Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Atesz0142015 #599 üzenetére
Hát igen a netes vásárlás örömei
-
Atesz0142015
csendes tag
Köszönöm a választ , ezek szerint kártya adatokat mindenképp meg kell adni, azt szerettem volna kikerülni ezért utaltam Paypalra hogy direktbe onnan menjen.(Nem tartom biztonságosnak ha megadom akártya adatokat
Erre meglepetésként ért engem h egyből a kártyaadatokat kéri a paypalnal.
-
hpsafl
tag
válasz
tibcsi0407 #597 üzenetére
Postánál a postai panasz segített, nem tudom DPD-nél van-e ilyen lehetőség, de egy próbát megér.
Atesz0142015: Nekem ha a PP-t választom, és ott nem arra megyek, hogy a bankom váltson, hanem a PP akkor alapból onnan vonja le, amit tud, a többit meg esetleg kártyáról kell ráfizetni.
-
azbest
félisten
válasz
tibcsi0407 #593 üzenetére
Biztos, hogy a hollandoknál van? Ha még nem váltott át arra, hogy "küldemény átvétele a feladótól", hanem csak az adatokat rögzítették, akkor még fel sem adták.
-
tibcsi0407
félisten
Mlais M7. Szerintem már elfogyott az EU raktárban, mert már nincs a telók között. Kettőt rendeltem, erre csak egy jött meg, a másik a tracking alapján még mindig Hollandiában van.
Kapott tőleme gy szép ticketet a Gearbest. Kezd felhúzni a dolog. Tudom, hogy a shipping nem az Ő felelősségük, de ez akkor is bosszant. -
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #593 üzenetére
milyen telót rendeltél?
-
Dapro
senior tag
Chuwi vi10-re van valami kuponotok ? EU warehouse
Meg úgy néz ki kell hozzá US EU adapter de az meg nincs gearbestnek EU raktáron, vagy nem találtam.
-
Atesz0142015
csendes tag
Sziasztok, hogy tudok közvetlenül PayPallal fizetni már többszőr próbáltam Paypalos fizetésre mentem elején rendelésnél rámegyek a paypalra és egyből a kártya adatait kéri viszont én a PP számláról szeretnék fizetni.
Köszönöm a válaszokat.Üdv.Attila -
L4mie
veterán
csak azért írok, hogy lássam, hogy mennyire pörög a topic, és hogy ne kelljen keresgélnem merre van /mármint a topic/
*nem akartam kedvencelni :3
-
bul07
nagyúr
A telefon szerencsésen megérkezett, viszont a lámpáknak semmi nyoma, így ma este írok is nekik hogy legyenek oly szívesek és refund jöhet
38napnak elégnek kell leni így nyárom -
-
hpsafl
tag
Új akció, árat sajnos nem írhatok, de érdemes odakattintani
Olight S1 vásárlás esetén ajándék Xtar VC2 Plus töltő
Xtar VC2 Plus vásárlása esetén Manker Boney kulcstartó lámpa jár ajándékba.
XTAR H3 WARBOY vásárlása esetén Nitecore UM20 töltő jár ajándékba.Ha a kosárba teszed az első terméket, akkor az ajándék megjelenik automatikusan a kosárban, de 0$ áron.
-
sanzi89
addikt
Adtam még egy esélyt a GB-nek, rendeltem egy XIAOMI Redmi 2 Pro telót, remélem most végre semmi gikszer nem lesz.
Link javítva.
[ Módosította: Qru ]
-
tibcsi0407
félisten
Ez már kész kabaré.
Nekem a két telefonból egyet hoztak ki, a másikra még mindig Hollandiát ír. (egyszerre lettek rendelve)
Elég vicc a DPD.
Egyébként maga a csomag eléggé meggyötört volt, vagyis inkább a csomagolás, de a teló sértetlen. Viszont bosszant, hogy hol a másik... -
bul07
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #560 üzenetére
Na egy kis meglepetés most ez jelent meg
01.09.2015 23:46 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba
Még a végén holnap hozza a futár, persze hívhatom őket hogy a munkahelyre hozza mert én dolgozok másra meg nem bíznám rá, ennyi zötykölődés után ki tudja hogy néz ki a csomag
Remélem a szep 10 után DPD-vel érkező telefon nem fogja bejárni a fél világot
-
sanzi89
addikt
Elsősorban azok a lámpák tetszenek, amiken nincs SOS meg STROBE mód, fogadnak ipari 18650-es cellákat, széles skálán mozognak különböző fokozatok. Nagyon hasznos egy pár lumenes moonlight mód, illetve az ha jelzi valamilyen módon a lámpa azt, hogy merül benne az akku. Persze legyen ettől függetlenül erős fényű, és kompakt méretű. A fenti kritériumoknak nagyjából meg is felel az Olight SR Mini Intimidator, így nem véletlen, hogy szimpatizálok a típussal, az Olight márka nekem minőséget és megbízhatóságot jelent.
Tesztet pedig - hogy maradjunk az Olight-nál - az Olight H25-ös fejlámpáról olvasnék, bringás, túrás felhasználói szemmel.
-
PpenoO
őstag
Augusztus 9én rendelt Xiaomi Yi kegészítőket mai napon kaptam kézhez. Remélem legközelebb nagyobb szerencsével járok. Viszont még mindig jobb mint kamu tn számot kapni valamelyik aliexpresses árustól.
-
hpsafl
tag
CooYoo Quantum acél kupon: cyss ár: 21.99$
CooYoo Quantum sárgaréz / vörösréz kupon: cycobr ár: 25.99$
CooYoo Quantum polírozott titánium / Homokszórt titánium / kékített titánium kupon: cyti ár: 31.99$ -
M_o_g_y_i
őstag
-
hpsafl
tag
UniqueFire 1504 lámpa kupon: UF1504 ár: 25.59$
UniqueFire 1504 lámpatest kupon: 1504Tube ár: 23.39$
UniqueFire 1405 lámpa kupon: UF-1405 ár: 25.99$
IMALENT DDT40 (USA csatlakozóval) kupon: IDDT40 ár: 118$
Olight M3XS UT kupont és árat privátban tudok küldeni. -
5-ös kezelő
senior tag
Amazonról várok csomagot, de fogalmam sincs, melyik cég hozza ki. Remélem, ők is hagynak vmi értesítőt, ha nem találnak itthon, mint a rendes kézbesítő. Telefonon nem hívtak, de tegnap vki őrülten nyomta a kaputelefont. De nem elég sokáig.
Mára ígérték, és zéró német tudásommal nem tudom, hogy megy ez a futárcégeknél.
-
bul07
nagyúr
válasz
Most beszéltem velük és valószínűleg rossz Depo-ba vitték, és ha minden igaz holnap ér be Pestre és utána csütörtökön 3-án hozzák ki, már ha persze nem keringetik még egy kicsit Európában
Végül csak igazad lesz a harmadikai kiszállításbaCsak ez olyan jól jön ki hogy 3-án reggel jövök haza a melóból és hogy aludjak mélyen ha várnom kell a futárt(4-én reggel meg megint megyek 24órázni) , és ráadásul azt mondta a telefonba hogy a telefon hívás nem alap náluk, na de én ha alszok kiabálhat meg dudálhat nekem én arra nem ébredek fel a telefonra is csak akkor ha a fejem mellé teszem
Gearbest rendeléssel nagyon nincs szerencsém
(#558) Vertigo18
Persze hogy várok pontosan még egy napot és írok nekik hogy nem jött meg a lámpa
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Update.
Két telefont rendeltem egyszerre, az egyik a követés szerint már itt van, a másik viszont még Best(NL) a tracking szerint. Ez egyre érdekesebb. -
bul07
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #557 üzenetére
-
Vertigo18
addikt
válasz
5-ös kezelő #555 üzenetére
07.24? Akkor mi még várjunk csak szépen, Bul!
-
bul07
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #555 üzenetére
Még lehet hogy szerdáig hozzám is megjön a lámpa
Lézerrel nagyon vigyáz , egy rossz gombnyomás és meg is vakítod magadat vagy egy családtagodat
Nekem volt de használni nem tudtam mire, városon meg közveszélyes ha nem az ég felé irányítod , mert rávilágítasz mondjuk egy panelra 500m-re és simán kárt lehet tenni valaki látásában
Amúgy egy hónap után tönkre is ment
(#549) tibcsi0407
Hát nálam eddig semmi változás a nyomon követésnél, ha így marad holnap tényleg nem lesz telefon
-
5-ös kezelő
senior tag
31-én munkába menet lépcsőházban "kifosztottam" a kézbesítőt... Besegítő volt, nem állandó ember, de végre ott volt nála [link] ez, csak nekem még jó két dodóval többért adta GB, meg pár kék kamuflázsos SK98-as és a Nitecore UM10-es töltő. 07.24-én rendeltem. Le kellene állnom a lámpákkal. Átállok a lézerekre
. A látható zöld sugarú egész jópofa. Fel kéne nőnöm végre.
-
Jessus81
tag
Egyre gyorsabban refundol a gearbest... Ma déli rendelés már refund. 3. köröm futom velük, viszont most már kaptak egy paypal levelet, hogy nem nálam van a baj... És ne jöjjenek a bullshit szöveggel, hogy this situation is out of our control... Kíváncsi leszek felfogják e a levelet...
-
hpsafl
tag
Nitecore MH20 még pár óráig akciós, de árat nem írhatok.
Kék Convoy S2+ kupon: S2490 ár: 12.99$ -
peestike
senior tag
augusztus 16.-i rendelés ma érkezett meg, plusz pénzért TN számosan persze.
6 nap alatt sikerült eljutni a rendeléstől a Célországba elküldve-ig.
9 nap posta van benne, ez így szerintem még a pont belefér eset.az augusztus 22.-i rendelésem még csak ma lett Célországba elküldve, elég sok a tökölés a rendelés/postázás között.
-
shelbygt
tag
Nálam leszerepelt ez az oldal 27.e óta nem válaszolnak,hogy vissza kapom a pénzem!
-
bul07
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #546 üzenetére
Én elhittem már elsőre is neked hogy ezt válaszolták
De ha megjelenik az a sor a nyomon követésbe biztos nem fognak rajta napokat ülni hanem ki fogják hozni ahogy tudják
Ezért fogom én ma este bőszen figyelni hogy jön e az a sor -
hpsafl
tag
válasz
tibcsi0407 #544 üzenetére
Bocsánat, nem neked akartam írni, csak véletlen a válaszra nyomtam
-
bul07
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #544 üzenetére
Nem pihen az sehol úton van felénk
Ha ma este lesz olyan üzenet hogy
Budapest(Hu) - A küldemény beérkezett az elosztó központba
Akkor holnap 90% hozza a futár -
hpsafl
tag
válasz
tibcsi0407 #542 üzenetére
Valami gebasz lehet a postán, mert a július 23-án rendelt 6db NCR18650B svéd postával még nem ért ide, még az augusztus 9-én rendelt 4db ugyan ilyen akku ugyan ilyen postával ma jött meg.
-
Lucho777
csendes tag
Na ez gyors volt ahhoz képest! 15. én rendeltem a gb ről a rendelést 18. án adták át a postának, ott tötyörészett egy kicsit míg átment a gépre! De utánna gyors volt......holland posta!!!!
2015-08-28 19:37
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2015-08-27 08:14
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-08-26 09:40
NLAMSC(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-08-24 21:52
NLAMSC(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
A hétvége miatt csak ma kaptam meg:-) -
Vertigo18
addikt
Hozzáértőtől kérdezném, mennyiben különbözik EZ a C8-as, az un. "New Edition" a régebbi C8-astól? Ugyanis az áruk ég és föld!
Persze nem úgy, hogy "furamód" az új pont annyira van leárazva, mint amennyibe kerül a régi teljes áron...
-
WestBam
senior tag
válasz
tibcsi0407 #525 üzenetére
Vadászatra tuti jó a C8-as erős kiépítésben, szerintem lehet a fénye ilyen erősen kékes is, nem gondolom, hogy zavaró lenne vadászatnál. Érdemes hozzá olyan kapcsolót nézni ami ki van vezetékelve ilyen telefonzsinórszerű valamivel, könnyebb a puska másik végéről kapcsolgatni de ennek utána kell olvasni mert gb-en nem láttam.
Én másik oldalról vettem egy warsun ct9t lámpát amit szintén túrázáshoz választottam, kb. megegyezik a C8-assal, nos annak is ilyen pontszerű de távolra világító fénycsóvája van, az is alkalmas lehet vadászatra bár kézben cső végén sokáig nem szívesen tartanám egyiket sem, nekem sem vált be túrázni nem jó a fénye és a súlya sem. -
Kozy10
tag
válasz
Vertigo18 #534 üzenetére
EZ EREDETI
ő a gyártó, nála biztos eredeti
-
Vertigo18
addikt
válasz
5-ös kezelő #533 üzenetére
Wow! Melyik az eredeti?
-
Vertigo18
addikt
Tényleg, C8-as Convoyból ki melyiket ajánlja? Van vagy hatféle csak a Gearbesten!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
krisztianAMG #530 üzenetére
Na, ez jónak tűnik! Köszi!
Várok még egy-két lehetőséget. -
krisztianAMG
senior tag
válasz
tibcsi0407 #525 üzenetére
Apósom szintén vadász, és Convoy C8-at kapott a születésnapjára. Nagyon elégedett vele, azt mondta, hogy utókereséshez tökéletes, és vigyáz rá, mint a szeme fényére.
-
tibcsi0407
félisten
-
Vertigo18
addikt
válasz
tibcsi0407 #527 üzenetére
Nekem email jött, amiben kinyalják a .... fülemet, hogy sok volt a rendelés, meg kavarodások voltam, meg adnak 15%-os kupont férfiruházatra, és király csávó vagyok...
-
Vertigo18
addikt
LOÁL!
Mindenki kapott a Gearbesttől bocsánatkérő levelet az elhúzódó szállítások miatt?
-
tibcsi0407
félisten
Ha már ennyire belementetek a lámpás dologba.
A Vaterom vadász és most lesz nemsokára a születésnapja. Valami lámpával szeretném meglepni. Olyan, ami tölthető, erős és zoom képes.
Milyet tudnátok nyugodt szívvel ajánlani 20$ körüli áron?
Zseblámpa, fejlámba, esetleg puskára szerelhető lámpa is érdekelne.
Köszi előre is! -
WestBam
senior tag
Nekem csak általános felhasználásra kellenek a ház körül a lámpáim, néha túrázáshoz használok kézi akkus lámpát és fejlámpát.
Kezdem az itthoni lámpákkal (bocsi nem reklámozok a valós véleményem írom mindhez):
Legolcsóbb ledes egy AA elemes lámpám 70Lm Dip AA LED Flashlight Ennek egy jó tulajdonsága van csak, az az, hogy nem vettem belőle sokat. Gyenge fény és minőség.
Mellette szerettem volna egy több szórt fényt adó lámpát és megvettem 9 - LED 3W Mini White LED Flashlight nevű lámpám. Arra gondoltam az első volt életem leggagyibb lámpája, nos nem, ez a modell még őt is alulmúlta. Amíg rendesen működött (kb. 5-6 bekapcsolás) addig még egészen jónak is tűnt bár anyagminőségről itt sem beszélhetünk. Majd egy-kettő led elaludt örökre és kb. a 10. bekapcsolásnál elment az örök sötétség földjére az összes led. Ennek is az volt a jó tulajdonsága, hogy csak egy jött belőle.
Eztán már rájöttem, hogy ez így nem állapot mert a szekrény alá még mindig nem tudok rendesen benézni, jöjjenek a lencsés lámpák.
Harmadik egycerkás lámpám már egy "drágább" darab lett a maga 2,5$ árávalCREE XPE Q5 600 Lumens 7W Zoomable LED Flashlight 1 x AA Végre eljött a kánaán. A mai napig működik mind a 3 vagy 4 darab, már nem emlékszem hányat rendeltem de mind szuperál. Végre lett fény is nem csak gyertyafény. Mindenkinek bátran ajánlom aki olcsón használható lámpát szeretne. Egyetlen hátránya, hogy elég vékonyka az alu ház, mondjuk 2,5$ ennyi jár és még működik is!
Párhuzamosan rendeltem egy "rendes" egy AA-s taktikai kinézetű lámpát is, méltán van neve ezen a nekem való olcsóbb piaci szegmensben és meg is érkezett az SK68. Pontosan nem tudom melyik de valahol 3-4$ közt vettem kicsit foghúzva de mikor megkaptam elégedetten bólogattam. Bombabiztos felépítés, nyoma sincs a vékony házikónak, érezni, hogy ez bírni fogja. A nagyobb fej jobb hűtést is hoz, baromi jól néz ki és a fénye is rendben van. Ez nálam az olcsó AA elemesek között a "király". Egy bajom van, hogy csak on-off üzemű. Persze vehettem volna a 3 módosat is csak még kínáig nem jutott el az üzenetem, hogy itt európában nem villogunk a lámpákkal hanem folyamatosan világítunk. Azt pedig jó lenne magas, közepes és alacsony fokozaton megtenni. Míg ilyen nincs az olcsó piacon addig nem veszek csak ki-bekapcsolható lámpát.
Túrázáshoz két lámpát vettem, sajnos a fejlámpám nem lehetett beszerezni az olcsó piacról mert nekem kellett a vörös fény és a fehér fény illetve az alacsony fogyasztás-hosszú üzemidő így erre nem térek ki. Ha valaki tud ilyet olcsón kínából és esetleg még 18650-es akkuval is megy akkor jelezze mert azt nekem találták ki csak nem vettem észre.
Másik lámpám amivel már jelentősebb fényt vittem az életembe azt azért már rendesen körbejártam vásárlás előtt és igazából nem is okozott csalódást a Convoy S2+. A kapható legerősebb kiépítésben választottam és valóban nem okozott eddig csalódást. Ha kell nagy fénye van bár melegszik de sokáig nem is szoktam ebben a módban használni. Ki lehet kapcsolni a fránya villogásokat. Van benne memória így ugyan ott kapcsol be ahol legutóljára használtam. Bírja a strapát, a háza nem vékony és a menetek is rendben vannak. Ez tényleg megérte az árát és ki is használom a tudását. Őt ezért szeretem a mai napig.Tesztek közül én a fejlámpákról olvasnák szívesen picit többet, valahogy elhanyagolt területe ez a lámpásoknak pedig nagyon sokszor hasznosabb mint a sima rúdlámpa, főleg ha mindkét kezünket használni szeretnénk. Én két típust néztem ki, az egyik a Kinfire KF - 5730 nem szokványos felépítése és powerbank üzeme tetszetős, akár még jól működő itthoni szerelgetős lámpa is lehet a szórt fénye miatt. A másik amit szívesen látnék górcső alatt az az egyszerű felépítésű Zweihnder Cree XPG R5 Water - resistant Outdoor LED Headlight.
-
Kozy10
tag
Köszi a lehetőséget!
A fejlámpában az 5 fokozat tetszik, leginkább a moonlight, ezen igazán ki lehet használni, napi használatù zseblámpánál nem preferálom...
A kék convoy pedig egy fiùs lámpa, el is gondolkodtam a gyerekeknek egy kéken (az asszonynak meg egy piroson)
Tesztet szívesen olvasnék az OLight SR52UT Intimidator -ról XPL-HI leddel
. -
hpsafl
tag
Nyereményjáték indul, mejnek díja egy XTAR H3 WARBOY fejlámpa, és egy kék Convoy S2+.
Szabályok:
-Írd le, hogy milyen tulajdonságok tetszenek egy lámpán, és hogy milyen lámpáról szeretnél tesztet olvasni. Például: tetszik nekem nagyon tetszik a Sunwayman C22C lámpámban, hogy a reflektor tiszta, és a tükröződés mentes rétegnek köszönhetően kevés fény veszik el a lencsén. Véleményből pedig az Olight M23-ról szeretnék olvasni. (egy linket a termék Gearbest-es oldaláról mindenképp tegyetek be)
-Beküldési határidő 2015 szeptember 10.
-Két nyertes lesz választva (dupla esély) a random.org segítségével, az elsőé lesz az Xtar WARBOY, a másodiké pedig a Convoy S2+
Jó játékot mindenkinek!
-
hpsafl
tag
Akciós töltők:
Miller ML - 101 V6.0 ár: 2.58$
Miller ML - 102 V9.0 ár: 4.17$
Nitecore UM20 kupon: TYYNGUM20 ár: 10.99$ -
hpsafl
tag
ottobacsi: minőségre nem rosszak(legalábbis mindenki ezt mondja) de ez a pemgeforma inkább szúrásra jó, nem kimondott edc kés, bár ez nem kizáró ok
(nekem egy Gurkha Kukri szokott a hátizsákban lenni
)
Végül is sikerült megrendelni?bul07: elméletileg nem lehet nálad.... és aki betámad annál sem lehetne elméletileg.... Szóval ha egy elméleti világban élnénk, akkor nem is kellene hordani, de sajna nem ez van
Én személy szerint vagy a wave nyitást, vagy a rásegítéses flipperes nyitást preferálom. A rásegítés meg elméletileg nem kkve, de mivel szeretek biztosra menni, így a hátizsák pántján mindig ott figyel egy kis 80mm-es fixpengés is
-
jozsi252
veterán
válasz
krisztianAMG #509 üzenetére
Ez nagyon sok dologtól függ hogy milyen gyorsan ér ide a csomag. De GB-nél ugye alapból 3-5 munkanap a postázás, ami azért soknak mondható. Banggood-on aug 19. rendelésem 28.-án ( péntek ) már a kezembe fogtam. Ők egyből Postára adják a csomagot.
Általában amit tudok tőlük rendelek mert mindig gyorsan itt van a csomagom, talán 1-2 alkalom volt hogy 3 hétig tarthatott a szállítás, de még az is normálisnak számít.
CPF-en is írják hogy GB lassú, de hát ilyen a Kínai rendelés..Gearbest-en nagyon sok jó dolog van, és nagyon jó áron. Aki Kínából rendel annak számolnia kell azzal hogy sokára ér ide.
-
PpenoO
őstag
válasz
5-ös kezelő #511 üzenetére
Szerintem azt nem semmilyen szabadságolás nem indokolja, hogy hülyének nézzék az embert, összevissza hadováljanak és ígérgessenek, hogy majd így meg úgy visszahívjuk. Egyszerűen trehány munkát végeznek amit nehezen tudok megérteni. Azt értem, hogy éhbér meg nem szuper-kvalifikált emberekről beszélünk, de attól nem lesz jobb egyikőjüknek sem jobb, hogy ha szarul végzik a munkájukat, attól még ugyanannyit fognak keresni ellenben még örömük sem lesz a munkájukban.
A vámosokkal szerzett tapasztalatom 10x év nemzetközi kereskedelemben töltött munkának köszönhető. Ha te azt hiszed, hogy idő szűkében lévő emberekről beszélünk, nagyon tévedsz. Persze van kivétel, meg új generáció stb, de nem az a tipikus meló amiben hajtás lenne.
-
5-ös kezelő
senior tag
Lehet, csak a nyári szabadságolások miatt van ez a Postánál. Ott is éhbérért várják el a felelősségteljes munkát. Nem csoda, ha százezrek mennek inkább külföldre dolgozni. Itthon lassan csak a lustábbak /pl. én/ és a képzetlenebbek, nyelvet nem beszélők maradnak. A vámosokat meg ne piszkáljuk, örüljünk, h nem jut idejük minden csomagra. Amúgy a kinti késlekedésnek simán lehet oka a robbanás meg a tűzvész. Szerintem.(OFF)
-
PpenoO
őstag
válasz
krisztianAMG #509 üzenetére
Augusztus 9.-én rendeltem két tételt, 19.-én érkeztek be az országba, jöttek az ünnepek, gondoltam hét közepén már átvehetem. Hát nem... Azt megerősítették, hogy nem kell papírokat vámolásra benyújtanom mert azon az ellenőrzésen már átmentek a csomagok, de valamiért a vámosok még nem engedték kipostázásra. Ez még hagyján, de kb 5x hívtam a 464646ot a héten, elkértek minden adatomat és mindig úgy váltunk el, hogy visszahívnak. Naná, hogy egyszer sem hívtak vissza. Magyar postánál gagyibb szolgáltató nem nagyon van. A naplopó vámosokról meg már ne is beszéljünk, amit azok képesek művelni az már no comment kategória (tisztelet a kivételnek).
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
ottobacsi #508 üzenetére
A szomszédos topicban is épp arról beszéltünk, hogy nem a boltokkal van a gond, hanem a postával. Az elmúlt héten sokan panaszkodtak, hogy ~1 hónapja rendelt csomagjaik még nem érkeztek meg, amiket pedig később rendeltek, már rég beestek. Nekem is úton van egy rendelésem GB-ről már 32 napja, egy másik eBayről 29 napja.
Lehet, hogy összefüggésben van a tűzesettel. -
ottobacsi
tag
válasz
5-ös kezelő #506 üzenetére
Ejj... Ez eléggé szörnyen hangzik.
Na de majd vigyázunk.A rendelések meg lehet hogy azért csúsznak ennyire, mert a topikgazdánk akkora reklámot csinált nekik, hogy nem győzik már szegények csomagolni a sok motyót.
-
5-ös kezelő
senior tag
Néhány éve én is hordtam a zsebemben egy rugós késnek látszó piacos valamit, de minden biztosítás ellenére kinyílt magától. Kilyukasztotta a télikabátom vastag lenvászon zsebét, és csúnyán elvágta a tenyerem. Tényleg veszélyes a közbiztonságra, maradok az egy kézzel nyitható sima bicskáknál.
-
bul07
nagyúr
Nekem két jul. 26-i rendelésem nem jött meg még
Én azt mondanám hogy 38-40 nap környékén érdemes írni hogy legyenek szívesek küldjék vissza a pénzt
Ez már elég sok idő hogy ne írják azt hogy várj még egy hetet mert 30nap körül még simán ezt írhatjákAmi 38-40napig nem jön meg az már nem is igen fog(tapasztalati vélemény)
Persze ez nem érvényes nagy ünnepek közelében mert akkor 40-50napos szállítás is lehet
Például nemsokká lesz egy
Szeptember 26-tól egészen Október 7-ig ünnep, csakhogy
szep. 26 szombat azok akik hazautaznak lehet már 24-én nem dolgoznak, okt. 7 szerda jó esetben pénteken 9-én elkezdenek dolgozni
És hogy ez mit jelent ha mondjuk szeptember 21-én rendel az ember valamit, jó esélyez majd csak Október 12-én kerül postáraTehát ha szeptemberbe akartok még rendelni akkor ideje leadni a rendelést
Múlt évben én nem sok mindent rendeltem pont e miatt szeptember vége felé, mert előtte való évben megjártam nagyon(szeptember közepei rendelésem december elején jött meg) -
sanzi89
addikt
Van egy augusztus 9-ei rendelésem, amit 12-én adtak elvileg postára. A kérdésem az volna, hogy miként tudom kideríteni, hogy mikorra várható a csomag, és mi az a dátum, amikor jelezzem a GB-nek, hogy gond van. Eddig ebay-en vásárolgattam, ott egyértelműen meg volt adva egy tól-ig, ha addig nem jött a csomag refund.
-
rblzs
csendes tag
Amióta regisztráltam a GearBest-en, azóta gyanúsan megnőtt a kapott email spam-ek száma...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- PS1 konzol
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest