Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok rendeltem telefont az oldalról kaptam is emailt hogy feladásra került. Kép a csomagról es track kód.RS386073306NL
Viszont 17 track el két napja semmi infó róla.
Mi lehet a gond?
Flat rate szállítás Postnl -
Flashget
félisten
válasz
Sotyks94 #3988 üzenetére
Egyik nap megkérdezték mikor lesz az egyik tab eu raktáron..legyen ez mondjuk 11-e.
a válasz az volt jelenleg nincs nem is tudják mikor lesz kínaiba van rendeljen onnan.
2 nap múlva volt eu raktáron.
szerintem nem lehet megmondani biztosan mikor lesz adott termékből újra, de amiket figyeltem és keresett dolgok voltak 2-3 hét elteltével lett újra. -
sisu2
aktív tag
Most a PP. claim is várat mert a GB. elküldte a TN. számot és a PP. tovább ugrott Requiring your action feliratra és nem tudok csak két lehetőségből választani, megszüntetni vagy változtatni ha megkaptam de problémás az áru de hát én nem kaptam meg
-
5-ös kezelő
senior tag
Tegnap próbáltam kétszer-háromszor írni a supportnak. Nem hagyta elküldeni. Utoljára azzal próbálkozott, h a kémrobotok elleni 4 számjegyű azonosítóra, amit begépeltem, kiírta h érvénytelen kód...
Biztosan túl vannak terhelve. Nem adom fel, hétvégén jár le a hatvan nap.
-
Sotyks94
aktív tag
Arra valami tapasztaltabb emberkének tipp hogy kb mennyi időnként töltik fel az EU warehouse-t? Tervezek egy cube i7 stylus-t venni, de ha 3 hónapot kell várni hogy újra legyen euban akkor inkább most elkezdek más után nézegetni...
-
Hurkafej
aktív tag
Üdv!
Lehet itt úgy keresni, hogy csak az eu raktárakat listázza ki az oldal? -
RufuszX
senior tag
egy kérdés hátha valakinek van már tapasztalata vele:
rendeltem telót EU raktárából, eddig mindig az olcsóbb szállítással rendeltem, akkor a DPD hozta hiba nélkül. Most is azt választottam, de most DHL-lel jön. A kérdés az lenne hogy kézbesítési címet hogyan tudok változtatni? A DPD-nél nagyon egyszerű volt és ingyenes, de DHL-lel nincs tapasztalatom. A honlapjukon meg nem találok egyértelmű infot (tuti van, de lusta is vagyok)...
Előre is köszi a választ! -
hpsafl
tag
Karácsonyi akciók
EU raktár akciókSony US18650VTC4 2100mAh (30A terhelhetőség) 4db kupon: US18650VTC4 ár: 15.69$
Solarstorm 2S2P akkutartó ár: 9.57$
UltraFire Cree XML T6 zoomos lámpa ár: 6.43$
Zoom-os USB-n tölthető zseblámpa ár: 4.77$
Érzékelős éjjeli lámpa ár: 5.65$
Állítható fényerejü LED-es 30W-os lámpa (neonhoz hasonló kivitel) ár: 8.71$
RGB LED-es csap rátét (megvilágítja a vízsugarat) ár: 1.85$
RGB LED-es zuhanyfej (megvilágítja a vízsugarat) ár: 11.18$Két új termék:
Skilhunt H15 14500-as vagy AA akkuval üzemelő fejlámpa
DQG Tiny 4th a világ egyik legkisebb 18650-es lámpája. -
regener
veterán
Azért elég bátran dobálják azokat a csomagokat a nagy dobozokba, mégha beis vannak csomagolva
-
Had kérdezzek egy butaságot.
A GB, olyan mint a BG? Tehát áruház, és nem eladók vannak?
Azt nem értem, hogy egy termék többször fenn van, csak épp olcsóbban vagy drágábban. -
SirAlo
aktív tag
Hello, én vasárnap rendeltem meg egy telefont, One World Expressel adták fel elvileg, kb mikorra fog ez megérkezni szerintetek? Nem ismereem ezt a céget, itthon posta fogja kihozni vagy ki? Trackingba azóta se ír sokmindent:
2015-11-30 Data Received Parcel Data Received
2015-12-01 14:03 OWE UK Hub Received Received
2015-12-01 19:33 Departed LHR Departed LHR Departed LHR
2015-11-30 17:49 Küldemény információ: Küldemény elÅkészítése a feladó által / Item data received. -
Jofi81
őstag
Nekem is késsel volt gondom. Nem jött meg, írtam, várjam meg a 60 napot. Jó, megvártam, újra írtam nekik. Felajánlották, hogy pénz vagy újraküldés, utóbbit választottam. Ez volt majdnem egy hónapja. Két napja írtam rájuk, hogy mi a helyzet, feladták-e egyáltalán, mert arról sem szóltak. Azóta nem sikerült válaszolniuk.
-
TaaT
nagyúr
Kicsit felbaszta az agyam a Gearbest support.
Rendeltem egy kést, nem jött meg, szóltam nekik, azt mondták küldenek egy másikat de ajánlatos hogy vegyek nyomkövetést, oké vettem nyomkövetést. Írnak hogy az a kés már elfogyott, de itt van ez a másik kés (kicsit drágább de a kritériumoknak megfelel), ok mondom küldjétek. Írnak hogy fizessem ki a 2 kés árának a különbözetét és küldik a drágábbat. Vagy visszafizetik a pénzem GB pontok nélkül (az első késnél felhasználtam egy csomó pontot). Na itt kiborult a pohár, írtam nekik hogy minden pénz vissza.
Inkább megveszem máshol drágábban.
-
tibibi
őstag
Dec 04, 2015 02:31:16 AM $29.32 Processing --
Nov 29, 2015 19:45:33 PM $55.13 Processing
vicc ez a cég -
RufuszX
senior tag
"Proceed to checkout" utána jön fel a szállítási opció, biztosítás (ezt azért szoktam kötni rá 2-5$ között szokott lenni, értéktől függ) stb.
Én eddig mindig az olcsóbb szállítással (~5$) rendeltem EU raktárból. Akkor DPD hozta 1 hét alatt.
A drágább opció is rendben van, akkor a DHL hozza, de akkor is 1 hétAzt azért ellenőrizd, hogy EU-ból jönne-e az SD kártya is, mert lehet Kínából külön küldik. Ráadásul memóriakártyával nem rizikóznék kínai webshopból, sok kamu volt(/van), azt érdemes biztos forrásból beszerezni (nem Magyarországról, de valami olcsóbb biztos beszerzési forrásból, de ez csak magánvélemény.)
-
Cxgrav
aktív tag
Sziasztok!
SJCAM4000 WiFi
Szerintetek jó áron van, illetve ha megrendelem meg is jön vajon?Megrendelésnél paypalra vagy a check outra menjek? (első vásárlásom lenne innen)
Postaktg mikor fog megjelenni? EU bázisról rendelném egy SD kártyával együtt és olcsóság lenne a célKöszönöm
-
XtremLor
őstag
válasz
Silent77 #3948 üzenetére
Lekopogom nem volt eddig szerencsem hozza, teljesen mas vilag amit en ertekelni tudok!
Pedig zene szereto ember vagyok, mindegy nekem Diana Krall, Sarah Brightman, Erik Truffaz,Lindsey Stirling vagy Armin Van Buuren, Markus Schulz etc neha meg Karpatia is becsuszik.Tehat szeles a repertoar!
-
XtremLor
őstag
válasz
tibcsi0407 #3945 üzenetére
Ragugliztam ki ez a kis Grofo, bar ne tettem volna...
-
Balion
senior tag
válasz
tibcsi0407 #3945 üzenetére
Bele borzongtam a gondolatra is
-
Balion
senior tag
Nemrég rendeltem egy DG530 bluetooth hangszórót a nővéremnek, de rendelés után láttam meg, hogy nem az ő címére, hanem az enyémre rendeltem, így egyszerűbbnek láttam megrendelni az ő címére is, és az enyémet lemondani. Ezt egyből rendelés után meg is tettem, mégsem tudták 4 nap alatt törölni az első megrendelésem, úgyhogy most jön kettő.... Persze gyorsaságot nem vártam, de az azért kemény, hogy 4 nap múlva azt válaszolják, hogy már nem tudják leállítani, mert elküldték, és küldik is a ragszámot, a fél perccel később jó címre rendeltről pedig csak 1-2 nappal később írták, hogy elküldték. Mi ez, ha nem szándékosság?
Van 1 felesleges hangszóróm -
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek ez eredeti? [link]
Csak véleményekre volnék kíváncsi, tudom, hogy senki sem jövendőmondó!
-
vargaroli
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni rendeltem a GearBest-től egy Chuwi vi10 Pro-t és amikor megérkezett még bekapcsolt. Mikor lemerült felraktam estére töltőre kikapcsolt állapotban és azóta nem kapcsol be semmi életjel ha rádugom a töltőre akkor villog rajta a led és ennyi. Esetleg valaki segítene garanciáztatni vagy hogy legalább az árát visszakapjam? -
ricsi0307
senior tag
Csak beszélni kellett róla és meg is hozta ma a postás a drónt
Így akkor ez sztorno. Az órával akkor majd januárban foglalkozom a drón alkatrészekkel viszont megkeresem a paypal-t mert az nem okés hogy fizetve van a rendelés és közel 3 hete nem postázták meg ugye a ticketre se válaszolnak.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ricsi0307 #3930 üzenetére
Nekem sem jött meg /hiányzott a sértetlen pakkból/ egy óra, 50 napja rendeltem. Lassan jelzem nekik udvariasan. Gondolom, ha nem jön, elbuktam, mert nem szoktam filmezni a kibontást, PP nem tud védeni így(?). De max. tizenezret kockáztattam eddig, telót-tabletet csak itthonról mernék - de nem élek ilyen kütyükkel szerencsére.
-
sisu2
aktív tag
válasz
ricsi0307 #3930 üzenetére
Nekem se válaszoltak próbáld meg PP. dispute ha nem válaszol akkor claim Nov. rendeléssel várjál még mert a PP. lehet nem döntene a javadra nincs 1 hónapos sem ,de általában 60 napot szoktak kérni hogy várj mármint a GB.
Nekem csak 1 rendelésem nem jött meg most claim várjuk a GB. válaszát Dec. 8 -án jár le nekik a határidő.
-
Flashget
félisten
válasz
PiEm-14B #3922 üzenetére
Ha másonnan tudtál rendelni az jó.
Én meg nem tudom elkölteni a 30 GB wallet dolláromat és 381 pontomat mert azóta sincs eu raktáron chuvi vi10-hez való bill.
Múlt hét szombaton kaptak ezzel kapcsolatban legutoljára kérdést:
Question::
Hi, this item is present only in the china stock or also in the eu stock?
Reply:
Thank you for your inquiry.
It will be in stock in EU warehouse but now we are not sure about which date exactly.Azóta is nézem minden nap, naponta többször is hátha...de nem
-
hpsafl
tag
Panasonic 18650-es akkuk:
NCR18650B 3400mAh 4db kupon: NCR18650B ár: 16.39
Védett NCR18650B 3400mAh 4db ár: 17.75$
NCR18650BE 3200mAh 4db kupon: NCR18650BE ár: 16.99$
NCR18650BD 3200mAh 1db ár: 4.76$ (limitált darabszám)
NCR18650A 3100mAh 1db ár: 4.68$Dekoráció viágítások:
Projectoros lámpa, melyel csillagok vetíthetők a falra ár: 3.67$
LED-es színváltós korona ár: 1.69$
E27 3W RGB AC85 ár: 4.69$
Forgó E27-es foglalatú rgb villanykörte (3W) ár: 4.08$
Fehér és RGB LED-es zseblámpa ár: 6.99$
E27 RGB LED-es izzó karácsonyi és Halloween motívumokkal ár: 7.13$
RGB és fehér LED-es USB-s lámpa ár: 7.13$
4W-os RGB LED-es lámpa ár: 18.19$Van egy új töltő a kínálatban: MC3000 néven. Kb annyit érdemes róla tudni, hogy 7 különböző kémiai összetételű akkut tud tölteni, és 42-nél többféle akkuméretet kezel. Ja és a SkyRC gyártja, aki az eredeti Imax B6-ot is
-
ricsi0307
senior tag
Srácok lenne egy kérdésem. Rendeltem még októberben 2 SKMEI órát összesen 13$ értékben amiket 29-én adtak postára. Na a tn azóta se él és a csomag sehol. ilyenkor már mehet paypal-en a claim? Akkor rendeltem egy kis drónt 10$-ért Nov 13-án postázták ez sincs még sehol de mivel elég "friss" rendelés ezt még nem merném paypal-en rendezni bár biztos vagyok benne, hogy ez se fog megjönni. Akkor 18-án rendeltem ehhez a kis drónhoz tartalék propellert meg egy aksit ami nevetséges de még mindig "processing" folyamatban van. Emiatt kétszer is írtam nekik ticketet de egyikre se válaszoltak. Ezzel fordulhatok paypal-hez hogy kérem vissza a pénzem? Szóval az eddigi 3 rendelésből 3 zátonyra futott itt nálam végleg leírta magát ez a szemét oldal. Nem tudom ti, hogy mertek itt tabletet meg telefont venni.
-
Outlander
addikt
11.11-es "nyeremény" telefon még minidg csak célországba elküldve...azthittem ilyenkor már vígan nyomkodom...
Pláne h már olyan csomag is megjött amit 1 héttel késöbb volt célországba küldve státusszal...
Kezdek aggódni, pedig nem szoktam....
-
szanto.mark
újonc
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy PIPO T9S 3G Phabletet. Flat Rate Shipping-el jön. Holland postára kértem (csak jót olvastam róluk). Természetesen biztosítást is kötöttem a csomagra.
Olvastam az oldalról hideget-meleget, remélem nem kell csalódnom bennük.
Ha gondoljátok, a fejleményekről beszámolok.
További szép napot!
-
Dusee
őstag
nekem is a GLS hozza mint kiderült, csak azt gondoltam, hogy ez a verzió EU raktáros rendelésnél van csak.
viszont érdekesség, hogy ketté szedték a rendelésem, úgy hogy a 13 tételből 2 kis értékű (~9$) jön a Royal Mail-GLS kombóval, a többi 11 (~65$) pedig Holland postával, amit csak ma adtak fel
vajon miért volt ez a lépés? -
PiEm-14B
csendes tag
válasz
Flashget #3868 üzenetére
Lehet benne valami, bár elég nagy idiótaság lenne azért. Ha a black friday-t is UTC időhöz mérik, akkor az ilyen akciókat, akció lejárását is ahhoz kellene igazítani.
Egyébként egy napra rá teljesen megszűnt az akció, 71 USD helyett 88 lett az új akciós ár.
Abból ugyan már lehet kuponozni, de úgysem ment volna le 80 USD alá. EU Banggood-on megtaláltam 75-ért, amiből még lement 6% kuponnal.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a 11.11.én rendelt kerékpár óra ma érkezett meg a kép , feladásra 11.12 írtak a tasakon semilyen dátumot nem találok!
Követés nélkül SE postával!
Üdv
A boríték a képpel teljesen egyezik! -
bul07
nagyúr
Amúgy én úgy értettem hogy a csomag hátuljáról raktak be képet , semmilyen címzés nem látható így bárkié lehet
-
KisApám
addikt
válasz
Vertigo18 #3917 üzenetére
Ettől tartok én is.
Amit ezidáig a GearBest-tól rendeltem (legelső November 11-én), fényképpel odarakták, hogy megy...
eddig ezt tudom mondani, hogy: Hááááááááááááát peerszeeeeeeeeeee -
bul07
nagyúr
válasz
Ciccuka #3910 üzenetére
Ebben a hozásszólásban kép is van hogy hol keresd
Amúgy tegnap megérkezett a rendelt lámpám
Hát nem vagyok maradéktalanul boldog , közel se azt kaptam mint ami a képeken van vagy amit a mások kaptak és képeket raktak fel
Én egy gagyi valamit kaptamItt részletesen leírom a hibáit mert van bőven
Senki ne rendeljen ilyen lámpát, vagyis ne mostanában mert ő is olyan gagyit kaphat mint én
Ezt SK98 CREE XML - T6 -
KisApám
addikt
Eddig a GearBest-el NEM vagyok megelégedve.
November 11-én és 13-án megrendelt cucc még sehol, DE
a BangGood-on November 18-án (!!!) és 23-án (!!!) megrendelt cucc már itt van az asztalomon (és mindegyik: Warehouse: CN).MIKOR lenne érdemes ráírni a GearBest-re valahol, hogy hol vannak a megrendelt és kifizetett termékek?
-
Ciccuka
veterán
My Points-al mit lehet kezdeni, mert sehol se lehet felhasználni?
-
Flashget
félisten
VI10-et is 9x dollárért adták UK töltővel...én meg véletlen rendeltem UK töltővel, mert mikor ráböktem az uniós zászlóra ezt adta ki alapból.Csak mikor már volt DHL féle TN számom akkor derült ki mivel is rendeltem.
Igaz raktak be kínai adaptert de azzal nem igazán tudom használni.Nekem már volt itthon ilyen adapter így nem gond használni.
-
A texasi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fűnyíró topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest