Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Igen megnéztem ezt a trendet. Nincs is ezzel baj csak sokkal kisebb kártyát is lehetne gyártani ami szabad szemmel is látható a kártya nyák méretéből adódóan. Nyilván drágább lenne előállítani de a réteg termékek eleve egyedibb áron vannak mint az úgymond tucat darabok. Nekem csak ez volt furcsa
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
cucka
addikt
Van egy csomó újabb SFF ház (értsd kb. 20l alatt) amibe ez befér. Ez egy ilyen trend mostanában.
Ezek a konkrét példányok azért kapták meg az SFF plecsnit, mert alacsonyabbak, így nem csak a kártya fér be a házba, de esetleg a tábkábel is.És egy 4080-ról beszélünk, az egy 300 wattos kártya, lehet, nem lenne annyira jó ötlet lefaragni a hűtés méretét.
-
-
nexplo
őstag
Egyáltalán nem tűnik kis méretűnek
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
sasNAXO
aktív tag
Szerintem valaki gondolt egyet és kitalálta, hogy ha befér a DAN-A4 H2O-ba vagy a Fractal Terrába, akkor megérdemel valami menő SFF matricát és akkor ez lett belőle.
Legalább egy A4-SFX lett volna a mérce (esetleg egy Velka 3? ).Eladó cuccok: Bq! Pure Rock LP, Sangoma A108E
-
DonToni
aktív tag
Ugye?! Ezek szerint az én Asrock RX6900XT OC Formula kártyám is SFF a maga 1,8Kg-os tömegével és hasonló méreteivel....
Nálam az SFF ott kezdődik, hogy LP vagy max. 1 slot széles! De ez....?! és igen, olvastam én is a gyártó honlapját, ott is fel van tüntetve és azt sem értettem.-Anti-
-
sasNAXO
aktív tag
Szvsz, ennek semmi köze az SFF-hez (pl. rakj mellé egy EVGA RTX 3060 XC-t, na az már inkább SFF), de ezen felül, az említett fórum fél magas (low profile) kártyákról szól (pl. nvidia A2000, amd rx 6400 lp), ez meg teljes magasságú kártya.
Eladó cuccok: Bq! Pure Rock LP, Sangoma A108E
-
thomasa
senior tag
"Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya" fórumban is szétsavaztak, hogy ennek semmi köze a SFF-hez.
-
BiP
nagyúr
Ezt néztem én is. 29.4centi, 2.5slot, normál magasság.
Nagyon megváltozott a világ, ha ez a mai SFF.#5 Graphics : Nem látszik félmagasnak. 11.6centi. Egy sima Giga Windforce L=261 W=126 H=50 mm. 1 centivel magasabb.
Úgyhogy lehet, hogy csak azzal, hogy a takarólemez fölé nem nyúlik olyan sokkal, azzal érdemli ki az SFF ready plecsnit?
[ Szerkesztve ]
-
DonToni
aktív tag
Ez hogy SFF formátum a 2,5 slotos méretével és majd' 30 centi hosszával...???
-Anti-
-
bsh
addikt
ez az asztali gépembe nem férne bele, nemhogy sff-be...
-
slmSIG
tag
Ezek mellé lehetne valami mértékmutató a képek mellé!
Értem, hogy pici, meg ott a méret is , csak a képekhez, vagy a képekbe egy banán, vagy kézben tartva a termék, esetleg kisebb-közepes sff ház, hogy láthatóbb legyen másoknak is, mennyire -vagy annyira pont nem kis méretűek épp.
-eléggé kompromisszumosak ezek... -
bobalazs
nagyúr
Egy Dan A4 SFXbe már nem férnek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest