Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
pulutodurumo #14450 üzenetére
De ez is lehet megoldás
-
madrac
senior tag
válasz
pulutodurumo #1694 üzenetére
Jah, az lesz. Egy ősrégi ww rom-mal jött ha jól látom... Egyébként egy fullos Asus Zenfone 2-ről van szó, de lehet hogy akkor ezt már tudod
-
tibcsi0407
félisten
válasz
pulutodurumo #1644 üzenetére
Szerintem is úgy érdemes kezdeni egy Kínából vásárolt telefonnal, hogy fel kell pattanni a gyártó weboldalára és újraflashelni az ott található legfrissebbet rá.
Még az is megoldás, hogy a needrom-on utánanézni, nincs-e valami jó kis Custom, mert nem ritka az sem.
A Mlais M7-en nem volt először OTA nekem. Újrapattintottam a ROM-ot, root, stb, ami ilyenkor hasznos. Már van OTA is. -
mzso
veterán
válasz
pulutodurumo #1613 üzenetére
"ROM csere alap, mert google szolgáltatást raknak rá, meg magyar nyelvet."
Ez miben is rossz?
"Viszont adware is van rajta, és az enyémen az OTA is ki volt lőve."
Miféle adware-ről tudsz? Az OTA az mi akar lenni?
-
L4mie
veterán
válasz
pulutodurumo #1143 üzenetére
hát remélem gyorsan összejön egy teherautónyi magyar cucc amit gyorsan küldenek is.
jaja nekem tegnap megjöttek a banggood 09.09 es tracking nélküli rendeléseim.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest