Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
CactuS #15495 üzenetére
ja, ez teljesen rendben van. ahogy a bejegyzésemben céloztam rá, ilyen esetet is elképzelhetőnek tartottam.
úgy jött most le a kommentedből, hogy ezt ők ajánlották neked maguktól, és nem veszekedős levelek után nagy nehezen.
ez is megerősít abban, hogy ez a support nem szar, sőt sok esetben nagyon is korrekt. és nem feltétlenül kell nagyon megszenvedni velük. jó, tudom, ügyintézője is válogatja, de mindegyik egyazon céges policy mentén halad, szóval nagy különbségnek nem kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest