Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I. Richard #49 üzenetére
Köszi.
Nem hittem, hanem egyszerűen beírtam, hogy www.gamer.hu, és azt a feliratot találtam, hogy ''Coming soon...''
Hát ha nincs teljes játék, akkor a számomra megszűnt a gamer... -
Jól láttam, hogy a legújabb gamer-ben nincs teljes játék?
Vagy csak lefelejtették a címlapról?
Ha van benne, melyik az?
Egyébként szerintem elég sokmindent elárul, hogy még mindíg nem működik a gamer.hu... -
I. Richard
senior tag
Szép! A név nem mond semmit!!! Ha megnézed, olvasgatod, akkor kitünik, melyik az eredeti! Hagy ne soroljam ez elbitorolt rovatokat stb.! 1999-óta veszem a Gurut/ a szétválás óta a GAMER-t. A néhány hozzászólással ezelötti gondolatomtól eltekintve azt mondom, hogy a GAMER az IGAZI.
Láttam már azóta Gurut is, a lekoppintott HW fórum, levrov-hamisitvány stb.-vel együtt- asszem no comment a szinvonal!ˇ
Azért 1-2 cikkiró hiányzik, pl Tasnádi Zoli vagy Hancu, de nem ők voltak a húzónevek!!!
Hirtelen ennyi. -
Agyzuzo
addikt
Jaja. Sok butus, nem értik hogy a Guru rossz, a Gamer jó.
De ha már a régi Guru-ra verte a nyálát akkor legalább ki ne találja már hogy az új Guru jobb mert néhány ''balfácán'' elment.Mer' épp az a lényeg, hogy a Guru egy full kamu lap, igazából nem is kéne léteznie. =) Egy fordítógép tolja át a cikkeket németből magyarba.
-
Agyzuzo
addikt
Néhány balfácáááán? Felhomályosítalak, hogy AZ ÖSSZES ALAPÍTÓ TAG vált ki és alapított saját lapot, ami már csak azért is szomorú, mert a saját újságukból lettek kib*szva. NEM a Gamer majmolja a Guru-t, hanem a Gamer-esek megpróbálták új néven vinni tovább a Guru-t. Az, amit te manapság Guru néven veszel, egy németből klónozott szemét. Látom sok fogalmad nincs az alapítótagokról, csak szólok, hogy akik a Gamer-be írnak, már a lap 1992-es indulása óta dolgoztak a Guru-nál...
-
15000
tag
válasz
.:InnoMan:. #37 üzenetére
okés,értem. akkor felteszem, te azelőtt (szétválás előtt) nem a PCGURU-t vetted, igaz? így nem nagyon lehet összehasonlítási alapod. sztem próbálj ki más újságokat. nekem haver veszi a Gamestrat, néha cserélünk és sztem asse rossz.
-
15000
tag
'' néhány balfácán'' - a stáb 80%-áról beszéünk most
'' PC GURU még mindig az etalon'' - hogy lehetne etalon, amikor mindenki aki régebben a PC GURU-t szerkesztette, eljött onnan. szvsz csak a dizájnról beszélhetünk így etalonként
''Gurugamer teljes egészében lekoppintja a PC GURU-t?'' - no komment & MegaLOL. ezen inkább gondolkodjá elfelé, de alaposan. -
.:InnoMan:.
senior tag
Hát te azt írtad idézek ''hiába, ti azok az arcok vagytok, akik egy név miatt vesznek újságot, és nem pedig a szerzők/cikkírók miatt......''
Nos én megveszem az olyan újságot is aminek abszolúlt nincs neve,se híre se hamva, de engem a benne lévő cikkek,hírek érdekelnek!
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
A PC GURU jó. Attól, hogy kivált néhány balfácán és csinált egy SZ@r ujságot, a PC GURU még mindig az etalon. Egyébként észrevettétek hogy a Gurugamer teljes egészében lekoppintja a PC GURU-t?
-
15000
tag
válasz
.:InnoMan:. #34 üzenetére
nem értem teljesen.... kifejtenéd bővebben????
-
Fr4G
aktív tag
-
15000
tag
válasz
.:InnoMan:. #29 üzenetére
hiába, ti azok az arcok vagytok, akik egy név miatt vesznek újságot, és nem pedig a szerzők/cikkírók miatt......
PCGuru addig volt jó(96/01-tól összes megvan széthuzásig...), amíg a mostani Guru-Gameresek nem mondták, azt hogy kilépnek, mert nem teccett nekik a VOGEL PUBLISHING globalizációs törekvése (értsd : azonos nevű lapjaikban minden országben ugyanaz van, csak más nyelven - ennek esett áldozatul a Chip Magazin is - és az ottani gárdából alakult meg a Magyar PC magazin)
szoval minde további flémet elkerülve
(Guru)GAMER és Magyar PC Magazin
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
GAMESTAR rulzz!
Van egy éves DVD Gamestar előfizetésem és meg vagyok elégedve vele!
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
I. Richard #1 üzenetére
Pc Guru a legjobb!
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
PC Guru a legjobb!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
I. Richard #26 üzenetére
Sok a szar játék, erről ők nem tehetnek.
-
I. Richard
senior tag
Sajnálattal veszem észre, hogy a GAMER a játékleírások közé sok olyat betesz, amit régen legfeljebb egy ''helyhiány miatt'' rovatba tett volna (azaz sok lett a <60% os értékelésű jéték)
Mennyiségi munka????? (címlapon ott virít a 2x Játéktesz felirat)
Na mindegy, esetleg írok a szerkesztőségnek egy mail-t, hogy mi nem teszik.
Viszont a DVD melléklet egész jó(sok driver, util, stb....) -
bdav
őstag
Szerintem egy papír-alapú lapokban inkább a hosszabb cikkeket, leírásokat kéne nézni, hírekben egyértelmű hogy az internettel nem tud versenyezni, de az online magyar játékoldalakon havi 1-2 játékleírásnál nem szokott több lenni, ez szerintem kevés.
-
kalcika
tag
Szerintem a Gamer sz*r...
Igazából igényes, tárgyilagos és informatív lapot én nem is ismerek mostanság. Ja, lehet, hogy az Internet miatt érzem így... -
I. Richard
senior tag
Abban igazat adok mindenkinek, hogy az írott sajtó nem képes versenyezni a net naprakész infóival. De sok ember nem tud állandóan a neten lógni, ezt ne felejtsük el! Meg az újságnak megvan a maga fílingje... (nem vibrál 75Hz-en..), és a vonaton is olvashatod
-
I. Richard
senior tag
válasz
strike-force #5 üzenetére
Naggyon helyes!! Gamer a király. (nem vagyok elfogult...
)
-
pzkw
csendes tag
-
pzkw
csendes tag
1993 óta olvasom a PC gurut, majd a (Guru)Gamert. Egy ideig vettem a Gamestar, PC games lapokat is, nem jöttek be igazán. Azt hiszem most hasonló sorsra jut a Gamer is, valóban unalmas, kizárólag ismert adatok, hírek. Valóban nehéz a net NAPRAKÉSZ infóival vetélkedni, elismerem. Sokkal több rövid ismertető, hardveres cikk kellene. Nem kell viszont SMS fal, pocsék levrov. Ritka szinvonaltalan részek. Néha kicsi az az érzésem, mintha ''oldalszámra mennének''
ott, a gamernél. Nem KELL 120 oldalt írni, ha megterhelő! Legyen 75-80, de az igényes és informatív. De mit látni? Tökértelmetlen 20 oldalas végigjátszások (ilyen faszságra ott van a CD ugyebár!!!), oldman ócskaságai (mondjuk mintha az egész csapat ''belassult'', megöregedett volna...) Brazil egy igazi tökorrú, a fárasztó sörös-gumicukros dumájával. Who the fuck is brasil???
Huhh...elég volt.
Pcguru. Nyomtatva. Prohardver, Xbitlabz... neten. Egyelőre. Azért figyelem tovább a gamer és a többi lap alakulását, hátha történik valami pozitív változás.
Pzkw -
janati
őstag
PC Guru - Gamer (kölcsönbe)
A Magyar PC Magazint veszem, a régi Chip. (Az új Chip egy FOS) -
Yutani
nagyúr
Régen PC Guru-t vettem, aztán én is váltottam a Gamer-ra, de néhány hónapja nem eszem, mert egyszerűen nincs információértéke a lapnak számomra, mivel minden nap nézem a híreket a neten. A sok játékleírás meg nem vonz már, sem Oldman f*szságai. Hiába no, minden elveszti a fényét egyszer...
-
ZCoyote
őstag
Nekem csak az m.h.-n van netem. Ezért játék info ügyben a GS-t veszem.
-
Loader
tag
97/3-tól Pc Guru majd Gamer.
-
Zsiba
senior tag
''Elolvasni egyiket se nagyon szoktam, mert a neten már sokkal hamarabb olvasok a dolgokról általában, mint az újságban.''
Na én pont ezért álltam le. Régen elég sokat vettem, amíg nem volt netem, meg akkoriban még imádtam játszani is! Ma már van net és keveset játszom, úgyhogy egy ideje semmilyen PC-s újságot nem veszek. -
zsoltee10
addikt
5 éve PC gurut vettem, de egy éve már a Gamert. Mondjuk maradtak a guru teamból a PCgurunál, nem ment mindenki a Gamerhez...
-
Én mindíg a teljes játék alapján veszem meg a magazinokat, néha többet is. Ha meg nincs jó teljes játék, akkor egyiket se.
Elolvasni egyiket se nagyon szoktam, mert a neten már sokkal hamarabb olvasok a dolgokról általában, mint az újságban. -
Nimrod
addikt
Én először mindig megnéztem, hogy mi a teljes játék és azután döntöttem. Szerintem a PC Games/CD Games a legjobb.
-
pc gurut vettem 96/01 óta de amióta gamer lett, azt veszem.
-
Apika
addikt
Én a PC Games indulásakor vettem 6-8 számot, de lassan leálltam vele. Tetszett az újság...
-
I. Richard
senior tag
Semmi reklám, csak ki mit vesz(vett), mit olvas(-ott), mi a véleménye róla. Csak azért ez a három név, mert talán ezek a legolvasottabb magazinok. (na jó, ott van aPCWorld is, de az főleg hardverrekkel foglalkozik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest