Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ferdzsoo #33757 üzenetére
Nem megy tuning esetén a DES, mint ahogy a gyári (Inteles) feszvisszavétel sem (EIST). Bár állítólag az újabb verzió már megy tuning alatt is, de ezt még nem próbáltam. Nekem az előző verziós DES van fent és ha megemelem az órajelet kilövi magától a DES-t.
Világítás hack-ről nem tudok. Esetleg írj egy új BIOS-t ha nagyon izgat a dolog...#nincsbennetarcsi
-
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #33759 üzenetére
Jah a DES is csak az EP szériától van. De az alkatrészek / kondik stb. sztem u.azok, a deszkám dobozára is u.ezek a jelzők vannak írva: low ferrite core, solid capacitors etc....Szal tuning szempontjából a 2 lap egyenértékű lehet?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Ferdzsoo #33623 üzenetére
Elméletileg bezavarhatna, mivel a 4870 elméleti sávszéle nagyobb, mint a PCI-E 1.1 max sávszéle, de gyakorlatilag nem lesz vele gondod.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kételkedem
addikt
válasz Ferdzsoo #33619 üzenetére
Természetesen elsősorban a chipset: p35 vs p45.
Játékban nem érzel semmi különbséget.
A p45 BIOS-át aprólékosabb beállítani mint a p35-öt.
Megkockáztatom, egy forinttal sem ér többet a p45- ös lap mint a p35.szerk: sgergi és Jorus leírta a lényeget.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nagyúr
válasz Ferdzsoo #33619 üzenetére
Tuningban jobbak a P45-ös lapok, plusz a chipset támogatja a DDR3-at, a PCI-E 2.0-t, és teljes értékű CF-et tud, szemben a P35-össel. Játékok alatt max a tuning miatt lehet különbség köztük, aszongyák 400-450-ig eldöngicsél a P35, de a P45 sokkal tovább megy. namost, ha magas a CPU szorzód, és nem gondolkodsz 4 magos prociban, akkor értelemszerűen elég lehet egy P35 is.
Edit: lassú vagyok, na.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...