Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Aktív témák
-
laja
tag
A problémáról írtam az importőr Kellytechnek, és ők azt állitják, hogy csak 24 ilyen hiányos doboz került forgalomba. Figyelmeztettek arra is, hogy a P4-es alkatrészek elég szerencsétlenül, a doboz dupla fenekű aljába rejtve vannak elhelyezve. Tekintve hogy a termék új, és hogy a Mistral boltjaiban egy-egy darab volt csak, szerintem jó esély van rá, hogy mind a három, amit láttam, hiányos volt... mindhárom esetben kivettük a hűtőt, kiráztuk a dobozt, és biztos vagyok benne, hogy nem volt benne más, mint a használati utasitás.
Abit IC7, P4 3,8 Ghz-en, 1 GB DDR466, x800 pro XT PE-re moddolva (580/477 Mhz), két vinyó, Enermax 460 W-os táp, 17 collos Iiyama LCD, vízhűtött proci és videokártya
-
laja
tag
A Globalwin honlapján látott új Pentium 4-es hûtõket keresve találtam a CAK 476-osra. (Eredetileg a VA 476-os, csak P4-esekhez való modellt kerestem volna, de sehol nem találtam.) A CAK 476-ost a gyártó is és a kiskereskedõk is univerzális, mind AMD, mind Pentium 4-es processzorokhoz felhasználható hûtõnek állítják be. Ez szerepel a termék dobozán is. Hát ez nem így van. Három budapesti boltban (két Mistral és a 3 testőr) bonttattam ki a dobozt, és egyik helyen sem voltak benne azok az alkatrészek (csavar, fémlemez), amelyek - a dobozban lévõ használati utasítás szerint is - szükségesek a P4-es gépekbe való beszereléshez.
Ez szerintem elég durva. Nem tudom, ki a hibás, de valószinüleg az importőr is, ha ezt nem vette észre.Abit IC7, P4 3,8 Ghz-en, 1 GB DDR466, x800 pro XT PE-re moddolva (580/477 Mhz), két vinyó, Enermax 460 W-os táp, 17 collos Iiyama LCD, vízhűtött proci és videokártya
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest