Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Mennyi ideig tart náluk a "processing" ? Múlt hét hétfő óta nem változott a státusza a megrendelésemnek. Még mindig feldolgozás alatt. Aggódjak?
-
Surda-
őstag
Na, érdekes Paypalos reklamálásomra rögtön írt a gearbest.
Úgy látszik,ha pénzről van szó rögtön van ráérő munkatársuk.
Várjak még, 45 munkanapig, ami még két hét kb, aztán vegyem fel velük a kapcsolatot.
Hát utána én már csak a pénzt fogom visszakérni az tuti,mert mindennek van határa.
Júliusban megrendelek valamit és októberre ér ide?
Csak már érne.. -
sanzi89
addikt
Szóval így áll a telefon rendelésem:
08/09/2015 01:27 Best (NL) In transit.
07/09/2015 17:10 AMSTERDAM (NL) In transit.
07/09/2015 16:04 AMSTERDAM (NL) Received by DPD from consignor.
02/09/2015 21:01 DPD data centre6 napja semmi sem történt, EU-s raktárról. Kezdjek aggódni?
-
wentworth
tag
válasz
jozsi252 #792 üzenetére
Világos. Köszi. Már irtam Emailt, hogy várni fogom, egyszer beérkezik az országba. Viszont előző futáros GB-es eseteket elnézve, érdekes kör lesz nekem is. Majd csak alakul valahogy
De a support etetése, nálam is meglátszott. Le is zárták a ticketemet ennyivel
Érdekes, eléggé szarik a vásárlóira a GB. -
jozsi252
veterán
válasz
wentworth #791 üzenetére
Azért nem kell ennyire túlparázni.
Ha EU-ból rendelted, akkor a DPD fogja kiszállítani. Ha a nyomkövetésen látod hogy a csomag Magyarországon van a kiszállítást végző depónál, akkor felhívod a DPD-t, bemondod a tracking numbert, majd az ügyfélszolgálatosnak mondod hogy a futárt hívja fel a telefonszám módosítás miatt, ha esetleg nem venné át a csomagot senki, akkor az új számon hívjon fel.
Ennyi az egész -
wentworth
tag
Vettem egy telefont GB-ről. Telefonszámot ügyesen elírtam. A GB-nél nyitottam Ticketet, még aznap, a rendelésem utána irtak 3 órával, a ticketet pedig azonnal nyitottam.
A válasz: Sajnáljuk, apologize, stb stb, etetés, és nem tudjuk modositani a telefonszámot , mert már kinyomtatásra került a feladószelvény.
Ja bocs, mondom akkor refund. Sajnos azt sem tudnak... a megrendelésem folyamatban van, legyek türelemmel.Mit tudok csinálni? 30/xxx-xxxxX
Egy számmal többet irtam. A futár keresni szokott telefonon? Ha nincs otthon senki, hagy érdesitőt a háznál és 2.jára ingyen kijön vagy az fizetős? -
Dapro
senior tag
Van gearbesten pontom, amire azt írja ér valamennyi dollárt, tudok csak arra vásárolni?
szerk: közben látom is nem engedi csak max pár %át a vásárlásnak
-
hpsafl
tag
Nekem Paypalon volt ilyen. Újra fizettem, és akkor levonta.
-
bul07
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #785 üzenetére
Nem lehet hogy ez is olyan mint a Amazon, hogy vannak kisebb eladók akik Gearbest-en keresztül is árulnak, csak itt nem jelzik hogy külsős áru
-
bul07
nagyúr
válasz
krisztianAMG #783 üzenetére
Válaszolni nekem is válaszoltak
De nekem azt írták hogy várjak szep 28-ig
Idézem:
Your order has been shipped out on 2015-07-28,therefore your delivery deadline will expire on 2015-09-28.Na persze, most az előbb paypal-on meg is nyitottam az ügyet
És észrevettem egy érdekes dolgot
Két lámpa rendelve külön fizetve mert két címre ment, és az egyik fizetésnél nem Gearbest-nek ment a fizetésEgyik:
Business Name:GearBest (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)
Email: support@gearbest.comMásik:
Name: li pengzhen (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)
Email: payment.mini@gmail.com -
krisztianAMG
senior tag
Nemtom, ti mit csináltak rosszul, nekem nem egészen két óra alatt válaszoltak a ticketre.
Fél kető körül küldtem el az üzenetet, 03:01:40-kor már jött is a szokásos válasz: 45 munkanap, utána resend, vagy refund.
-
Lucho777
csendes tag
Attól még lehet hogy nem kapod meg...de szerintem csak magukat teszik ezzel vonzóbbá, hogy tényleg elküldik nem csak kamuznak...a paypalnál nem tudom mi a döntő, vagyis mi alapján döntenek...ha kicsit nagyobb összeget rendelek akkor én kérek tn t akkor nem lesz vele gondom, meg ha csak pár apróság akkor veszek még valamit hozzá, megkérdezem olyankor a családot nem e kell valakinek valami, aztán máris nagyobb az összeg, és akkor tn t kérek...:-) ha meg ilyen 5-6 dolcsi akkor nem éri meg a tn, de a webshopnak se hogy ne adja fel, ennyiért nem éri meg nekik a negatív viszajelzés, jobb megtartani a vevőt mint újjat keresni!....ha tényleg nem jön meg a csomag, álltalában a paypal visszatéríti, mert a vevőt szolgálja ki, és gondolom van valami jutalékromlás is ha valamelyik kereskedővel csak a baj van...de első írni az eladónak, aztán paypal, sokszor már az eladóval egyezségre jutsz, ha nem akkor a paypalnál inkább te állsz előrébb...
-
Tombi
őstag
Ha már az országba érkezett és idézem:
Meg lehet valahogy gyorsítani a folyamatot és pontosan hol lehet a csomag?
csütörtökig jó lenne átvenni08-09-2015 09:44 The item is being processed by customs
08-09-2015 09:09 The item has been processed in the country of destination
05-09-2015 15:32 The item has arrived in the country of destination -
Wendelke
aktív tag
Rendeltem GB-ról az akciós Samsung of ICR18650 - 26FM 3.7V 18650 2600mAh akksit. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt ér ide.
-
jozsi252
veterán
Azt olvastam én is külföldi fórumokba hogy nagyon lassú GB. BLF-en van talán ilyen dealer feedback topic ha jól emlékszem.
Most ami nekem nagyon jó lenne, az a Xtar H3 Warboy. 30$-os ára iszonyat jó!
De nem merem megrendelni, mert "Ships within 10-15 business days", meg után egy hónapos szállítási idő jó esetbe. Nem ér ide sohaLehetséges hogy a jó árak állnak a háttérbe, cserébe viszont a Postán van spórolás.
-
Lucho777
csendes tag
A gearbestnél a feldolgozás tényleg lassú... Vagy nincs nekik valósan készleten, vagy kevés ember dolgozik a raktárban, vagy csak kevésszer mennek a csomagokkal a postára, avagy mindez egyben...:-) egy dolog tetszik náluk, hogy lefényképezik a csomagot...habár azt is lehet csak maguk miatt a paypalon ha vitázol, ők feladtak címszóval....
-
bul07
nagyúr
válasz
jozsi252 #770 üzenetére
De valami nagyon nem kerek a Gearbest-nél , mert más Kínai eladók hogy tudnak időben szállítani , még egy kicsi ebay-es eladó is rendesen küldi
Akkor Gearbest miért nem?
Vagy mibe más az ő szállításuk, extra olcsón akarják megúszni és olcsóbbnál is olcsóbb postát használnak(Gondolok itt a van hely belefér dologra, ha meg nincs akkor meg egy héttel később indul, jó tudom ilyen biztos nincs )És nem csak itt olvasni hogy lassúak hanem a Külfőldi rendelések fórumba is
-
jozsi252
veterán
Alapból ott kezdődik a gond hogy 3-5 munkanap amire Postára kerül a termék. Ami ha hétvégére esik, akkor az pont 1 hét. Szóval alapból a megszokott 20-30 nap környékét megtolja még 1 héttel. Ez is lehet hogy lassabban jönnek meg a csomagok.
Amúgy Aliexpressről eddigi rekordom
2015-03-27 13:41
Küldemény postai átvétele / Item accepted2015-03-28 10:48
Célországba elküldve / Item sent abroad2015-03-29 08:01
Célországba elküldve / Item sent abroad2015-03-31 07:54
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2015-03-31 17:28
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery2015-04-01 13:41
xy posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
bul07
nagyúr
válasz
Lucho777 #765 üzenetére
Nincs semmi gond a Kínai rendeléssel más eladótól szépen jönnek a küldemények, nyáron tartják a max 20-23napos szállítási időt, ősszel és télen más, akkor a szeptember végi október elejei nagy ünnep miatt drasztikusan is megnőhet a szállítási idő utána meg karácsonyi nagy roham.
Aztán Kínai újév(feb. 8.) az is nagy ünnep
De általában jönnek szokott időbenGearbest-től viszont nem, nekem is van 2db lámpa rendelésem július 26-i dátummal, mindjárt meg is nyitom a paypal-on az ügyet (vagy holnap) elég volt nem várok többet
Van még 4db augusztus 13-is de azok még megjöhetnek mert csak 18-án adták postára, de én már arról is letettem, és az árát se fogom visszakérni mert 4x0.1$ volt legyenek boldogok vele (nem ér annyit hogy a paypal lása a sok refundot)EU Gearbest más tészta mert közel van és európai postával mennek(bár itt a magyar szokott a lassú lenne)
De ellen példa első rendelés tinydeal.com-ról egy 290Ft-os telefon töltő augusztus 26-án fizetve és szeptember 9-én (szerda) meg is érkezett, Non-Registered Air Mail postával
Ezek fényében nem kérdés hogy bátran vásárolok továbbra is tőlük -
krisztianAMG
senior tag
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Nekem egy kis segítség kellene aki rendelt a Garbestről, én ugyan is most először, és lenne egy olyan kérdésem, hogy rendeltem egy tabletet. Megadtam a cimet, milyen szállítási mód legyen, és a végén kérte ugye a bankártya adatait. Kitöltöttem az egészet, és az elküldés gombra kattintottam. De ezután nem történt semmi. Később kaptam egy levelet, hogy a szállítási infók, mennyi $ meg köszönik a rendelés, és a My order menüben lehet ellenőrizni az egészet. De ott meg olyan van, hogy Waiting for payment. Egy kártya van mellette, és és egy visszanyil ha jól látom. De a számlámról nem vont le semmit sem. Tudna valaki ebben valamit irni még, hogy kell csinálni valamit, mert ez igy másabb mint az Alliexpressen, ott le is vonta egyből a számláról az összeget, itt még kell csinálni valamit?
Előre is köszönöm.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
freezer922 #760 üzenetére
EU. A DPD elb@szta valahol a csomagot.
-
Lucho777
csendes tag
Nekem tn es csomagom megjött időben, de ami tn nélküli olcsó cucc, az még sehol, igaz az első holland postai, a másik meg kínai...de nem türelmetlenkedek, ez az átka a kínai vásárlásnak!! Ha már nagyon nem akar bejönni paypal case és ennyi, persze csak ha nem írnak, de ha nincs tn akkor ők se tudnak mit kezdeni, a tn es meg úgyis megjön valamikor....:-)
-
jozsi252
veterán
Xtar H3 Warboy árára kíváncsi vagyok mennyi lesz. Bár a 10-15 munkanapos postára adási idő miatt valószínű hogy nem rendelném, de ha jó áron lesz akkor talán.
Amúgy az van írva ehhez a lámpához, nem csak Gearbest-en, de Xtar oldalán is, hogy 1000 lumenen 2.9h keresztül tud világítani. Amit én kizárt dolognak tartok, meg szerintem más is. Van esetleg valakinek infó erről hogy valójában mennyi lehet, illetve mennyi idő múlva lép vissza, stb.? BLF CPF teszteket keresgéltem, de egyelőre még nem találtam.
-
Surda-
őstag
válasz
krisztianAMG #762 üzenetére
Te jó ég...
Elég türelmes vagy
Arra számíts,hogy a" 24 órán belül válaszolunk " szöveg csak marketing.
1 hete nem válaszolnak. -
Surda-
őstag
válasz
freezer922 #760 üzenetére
Én kínából.
-
freezer922
aktív tag
Lusta vagyok vissza olvasni
Ti EU raktárból rendelve nem kaptátok meg eddig a megrendelt dolgaitokat vagy kínaiból?
-
Surda-
őstag
válasz
tibcsi0407 #666 üzenetére
Na, a július 27i rendelés továbbra sem érkezett meg, két tickettet is nyitottam már egy hete,de arra se jött válasz,úgyhogy paypallon disputeot nyitottam.
Azthiszem nálam gearbest parkolópályára is kerül. -
hpsafl
tag
Szeptember 12-én és 13-án akciók lesznek 15:00-tól 22:00-ig.
Árakat sajnos nem írhatok, de a linkre kattintva az akciós ár jelenik meg (esetleg egy frissítés kellhet, az előzmények miatt).Xtar H3 Warboy
Xtar VC2 Plus
Olight S20R
Nitecore TM16
Olight M3XS-UT
Samsung ICR18650-26FM 4db -
Szirtimorc
senior tag
Ha csak nem használtan vetted itthon, és már nem tudod felvenni az eladóval a kapcsolatot (pl. a megszűnt olx...). Mert akkor ugye a vámpapír maradhatott nála, és biztos becsületesen befizette a vámot. De a visszaküldésről legalább a postapapírnak meg kéne lennie, ha nincs CN22.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
randras_83 #751 üzenetére
Ez sajnos ilyen, Mivel vissza nem küldtél semmit(és nem töltöttél ki CN22 es formanyomtatványt) így sajnos befogják vasalni az áfát rajtad...
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Kéne némi infó hátha valaki már járt így. A történet röviden : rendeltem még nyáron egy xiaomi bt hangszórót, ami meg is jött szépen, ám nem kapcsolt be. No para, leveleztem a gearbest ügyfélszolgálatával, ok küldenek cserét. Na és itt jön a móka a cseredarabot megfogták a vámon, ma kaptam levelet a postától. Ilyenkor mi a szitu, mert jelen esetben nem fizettem érte mi alapján akarják vámolni? Vagy ilyenkor az eredeti termék vásárlási adatai adják az alapot? Egyáltalán mit küldjek nekik...
Köszi!
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Sorry, ha már le lett írva párszor, de...
ha EU raktárból rendelek, és kifizetek pluszba a 9$-t,
akkor az biztosan nem akad fenn a vámon?köszönöm,
üdv. -
Thusor
őstag
Rendeltem a gearbest oldaláról egy Chuwi vi10-et. Tegnap megkaptam az emailt hogy feladták és a tracking numbert is, ami 14 db szám EU express. Itt a fórumban kinyomoztam, hogy valószínű DPD futár lesz, de az oldalukon egyáltalán nem látom a csomagot. Szerointetek mennyi idő alatt kerül fel az oldalukra?
-
WestBam
senior tag
válasz
5-ös kezelő #741 üzenetére
Cserélhettünk volna szőrén is ha ezt előbb tudom
Tuti jó kis lámpát nyertél, használd egészséggel és sokat! -
tibcsi0407
félisten
válasz
5-ös kezelő #741 üzenetére
Gratula
-
5-ös kezelő
senior tag
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Elnézést, h én nyertem mások előtt, ez nem szokott előfordulni velem
. Ígérem, máskor jobban vigyázok. Gratulálok Wendelkének, a kék S2+ nyertesének. Köszönet Hpsaflnak és a Gearbestnek. Nagyon profi lámpának néz ki, terveznem kell egy éjjeli túrát erdőben, h kipróbálhassam. És köszönet Westbamnak a ma vásárolt kis EDC lámpáért.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
freezer922 #739 üzenetére
ez azért nagyon gyors volt
kicsi reményt adtál azért, köszi
-
freezer922
aktív tag
Nekem EU raktárból miután 7-én vette át a dpd másnap vitte el amsterdam/best raktárakba majd 9-én (majdnem 10
23:58) Budapest ahol másnap ki is ment.
Igazából ahogy nézem a gearbest->dpd valamint a Hollandia->Magyarország az ami 2-3nap. De gondolom (feltételezem) ez csupán azért van (és itt most hiszek abban, hogy ha írja akkor van adott cucc raktáron), nem minden nap viszi el tőlük a dpd/nem minden nap jön dpd MO-ra.
-
SSlyTR
senior tag
És azt lehet tudni, ha már átadták a csomagot a futárnak, akkor mennyi idő múlva jön meg? Akkor már csak pár nap?
Ha jól emlékszem te is redmi pro-t rendeltél. Neked is másnap már áttették postázott állapotra?
Ezt szeretem az eBay-es eladókban is, 1-2 napon belüli szállítás. Aztán van, hogy 2-3 hét múlva adja fel. Volt, hogy 3 hétig nem volt semmi, írtam neki, hogy máshonnan minden akkori rendelés megjött már egy hete, vele mi van. Hát sajnálja, de nem tudja mi van a postán stb., várja még 1-2 hetet. 40. nap környékén indítottam a panaszt, másnap megjött. A borítékon a bélyegzőn a reklamálásom utáni nap szerepelt. Ha nem írja, hogy 1-2 napon belül küldi, akkor nincs nagy gond, de pont emiatt választottam őt.
Ekkor kell szépen letagadni, hogy megjött. Ha az eladó kamuzhat, úgy érzem én is.(mellesleg akkor már magyarban is meg kellett vennem, nem volt lelkiismeret furdalásom) -
KTU
addikt
Sajnos normális.
A Gearbest is csak egy a sok kínai webbolt közt, nem kell csodát várni, jó hogy ha hozza a nagy átlagot.
Hogy küldenek tn-t, az csak annyit jelen hogy a csomagodnak regisztrált egy számot.
Mint ha a vaterafutár mpl oldalon beírod az adatokat hogy honnan hova kinek, a rendszer generál egy tracking number-t, de ha soha nem adod fel a csomagot akkor se történik semmi.
Aztán hogy tényleg mikor adják fel, attól függ mikorra tudják beszerezni az általad megrendelt terméket, van-e épp a nagykernél / beszállítónál. Ez lehet 1 - 2 nap vagy akár több hét is.
Addig meg a türelmetlenek írogatnak hogy nem látom a tn-t, a kínai meg kamuzik valamit hogy kel pár nap míg valójában megjelenik a nyomkövetésben a csomagszám, sok sok türelem várjál.Még egyik router sem indult el, Gearbest és Ali rendelés.
Az NL posta ezt írja:Paket nicht gefunden
Leider haben wir Ihre Paketangaben nicht finden können. Kontrollieren Sie bitte Ihre Trackingnummer und versuchen Sie es erneut, oder nehmen Sie für weitere Informationen mit dem Absender Ihres Pakets Kontakt auf.Google fordító:
Nem találtam csomag
Elnézést, nem lett a csomag információt nem található. Kérjük, ellenőrizze a nyomon követési számot, és próbálja újra, vagy vedd további információt a feladó a csomag kapcsolatot.Elnézést ha már más írt róla, nem követem szorosan a topikot.
-
SSlyTR
senior tag
Sziasztok
Az normális, hogy a hétfőn feladott csomag TN-je még nem él pénteken se?
Ez most komoly? Lengyelből rendeltem valamit pár hete. Azt mikor hétfőn feladták másnap tracking, csütörtökön kézben volt a motyó. Szerintem ez a normális EU postázás. nem véletlenül innen rendeltem.
Mik a tapasztalatok? -
WestBam
senior tag
Gratula mindkettő nyertesnek!
-
Vertigo18
addikt
Grat a nyerteseknek!!!
És köszönjük a lehetőséget!
-
ottobacsi
tag
Gratula!
-
erik365
senior tag
Gratulálok a nyerteseknek
-
Kozy10
tag
Gratulálok a nyerteseknek!
Köszönöm a lehetőséget hpsafl-nak és persze a Gearbestnek -
hpsafl
tag
Nem akartam szerkeszteni, de itt a teljes lista érkezési sorrendben:
1. Kozy10
2. -westbam-
3. sanzi89
4. jodzsy
5. jozsi252
6. zoli03
7. peestike
8. Lucho777
9. ottobacsi
10. Wendelke
11. bul07
12. Vertigo18
13. erik365
14. 5-ös kezelő
15. HalasKYO
16. Cyborg
17. Szirtimorc
18. sziszi112
19. DolbySys
20. Magnat -
hpsafl
tag
Megvannak a nyertesek:
5-ös kezelő, aki az Xtar H3 warboy-t nyerte, és Wendelke aki a kék Convoy S2+-t nyerte.Gratulálok a nyerteseknek!
-
Magnat
veterán
Nekem az Convoy S2+-ban tetszik, h milyen kicsi és ahhoz képest mekkora a meglepődés, ha bekapcsolom
Olvasni meg jó lenne az Eagle Eyes A6 XP-L-ről, ami szintén elég kicsi, viszont baromi erős. -
DolbySys
csendes tag
Jatek:
Nagyon teszik a Skilhunt H02 lampa ,mert nagyon jol vilagit es nem csak fejlampanak jo, hanem kezilampanak is nagyszeru.
tesztet szeretnek olvasni a Skilhunt DS16
-
hpsafl
tag
válasz
5-ös kezelő #715 üzenetére
Teljesen szabályos volt a hsz-ed, de ha látom, hogy valaki a játékra jelentkezik,és esetleg valami nem stimmel, akkor írok neki
-
5-ös kezelő
senior tag
Ha a másik jelentkezésem szabálytalan lett volna, ez a lámpa is bevált a használat során.[link] Akciósan 2200,- volt kb., akkor eléggé leszóltam a vékony háza miatt. Igazából ez az előnye : a kis súly. Fénye elegendő, zoom is. Elektronikus a kapcsolója, és oldalt helyezkedik el - ez előny számomra /amíg el nem romlik
/ Jó árfekvése miatt könnyen pótolható, ha elhagyom valahol. Lámpán belül tölthető, nem kell folyton kiszedni az akkut. Két fényerő, villogó, rejtett S.O.S. Általános célra megteszi.
Tesztet szívesen olvasnék a Nitecore EC4-ről.[link] -
hpsafl
tag
válasz
Szirtimorc #711 üzenetére
Mivel a játék GearBest által van hirdetve, így GB-es termékről kellene a hsz-ednek szólnia. Ha átírod, akkor Te is benne vagy a játékban, ha nem, akkor nem.
Ha már Petzl, akkor egy Nao járt már nálam, és nagyon tetszett, de a hátsó akkutartó miatt félnék, hogy túl sérülékeny, meg a fényérzékelős megoldás is egy plusz hibalehetőség.
-
Szirtimorc
senior tag
-
Cyborg
őstag
Jelentkeznék a játékra.
Nekem a Jetbeam DDR30 tetszik, mert viszonylag könnyen elfér zsebben, és egy kiváló kompromisszumos megoldás, mert kellően messzire is elvilágít, és elég szépen is szór.
Egy Sharp Eagle LT-ről szívesen olvasnék tesztet. Kíváncsi lennék, mennyire vállalható az a lámpa. -
HalasKYO
aktív tag
Jelentkeznék én is a játékra.
A lámpa ami nekem tetszik:
Convoy s2+ red 2800mA es .
Ami tetszik benne:
-nagyon jó kapcsoló
-1x 18650 es
-low battery indikátor, így nem merül túl
-nagy fényerő, szórtan, így otthoni , bringás stb felhasználásra tökéletes
-Az ára !
-szín egyedi
Amiről tesztet olvasnék:
erről a "csodáról" mert érdekelne, hogy mit tud papíron
Illetve erről:
[link] vagy erről mert érdekes -
HalasKYO
aktív tag
dupla
-
ottobacsi
tag
válasz
tibcsi0407 #705 üzenetére
Köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ottobacsi #704 üzenetére
Érdemes lehet az USB-s Asus routerek környékén is nézelődnöd.
Egy gyors keresés is. -
ottobacsi
tag
Én is elgondolkodtam már rajta hogy lecserélem a mostanit erre...
Közben én meg egy olyan routert keresek már egy ideje, amibe bele lehet rakni a sim-et és tudja a b20-as frekit.
Na és persze ne aranyárban mérjék!
10ezer körüli árban gondolkodom, de tudom hogy bele fog lógni az ujjam a bilibe...
Vagy még egy router+usb mobilstick kombóban is benne lennék csak nem tudom milyet és hol...
Melyik topikban érdeklődjek?
A Xiao Mi beveszi a 4G-s modemet? -
KTU
addikt
Rendeltem Xiaomi Mi WiFi Mini Routert Kínából, nem ér +2500Ft hogy EU.-ból jöjjön,.
Tegnap, 4 munkanapra rá kaptam tn-t, állítólag feladták, NL postával.Ugyanezt rendeltem pár napra rá az aliról is, csak angol firmware-el, pár dollárral olcsóbban, rendelés után 30 órával kaptam tn-t, állítólag tegnap feladták, CN postával.
Lehet csak szerencsém volt mert:
Processing Time: 3 days
írtak.Kíváncsi vagyok melyik ér ide hamarabb.
-
MajaG
senior tag
válasz
tibcsi0407 #701 üzenetére
Ok. Köszönöm a tippeket, ha 3 nap után nem válaszolnak, akkor írok a paypalnak, hogy lóvét vissza vagy valami. Mert igazából ennek a tablettnek az értéke a windows licensz...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- PS1 konzol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest