Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Lucho777 #1917 üzenetére
Lucho777
Kaptak is tőlem egy szép szerelmeslevelet, ahol leírtam, hogy nem ilyen protection-re számítottam egy ennyire egyértelmű helyzetben. Szétb@sz most az ideg.
Nincs más választásom, mint nagyon kedvesnek lenni a Gearbest-tel és menteni, ami menthető. Bosszantó, amikor 50 ezret bukik az ember önhibáján kívül!
Bár őszintén szólva ezek után emelem a kalapom a Gearbest előtt, ha egyáltalán szóbaállnak velem.(#1916) pimmi
Többször le lett írva, szerintem Neked is írtuk már, hogy ünnep volt és csütörtökig és aznap kezdtek el dolgozni. Körülbelül akkor indult újra az ország.
-
axlfsi
veterán
válasz
Lucho777 #410 üzenetére
Plusz 2$?
No de varj! Ha egyreszt erre nincs is opcionalisan lehetoseg? Ha a Flat Rate Shipping eleve $3.28? Akkor ez most magaba foglalja a TN-t, csak eppen nem kepesek odairni? Ha egy oldallal korabban a PayPal-lal chekoutolok, akkor meg mi van? Jar a TN? Leirva nincs sehol, habar egy kollega nemreg irta eppen, hogy hasonlo esetben, O kapott TN-t. Miert ilyen lutri ez az egesz GB-es rendeles?
EU raktarrol rendeltem volna, FT-t meg mindig torolhetem (penzem visszakapom Gift Card-ban es felhasznalom masra, de egyszeruen nem tudom eldonteni, merjem-e, mert egy total kaosz es lutrinak tunik).
Tessek, ez lenne, ha azonnal PP-lal checkoutolok...
Szerintetek?!
(#1770) axlfsi Aztabudos...!
Jol osszelevelezted magad a csajjal!
-
tibcsi0407
félisten
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Lucho777 #840 üzenetére
Most már én is tudom. De mikor rendeltem itt senki se válaszolt. Meg hétvégén a pdp-t se lehet elérni. Gondoltam 1000 forint-ot bekockáztatok, hátha előrébb leszek. Hát legalább egy hambira költhettem volna, de már elengedem.
Várok. Bár a többiek tapasztalatai alapján már meg kellett volna mozdulnia.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Lucho777 #835 üzenetére
De már elküldtek valamit. Szerinted direkt elcímezték? Vagy elrontottak rajta valamit?
Én vettem még extra csomag biztosítást. Mint utólag kiderült feleslegesen, mert az csak az 500 eurót meghaladó értékre érdemes, 500 euróig minden pdp-s csomag biztosítva van. Gondolom azt az 1000-est is zsebre tették, aztán oda volt írva, hogy nagyon ajánlott, meg stb.
-
bul07
nagyúr
válasz
Lucho777 #765 üzenetére
Nincs semmi gond a Kínai rendeléssel más eladótól szépen jönnek a küldemények, nyáron tartják a max 20-23napos szállítási időt, ősszel és télen más, akkor a szeptember végi október elejei nagy ünnep miatt drasztikusan is megnőhet a szállítási idő utána meg karácsonyi nagy roham.
Aztán Kínai újév(feb. 8.) az is nagy ünnep
De általában jönnek szokott időbenGearbest-től viszont nem, nekem is van 2db lámpa rendelésem július 26-i dátummal, mindjárt meg is nyitom a paypal-on az ügyet (vagy holnap) elég volt nem várok többet
Van még 4db augusztus 13-is de azok még megjöhetnek mert csak 18-án adták postára, de én már arról is letettem, és az árát se fogom visszakérni mert 4x0.1$ volt legyenek boldogok vele (nem ér annyit hogy a paypal lása a sok refundot)EU Gearbest más tészta mert közel van és európai postával mennek(bár itt a magyar szokott a lassú lenne)
De ellen példa első rendelés tinydeal.com-ról egy 290Ft-os telefon töltő augusztus 26-án fizetve és szeptember 9-én (szerda) meg is érkezett, Non-Registered Air Mail postával
Ezek fényében nem kérdés hogy bátran vásárolok továbbra is tőlük -
hpsafl
tag
válasz
Lucho777 #639 üzenetére
Ezzel az lesz a gond, hogy nagyon nehéz a fejed elején.
Ha minőségi fejlámpát szeretnél, akkor az szórt fényt fog adni, távolságra meg vennék mellé egy kézilámpát. Gyere át a lámpás topicba. Oda írd be, hogy mi lenne a konkrét elképzelés(ár, akku, fényerő).
A lámpákról ezért írnak sokat. Ha írsz egy ilyen hszt, akkor Te is benne leszel a játékban.SSlyTR: EU-ból a DPD szállít.
-
wentworth
tag
válasz
Lucho777 #381 üzenetére
Igen megvan, köszönöm. Regisztálni kellett és be kellett jelentkezni.
Meglepően olcsó, még biztositással is a végösszeg a többi külföldi nagy eladó oldalakhoz képest.
Local standard shipping 4 - 7 business days. Ez is DPD nemzetközi lesz akkor valószinűleg, igaz?
Továbbá, EU WH-ból plusz költség (V am, T A X, V A T, stb) nem kell számolni, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest