Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharp4
őstag
válasz coccolino #47337 üzenetére
Én ugyanígy vacilálok a Garmin vivoactive 4 és a Huawei Watch GT 2 pro között. Eddig Huaweit használtam és semmi bajom nem volt vele a 2 év alatt. Kizárólag az adatok ide oda mozgatásának hiánya zavar.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
bajnokpityu
félisten
nekem van garminom is és galaxym is. a smu legalább olyan jó szenzorok tekintetében. 2 év alatt sose akadt ki a pulzusmérése, 1mp alatt van gps ,mig ezt két hét alatt már sikeresen alulmúlta a garmin. ujrainditás kellett pl a pulzusszenzor miatt, futás közben egyszerre 188 lett a puzus, és ott is maradt, miközben nyugiban ereszkedtem lejtőn.
általában a mért értékek egyébként szinte tökéletesen egyeznek. -
sutirablo
csendes tag
Venu sem csak sportra használható, app store is van hozzá: Connect IQ. De tény, hogy az a fókusz és az egészséggel kapcsolatos dolgok, az algoritmusai pontosabbak is ezeken a területeken. Galaxy is trackel mindent, van, amit kicsit túl részletesen is ezért lehet utómunka az edzéssel az appjában (erősítő edzések n+1 mozgásformára vannak szétbontva pl.).
Venu aksija tovább bírja, működik a GarminPay Magyarországon is és a Garmin mostanában eléggé ráfeküdt a kifejezetten nőknek szánt szolgáltatásokra (menstruációs-, terhességi napló). Galaxy kicsit olcsóbb és a smart része jobban ki van gúrva.
Ezeket a teszteket érdemes elolvasni, ha még nem tetted meg:
Venu
Galaxy
Te tudod mit akar elérni a sporttal, ha inkább csak hobbi, akkor azt válasszátok, amelyik jobban tetszik
Hogy nehezítsem a dolgod esetleg még a Polar Ignite-ot is felvehetnéd a listádra. -
parandroid
félisten
A Venu sem igazán sportóra, de sportra inkább az, mint a Samsung. Okosóraként, hétköznap meg úgyis ugyanazt tudják... Amúgy párom pl egy fehér Fenix 5s-t hord egész nap, az is tud mindent, sportban még többet is, mint amit átlagember (hobbifutó, vagy akár -triatlonista) kihasznál.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest