettek több Pixel telefont", így a Pixel 7 széria megkapja az Android 18-at, nem kell félni a későbbiekben sem, mert a LineageOS elég jól áll Pixel telefonok utókövetésével.
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Pixel 8 sorozaton belül a 8A-hoz képest megéri a felárat a másik kettő közül bármelyik? Leginkább a fotós képességei miatt vennék Pixelt; nem játszanék, nem néznék/rögzítenék 4K videót (gondolom ezek miatt jelentkezhet leginkább a több helyen olvasott melegedés probléma); a töltés lassú sebessége sem zavarna.
Max. 150 ezer Ft körül szánnék rá.Látom, hogy van használtan Pixel 7 Pro is ezen az áron, csak nem tudom, hogy megéri-e. Nekem nagyon vonzó a 8-ra adott 7 év sw-frissítés, míg a 7-re ha jól tudom, már csak 2 év van hátra? Illetve hát nyilván garancia sincs már egy használt 7-esre.
Ha van olyan itt, aki használt többféle Pixelt is az említettek közül és van saját tapasztalata, összehasonlítási alapja, örülnék ha megosztaná
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest