Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

válasz Never79 #101848 üzenetére

Váltottam én is pár szót egy IronMan sráccal, az utolsó hídon átfutva, úgy 40km körül, hát ott már nagyon a végemet jártam, erre mondta, hogy ez azért mennyivel könnyebb, mint Nagyatádon volt, nem? :D Jót röhögtem, de jó megjegyzés volt, adott kis extra löketet, ami ki is tartott a befutóig.

A terepfutás szerintem sokkal gyilkosabb, a mai napig belenyilall a fájdalom a combomba, ha csak az egy szem Balboa-körre visszaemlékezek :) Az azért most vasárnap is nagyon kijött, mennyit számít, hülye pösti-e valaki, vagy akár csak pl. budai. A 8-10 méteres "hirtelen" szintemelkedőtől már borultunk jobbra-balra. És én még egész jól tartottam magam.

Igen, az nagy kérdés, luxus-e elherdálni a fiatalságot ultratávokra. Márk (rszmark) miatt nagyon sokat gondolkodtam ezen az elmúlt hetekben.

De ha megnézed Matthieu Bonne-t, akkor meg az jön le, érdemes lehet korán kezdeni, mert 30 évesen abszolút élmezőny, vagy pl. 6 naposon ugyebár bődületes világcsúcsot is futott.
    Jó, azt nem tudom betájolni, Ő pl. nemzetközi szinten hol lehet. De biztos, hogy nem középmezőny - és van még alhangon jó 20-25 éve.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés