Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Asszem meg fognak ölni a topic témájának eltérítéséért engem
De különben elveszne a topic
Nah...ez a tömörítve dolog azt engedi következtetni,hogy bárhova menthetem egy másik vinyón vagy partíción...amit majd kiírok és akár dvd-ről feltelepítek dos-ban....
Nah...Én az ilyen kicsi dolgoktól érzem jól magam ebbe a s*** világban...
Amikor több tíz órás vesződéseim látszanak eredményesség és hasznossá....
Nah...ha itthon leszek a héten egy hosszabb telepítés rejéig,akkor rögtön meg is csinálom. Igaz nekem kb 50-60 giga lesz,amit menteni kéne,de ha újra kell tenni két-három játékot,akkor az nembaj...
Jah és ha úgy hagynám a partíciókat,ahogy most vannak? Tehát,hogy 20 giga winfos és 45 figa játék,akkor el lehet menteni mind a két partíciót?
Jah és mennyi idő egy ilyen javítás? (mármint visszatöltés) Jah és sokszor kell belenyúlni,vagy ez nem olyan kérdez-felelekes,mint a winfos telepítés?
Köszike -
djyuri
őstag
Köszönöm
Oldal kinyomtatva a bíztonság kedvéért
De a winfosomat már megfertőztem,amikor én csúnya módon egy visszaállít progihoz kerestem serial számot a neten...és cserébe vírusos lettem...igaz ki írtottam,de ez már nem ugyanaz...
Asszem megérdemeltem a vírust,mert kalózkodtam,de legalább a véletlen törőlt filmjeim vissza lettek állítva..
Asszem jó tanulság volt az,hogy a Nero burringRom nem használ lomtárat...
Laza félreklikkelésem 19-törlést okozott...
Az ntfs dolognak nagyon örülök... Két tonna tuti leesett a melkasomról
Köszönöm mégegyszer....
Amúgy egy próbát mindenképpen csinálok....
Jah és kell egy teljes szabad partíció a proginak a mentésre,vagy elég a megfeleő szabadhely és nem bántja az ottani fájlokat? -
djyuri
őstag
Megjött
Hmmm.Dos alól....Floppyról vagy cdről elindul?...Mivel én NTSF-en vok és még nem találtam NTFS-kezelő indítólemezt
Nah...holnap összeomlasztom egy kicsit a gépet...és meglátjuk,hogy mit kreál a progi....
Csinálok helyet a gépen és nyomok egy próba mentést.....
1000*köszönet
Jött egy generals-os lanparty levél...
Tatabánya...hmm 1500/fő...és lehet vinni saját gépet is a későbbi lanozásra...
Remélem van ott egy profi,aki be tudja lőni a dolgokat...
Erre már azért is bekéne nevezni....Party-ban tuti elbukok,de a beállítás az megérné... -
djyuri
őstag
Ez a ghost ez a dvd-s xp lemez? Vagy vírusírtó?
IZÉ!!!
Felhívás!!!!
Találtam egy olyan térképet,hogy ketté áll a fejem és egy-két havernak is....
Kicsit bugos,de csak annyi,hogy eleinte nem szabd kajahozót csinálni....amúgy nem is kell,mert van lóvé bőven a főépület előtt...
Jah és még annyi,hogy a többi gép irányította játékos az csak natur játékos lehet....
Tehát semmi tank general vagy ilyesmi.....
Viszont a multi vagyis emberi játékos az lehet bármi...ki hogy szereti....
Ja és aki még nem látta a térképet,annak ajánlom az Usa lézert
A honlap inaktív ablakos,szal közvetlen linkem nincsen...de elmagyarázom....egyszerű
Itt a honlap maga: [link]
és ezen baj oldalt majdnem alul van a ZEROHOUR-hoz való cumók...
Ott kell választani a MAPPAKS fület....
Az ezután bejövő részben a kettő közül a felsőt kell választani...
Azon belül van a legalsó [link]
És ráklikk és itt letölteni: [link]
Ezután a három benne lévő mappát és a négy file-t be kell csak simán másolni a dokumentumok/''név''/command & conquer zerohour/maps -ba beletenni!!!!!!!!
És go a játék!!!
Simán skrinish (csetepaté) mód...vagy akár multi mód..és a 8-as pálya lett a készített térképek között...ez az középen: [link]
Csak semmi csalás....
A kért beállítások a következők:
négyen négy ellen....de az ellenfélnek gépnek kell lennie...négy sima valaminek...pl.: két usa egy kína és egy terrorista(gla)....
Te lehetsz ami akarsz,de ajánlom a lézert...havernak legalább egy vagy két gépet is kell választani (nekem csak úgy ment)...JAAAAAAAAAAA és majd el nem felejtem!!!
Felül kell lenni,mert akkor ok a dolog....
Kérek mindenkit,ha van egy fölös 20 perce +letöltés,akkor próbálja már ki...
És írja meg ide eredményét....Nekem 8.5 perc volt a zéróig.....de 12.5-el kezdtem
De nem kell röhögni....van néha,hogy pont úgy jöün,ki,hogy mázli van
Ja egy kis segítség:
Ne építkezz nagyon messzire...kb max egy képernyőnyire...és asszem 5 percig nem lehet letenni kajahozót,mert kilép a játékUtána bármi.....De mondodm,hogy nem kell,mert van elég ledobott lóvé...és nem is lesz nagyon idő az elfogyásra,ha mégis sikerül addig eljutni,akkor viszont ne felejtsétek el kb 5.5-6perc múlván,vagyis T-14.5-14 perc után megépítani felülre a kettőt...
Ja és még annyi,hogy mivel eredeti deluxe van nekem,így még nem volt alkalmam a szokásos pach nélkül próbálni,vagy a különböző MOD-okkal (new-tech,russia...stb)
ŐŐŐŐŐ
Ennyi...jó játékot -
djyuri
őstag
Rendben...Meddig vagy fent? Csak mert át kell röppennünk egy haverhoz megmutatni a barátom gépén,hogy megéri-e nagyobb gépre váltani pl a doom3-ért meg ilyesmi....
Mert akár napközben is mehetne egy teszt és akkor a több,ha esetleg bejön a dolog,akkor a jövőhét folyamán megbeszélt idők szerint -
djyuri
őstag
Neked milyen gyors a neted?
Csak azért kérdem mert nyomhatnánk egy party-t kipróbálási szinten,mert Zoli barátomnak xarakszik a kábelnet és szaggat,mint állat...Lehet ez a 1.4-es pach-tól?
Szal a lényeg,hogy 3 user 3 kegyetlen játékos ellen kéne egy rövid próba....
És hogy izgibb legyen, 2 kina tank és egy légíerő lenne ellenfélként....
Épp most játszottunk le egy menetet és szal 20:00 óta nyomtuk azt az egyet....ami máskor 25-35 perc.... -
djyuri
őstag
Tod mi a poén...most,hogy két napig nem játszott a Zoli barátom vele és újra elővette...most megint jó volt három party-ig
Én sajna tele vok dologgal,szal nem érek most rá,de hét elején megbírkózok vele...
Ezt a rendszergazda krapekot már győzködtem,de a sor végén vagyok a kérésekben egyenlőre
Nem is tom....engem is így fogank majd mindenért baztatni,ha én is rendszergazda leszek
Amúgy egy fülesem van még,de nem tudom megvalósítani,mert nincs meg a win98-as lemezem,de azt mondták nekem,hogy a win9x-es catalyst-ben van valami az ati-khoz,ami egy enableddel kordinálva meglepő javulást okoz....
Gyakorlatilag az összes szabad időmben a gépemről írkálok ki mindent,hogy kényelmesen formázhassak egyet 98-ra,csak közben 98 hiányom is van.....
Elvileg a jövőhéten találkozok a pomázi haverral,mert kellenek a filmjeim és akkor elkérem az övét -
djyuri
őstag
Az a helyzet,hogy mivel minden tiszteletem a GAME-é,így nem akartam szétoffolni a topikot
Amúgy semmi javulás.....De hallottam füleseket a nagy lanokról.....
Nos...kb két év múlva és is ász leszek a hálózatban.....(tanfolyam)
Amúgy van egy rendszergazda ismerősöm ismerősének a .......szal van és ő mondta,hogy nem egyszerű a dolog,de meg lehet csinálni,amúgy ha hiszed,ha nem a legális lanok-nak van olyan lehetőségük,hogy bérelnek egy tovább fejlesztett verziót és azzal nincs hiba a játékban
Csak ez is olyan,mint a nagyker
Amúgy tegnap volt egy hűbakkerem...a 3Dmark 2005 70 FPS-el szaggatott nálam....pedig csak a run3DMARK-ra klikkeltem...bát eredményt nem adott,de ugyanaz a felbontás és freki volt és olya élesség és satöbbi,szal nem értem,hogy a ''jól'' lefutó tesztek alatt mi korlátoz.....
Na mindegy...már kezdek eltérni..
A 10 géphez meg GRATULA
Én is találkoztam ultra brutál gépekkel itt-ott,de mindenhol volt gebasz...majd felnőnek a prog gyártók is a gépekhez és akkor menni fognak normálisan az akkori réginek számító gépek..........
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest