Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Mert jelenleg pontatlan értékeket mutat. Mivel hűtöd a procit? Pl még vízzel sem éred el azt a maghőt 1.3V-on - na jó azzal lehet...
szerk:#12200: jó az, nem itt a gond. Nem pontosan mér a régebbi everest. Azért mondtam azt a példát mert azon látszok, h kicsit sántít.
Tegyél fel újabb everestet és akkor már a DIMM fesz is ott lesz!Finwe
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
stigma
addikt
hát istenem.P35C-ds3r em volt annó, rev 1.0 ás és msot Rev 1.1 van, memók nem mennek 1:1 ben 475ön 4-4-4-8 on, +0.3V al ezt nem értem.ötlet esetleg?amúgy egy kicsit jobb, mármint a lap mert 2.22-2.24 voltot ír csak ki memó feszre nem ugy mint a rev 1.0 ami 2.27et
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
válasz ShadowK #12186 üzenetére
Akkor az rendesen alulfeszel, ad kemény 0,05V-ot mikor 0,1-et kérsz, de +0,3 helyett kapsz +0,203-at.
Jól mér az az everest?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Hobbbyt
őstag
válasz Gorneck #12181 üzenetére
Jóó de nekem az a VGA az scak egy átmeneti mert ügye egy ilyen gépbe egy 1995 ös Matrox Millennium nem szép látvány
CSak már azon gondolkozok ,hogy a pci sin miatt állandóan megvan terhelve.. vagy vmi..
Hmm az easytune5 is 40 fokot ir neki...10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
bbandi
tag
bim, te hűtöd valamivel a kingmaxokat amikor ilyen szolíd tuningeredményeket érsz el?
-
Hobbbyt
őstag
Hát vicces mert az everest 4.20 U.E. a 21.5 fokos szobában a cpu alaphelyzetben 19- és 20 között ugrál... az első mag 23-25 a második 24-26 . Deh ezt még.. hát úgy nah.. + - 10%. Az alaplapra meg !!! 40 fokot !! amit egy hihetetlen érték.. mert 40 fokot még az ember vigan rajta tudja tartani az ujját.. sztem..de ez meg.. pf.. (lehetséges ,hogy a pci "vga" miatt melegszik ennyire? ) Az easytune5 meg mos jön... 5.51 mb kemény 7.5kb/s el az europai szerverről.. sebaj.. megvárom..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hobbbyt
őstag
Hali.
Nekem egy P35 DS3P-m van... és nemtudom ,hogy kinek hogy smint.. de nekem az a kis pici bordácska ott déli hidon úgy melegszik ,hogy mire bejön a windows már nemtudom rajta tartani a ujjam.. és pár perc semmittevés után valahogy (sztem) oylan 80 fok körül megál... de nem 1x már ujra indult a gép... sztem amiatt.. ez normális? (sztem nem..) lefogom tudni hüteni mert még1x kikapcsol akkor rábaXXXom a Thermoright hr-05 slt-t az biztos megfogja a forró fejét.. de a léyneg az hogy nektek enynire melegszik?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fagy53
nagyúr
válasz ShadowK #12171 üzenetére
CPU feszt tedd 1.3250V-ra, a RAM maradhat +0.4V-on a GEIL ULTRA zokszó nélkül 2.3V-on is megy, a lapod ugysem tud adni neki annyit.
Viszont a Perf. Enhance-t Standard-ra tedd, default a Turbo, de ezt nekem sem bírja ezeken a beállításokon.A legjobb RAM beállítás nálam 4-5-5-14 940MHz és Turbo.
A mem olvasás teszt és a WinRar teszt alapján belőheted, Orthos meg rogyásig.[ Szerkesztve ]
-
ShadowK
tag
Sziasztok!
Egy P35C-DS3R es egy E2180 gazdaja vagyok, ezt probalom huzni, csak altlaba orthos kozbe az a jellemzo hogy inkabb dob egy kekhalalt a cucc, orthos pedig addig megy szepen.
Jelenlegi beallitasok:
1.232v full load-on cpuz szerint, 10x280
VDIMM +0.4-en van, igy merek everesttel 2.1-et a 800-as geil ultranak, 4-4-4-4-12-es idokkel futnak, 840-en. orthos alatt +0.4-el is az everest 2.05-ot mutat es neha bevillan egy 2.03
tobbi minden normalon.milyen beallitasokat lehetne meg allitgatni hogy jobb legyen?
-
vincze90
tag
válasz Adamka3kerék #10049 üzenetére
azt szeretném kérdezni h hogyan kellene tuningolnom egy p35ds4es lapon a c2d e6850 es procit (gyári hütö még :S ) és giel pc 6400 as ramokat? ha lehetne olyat kérnem h mindent szájbarágosan mert még csak tanulgatok! a ramokra tettem egy 8 cm-s hütöt mer 4db van és fütenék egymást! ja az eist ki van kapcsolva nem tudom h mi a jobb ha be v ha ki van kapcsolva? am igy a proci az everest szerint 40 fokos de csak 900-at fordul a venti a lap 35 fokos de csak netegetek! van még egy 8800 gtsem ami füti a dolgokat rendesen de a gépházon van egy 12es venti!
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Nem szoktam kikapcsolni őket...C1E, Eist a neve egyébként.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
bim
veterán
annyit ir ki amennyi a prociban meg van határozva neki VID.-ként ez az a feszültség amin garantáltan vinnie kell a gyári órajelét.
nekem a régi quadom 1,325 VID-es volt a mostani meg 1,250-ös. ez sokkal jobban is megy. minnél alacsonyabb a VID annál esélyesebb egy jóó tuning....lehet veszel 10Q procit mindnek más lesz a VID-e amit az intel a gyárban beéget neki hogy azt kérje a laptol alapfeszültségnek...
[ Szerkesztve ]
-
rszp
aktív tag
Nem hiittem, hogy ennyire bonyolult lesz a kérdés.
CMOS Setup, MB Intelligent Tweaker-ben van a Normal CPU Vcore amit a BIOS ismer fel.P35-DS4 Rev2 Q6600-nál 1.325V amit kiír.
X38-DQ6 másik Q6600-nál 1.300V amit kiírKicerélni a processzorokat nem tudom, mert ídőben egyszerre nincs nálam a két rendszer.
A pontosított kérdés: a P35-DS4 Rev2 másnak is 1.325V amit kiír vagy csak 1.3V
-
DJ Retek
csendes tag
DS3R-ba nincs integrált vga ugye?
-
Finwe
őstag
ööö, mi írja ki? a BIOS vagy a CPU-Z? Mert a 2 helyen nem ugyan azt látod, sajnos az alaplapok valamivel kevesebbet adnak a procinak mint amit beállítasz (laponként különböző) + ha megy a C1E és az EIST akkor még változik is a fesz.
Tehát hol írja ki?
Finwe
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
P35-DS4 Rev2 a Q6600 processzornak 1.325V feszt ír ki. Gagyi processzorba nyúltam?
Az X38-DQ6 másik Q6600-nak 1.3000V-t írt ki amikor olyan volt nálam.
Minden a BIOS-ra vonatkozik.Sajnos nincs lehetőségem csereberélgetni ezért inkább infót kérek.
Köszi..
[ Szerkesztve ]
-
Finwe
őstag
válasz bereczki1 #12127 üzenetére
Ha normálisak nincs gond. Tedd vissza a gyári hűtőt, ügyel rá, h sérülés ne látszódjon és akkor elküldik gariba. Sajnos ilyenkor még lehet az a válasz, h nem garis (ugyanis a vga-kon feltételes gari van -ha jól tudom) de ha a tápod vágta haza akkor valszeg kicserélik.
Finwe
-
kiborg
aktív tag
Hali!
Boldog tulaja vagyok egy GA-P35-DS3P-nek.
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a REV1.0, REV1.1, REV2.0 és a REV2.1 között ?
Mármint a hűtésen kívül.Kiborg
Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
Gorneck
legenda
válasz bereczki1 #12112 üzenetére
Fixáld a pcie 100-ra.
Biosba van lett vmi állítva?B@bL3ve5: Infinity necces...de emlékeim szerint felmegy...Big Typhoon szintén jó rá...de minnyá nézek vmi listát...
Loha: Minnyá Én is csinálok a lapomból rev 2.1-et...csak meg kell keresnem a fehér filcem...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
B@bL3ve5
senior tag
haly
kérdésem az lenne h a Gigabyte P35-DS4 rev 1.0-ás lapra felmegy szerintetek egy Scythe Infinity vagy egy Zalman CNPS9500A?? egyszerűbben : meik megy fel rá???
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Corsair Vengance DDR3 1600Mhz 2x8GB
- Corsair 48GB KIT DDR5 5200MHz CL38 Vengeance RGB Black (110 hónap garanciával)
- VENNÉK - KERESEK - KINGSTON 8GB HyperX -T1- DDR3 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3T1K2/8GX - KIT !!!
- Kingston HyperX Blue 6GB (3x2GB) DDR3 - 1600MHz - KHX1600C9D3K3/6GX - TRI KIT !!
- KERESEK - Corsair 32GB KIT DDR5 7200MT/s CL34 Dominator Titanium XMP