Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz duvi #19022 üzenetére

    Kis töltelék frissítést kapunk, kisebb eventekkel, egy új karakterrel (Chiori), és a legérdekesebb: végre egy választható karakteres banner. Ezzel kapcsolatban gondolom többségnek vannak kérdései, így csak röviden:
    A mostani fegyver bannerhez hasonlóan választhatunk mit szeretnénk megszerezni. Ez lehet 5* karakter vagy 5* fegyver is. Adott a választék, ami patch-enként frissül, standard és event banneres karakterek és fegyverek is lesznek rajta.
    Ha karaktert választunk akkor csak karakter eshet, ha fegyvert akkor csak fegyver, vagyis nem 100% az esély, hanem eventeshez hasonlóan 50-50%. Viszont ahhoz hasonlóan itt is a második már garantáltan a választott karakter vagy fegyver lesz (itt a fegyveres bannerhez képest nem 2, csak 1 "buktad token" elég a garanciához). Viszont event banneressel szembe itt az 50-50 nem megy át következő bannerre, ha bukod elsőt, és nem mész tovább, következő frissítésben ismét 50-50 eséllyel kezded.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák