Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
-
GAMEPOD
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na. Ma érdekes dolog fogadott. Somatorm kolléga felvetésére elkezdtem keresni és kivételesen most nem a hangalapút használtam, volna... de mi fogadott!? Arab nyelv a klaviatúrán! Próbálom átállítani, nem lehet. Se kikapcsolni, h. csak az alapértelmezett maradjon (rendszernyelv) Magyar persze nincs. Átraktam dánra meg németre, úgy sikerült megszabadulni az arabtól. Majd végül alphabet és így ki lehetett kapcsolni a rendszernyelvet, visszaállt a magyar. De mi ez már, h. a rendszernyelv arab, közben minden magyarul van?
Honnét szedi ezt a baromságot!? Mi van veled Józsi!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest