Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz Bluesummers #106001 üzenetére
Nálam ugyan a 8-at nem teszteltem, mert annyit nem ülök a gép előtt sosem, de 6-7 órát simán elmegy, minden varázslat nélkül. Chrome, word, excel, youtube, közepes felett picivel fényerőn. Hétvégén le se szoktam csukni, mikor nem használom, csak ott hagyom, hétköznap így kb. 3 naponta töltöm, hétvégén meg egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
Net, spotify, remote work (Logmein vagy Vpn vagy RDP over VPN).
Chrome, Edge, Opera bongeszok.
Meg van 30%.
Kihoztam a Razerbol amit lehet. Kapott UV-t, kapott folyekony femet, es jol be van love a Throttlestop is.
FőDudu
-
addikt
És mikor megnyitsz egy hírportál oldalt ezt követően elkezd dolgozni a proci, főleg ha otthagyod megnyitva vagyis olykor közel sem megy alapon a gép..... nehéz elképzelni a 8 óra üzemidőt nekem is. Észrevételem hogy bizonyos idő elteltével zárnom kell a böngészőt, mert elkezdi terhelni a procit na meg főleg a memóriát. Hiába van még sok ram szabadlábon az egér nem harap rá a dolgokra. Venti felpördül és várnom kell az egérre picit hogy tudjam használni. Mindkét használatban lévő laptopomnál ez van.
Ki érti ezt? Hülye internet. Ez most a régi MSI laptopom lenne.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)