Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Sziasztok!
Spartan dagonyázásra milyen cipőt ajánlanátok? Nyilván valami trail cipő kellene, de pl gore-tex lehet előnyösebb vagy egy sima anyagú?
Gore-tex-et ki lehet mosni, nem veszít utána a lélegző-vízálló képességéből?Futás közben a gore-tex jobb lehet, mert legalább oldalról nem folyik be a víz, de felülről ha belemegy (márpedig be fog), akkor kifele nem engedi.
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
Köszönöm, ránézek. Nike Lunarglide 7-et ajánlottak még, nyilván drágább azért, de lehet ezt is megnézem. Nem merek külföldről rendelni, csak megpróbálnám azért, meg nem is tudom, hogy mikor jó egy cipő, így a Nyúlcipőbe szerintem elmegyek nézelődni és tanácsot kérni.
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Sziasztok!
15-20k-ig milyen neutrális futócipő ajánlott úgy, hogy Margit-sziget, rakpart és Hűvösvölgy lenne legtöbbször a "pálya" (legvonzóbb számomra a Hűvösvölgy lenne, de ha nem jutok el oda időben, akkor az első kettő jön számításba)? Valami gyengébb terepfutót nézegettem, konkrétan ez az Adidas Kanadia 7 M volt eddig a kiszemeltem, 16k körül van a Borároson. A topikban rákeresve viszont azt láttam, hogy nem igazán ajánlott. 2 cipőbe most nem szívesen fektetnék be, de szívesen vennék pár tanácsot, hogy milyet nézzek vagy mit tartsak szem előtt.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest