Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz killer1203 #38770 üzenetére
Sztem alapon is lefutna.
-
KaraDani
addikt
válasz killer1203 #38767 üzenetére
Ehez nem kell +0,2 az mch nak Max 0,1, de az enyém minden plusz nélkül stabilan vitte a 480 as fsbt 4*1 memoval, és ott is inkább a proci fsb walljába futottam.
-
KaraDani
addikt
válasz Boci_83 #38752 üzenetére
Nálam is ilyen kombó van még csak nem is teljesen a ugyanaz a széria a 2*1+2*1 memo, természetesen kezeli dualban, bár ha nem tenné az se lenne nagy probléma, ezeknél a rendszereknél 1-2% a mérhető különbség emiatt. Memonál a méret a lényeg (pl.: nem vettem észre hibahatáron kívüli különbséget alkalmazásoknál 1000mhz cl5 vs 1250mhz cl5 között, csak a benchmarkokban jött ki) , elfér a 4 giga nálam is win7 64bit van
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Skacok, mitől lehet az, hogy 3 hete amikor vettem a gépem, lap ga-ep35-ds3 proc e7200, simán elindult 480*6,5 en, lefutott a 3dmark is, igaz nem volt orthos alatt stabil. De akkor csak teszt ereéig akartam. Most akár mit csinálok 440fsb stabil 450en en meg kb be se bootol, úgy hogy már úgy álíítottam be hogy proc 450*6, mem 450*2, proc eddig ment stabilan 400*9, mem meg 400*3 at, szóval nem tudom mi a gond, létezik, hogy ez ennek a lapnak sok? Vagy vmit rosszul állítok be?
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Ep35 ds3 lapom van.
A feszeknél a ddr2 overvoltage controllnál, mit ad a "normal" alapfesznek. CSX 1066 memóm van tesztben azt írták a gyári érték 1066on 1,9V 800 on 1,8V. Nekem most 400*2,5 en megy, akkor most ez milyen feszen mehet? Csak h mennyit adjak hozzá h 2,1V et érjek el. -
KaraDani
addikt
Sziasztok, bocs az sokaknak triviális kérdésért, de nincs türelmem 30k hozzászólást végigolvasni : Mi a akülönbség a DS3, DS3L, és DS3G között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Python programozás
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest