Hirdetés
-
GAMEPOD
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
HUTCHDB #7230 üzenetére
Synology NAS - Chromecast with Google TV párosításom van és Kodit használok a videó lejátszásra. Nem tapasztalok rángatást (kadencia problémát) és lejátszik mindent amivel eddig találkoztam. (igaz csak HD-FullHD videókat nézek)
Ezen kívül SkyShowTime előfizetésem van, de eddig nálam azzal sem volt probléma... -
válasz
HUTCHDB #7230 üzenetére
50Hz-re állítással én is próbálkoztam, és én is úgy éreztem, hogy jobb. (De nehéz explicite kijelenteni, mert szisztematikusan nem kísérleteztem vele (elég macerás állítgatni), az érzésre meg nem igazán egzakt. De ha már ketten érezzük így, akkor lehet, hogy van benne valami...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest