Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98701 üzenetére
O hat ez igy van velem es Beci kollegammal is,aki jo 10-en evvel fiatalabb
laza napjan megyek vele,gyors napon engedem kibontakozni
-
Jofi81
őstag
válasz
Köszi! Igen, az appot feltelepítettem, ott látszanak is szépen a szakaszok, meg ott van, hogy párosítva van a Garmin. Csak ha már van, nem a telefont szeretném nézegetni futás közben.
-
válasz
Ó, ez megy fiatalabban is.
Barátommal még 20 évesen (30 kg-mal és negyed századdal ezelőtt) elemntünk futni 10km-t. Én kiköptem a tüdőmet, ő végigdumálta, és nem is lihegett. Ha lett volna erőm és utolérem, agyoncsapom -
Jofi81
őstag
válasz
Peterhappy #98465 üzenetére
Elkezdtem a plandurance-es edzéstervet, mert éppen szükségem van némi motivációra. Össze is szinkronizáltam a Garmin fiókommal, viszont ott csak egy sima edzés jelenik meg, nincs időtartam, szakaszok, zónák, semmi. Nálam lehet a gond, vagy ez tényleg ilyen?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #98676 üzenetére
Jól látod nagyon.
Emlékszem mikor felvételiztem a suliba 2001 -ben a 2000 métert 7perc felett futottam picivel a teszten.
Azóta sok minden történt , de lehet már nem is tudnék így teljesíteni, vagy nem is szeretnék rá felkészülni. Na mindegy .Saját magához mérje az ember teljesítményét vagy a korához képest.
Nem baj ha 40 évesen kezdik el, de akkor ne akarjon már 20 évesnek látszani és főleg 20 évesek eredményét elérni és a vissza-visszatérő eü problémákra, sportsérülésekre ne csodálkozzon rá.
És ne edzésterveket írasson magának és/vagy töltsön le a nagyokosok gyűjtőhelyéről mert ahhoz inkább kell hülyének lenni, mint hozzáértőnek, hanem csak csinálja, csinálja és építse fel az alapokat! Na és persze ne szégyelljen kérdezni!
-
válasz
Peterhappy #98676 üzenetére
Alapvetően kb 4 éve futok újra, csak tavaly novemberig 4-5km-eket futottam és átlagosan 5:50-6:00 perces km-eket. Aztán akkor eldöntöttem, hogy szándékosan lassítok, és arra koncentrálok, hogy alacsonyabb legyen a pulzus. Akkor váltottam át arra, hogy legyen inkább 7:00-7:30 közötti idő, és legyen 10km vagy felette a futásom alkalmanként.
Most hetente 2x 5-6km-t futok, 1p gyors, 1p recovery tempóval, azok olyan 6:20-6:25-ök, és hetente 1x 10+ km-t, amikor szép nyugodt és lassú tempóval kocogok.Kipróbáltam egy alkalommal, megy még a 6 perces km 4-5km-es szakaszon, alkalmanként csinálom is, de most inkább maradok a lassúnál, nem akarok gyorsítani.
Megvan ennek a haszna is, felugrottunk feleségemmel a Schneeberg-re hétfőn, nekem 120-125 közötti volt a pulzusom, mikor neki 170, míg korábban ugyanazon tempó mellett nekem volt magasabb. Mindez a novemberi váltásnak köszönhető. (Azért remélem, odáig nem fajulok el, hogy ultrákra menjek
pár év múlva)
A súly sajnos nem nagoyn változik pajzsmirigy problémák miatt, inkább csak átalakul a zsír izommá (megmaradt a heti 2-3 evezőgépes, súlyzós edzés is).
Szóval köszi a bátorítást (és igen, nehéz időt szakítani a sportra az egyéb dolgok mellett), már nem akarom másokhoz hasonlítani magam, mindig inkább önmagamat akarom leküzdeni. Maradok a magashegyi túrázás mellett, és majd valamikor egy Kilimandzsáró a következő 10 évben, de még előtte pár hegy vár, pl a Sas út (tavaly kimaradt a mászócsapattal a Grossglockner, mert épp költöztünk). Az még mindig jobban vonz, mint a futás, csak hegy nincs mindig itt.
De igen, azt hiszem az a ritka állatfaj vagyok, aki szándékosan lassít, nem gyorsít a futásán, és közben még élvezem is. De azért irígykedve is nézlek benneteket, és jó motiváció látni, olvasni az írottakat. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98605 üzenetére
44.5 el is fogyott
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98602 üzenetére
Akkor így most 2db speed2-t zsákoltál?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98600 üzenetére
én amúgy is a speed2-t tettem kosárba....össze is jött.
Ezúton is köszi -
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #98590 üzenetére
Nálam semmi sincs a naptárban, anélkül is feldobja Fenix 6X PRO
Egyébként arra jó hogy ne toljam túl egyik vagy másik részét a futásnak.
Jó az alapozás, de azért oda kell csapni a heréket néha. Nem szabad elfelejteni milyen is az!Az ritka hogy küszöb edzés után megint azt javasol, bedob egy kis pörgősebbet.
Tegnap előtt 8 x 40 másodpercet javasolt amúgy 3:30/km tempóval. Azt keveseltem, gyorsan be is lőttem egy régebbi edzést ami hasonló. Igaz a tempó ott sem stimmelt, de legalább hosszabb volt a munka része. Picit gyorsabban pörgött, Igaz már főzte a combokat a meleggel karöltve.
A mait meg kicsit lecsíptem, nem kell a 17 perc mikor elég a 4 kilométer/16 perc is.
Mindegy is, a női öltöző simán megvan.
Az óra javaslatot tesz, én meg majd szabályozom mit és mennyire futok meg.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #98571 üzenetére
Én is anaerob hiányban "szenvedek", mondjuk az alul lévő versenyjelző idők már elég jók.
De nem a napokban próbálok rá egyikre sem....Az edzés állapotom a Fenntartás, egy két napra ha felmegy Eredményesre.
A számaid alapján, nem edzem én sem többet.xy.zsolt
Én télen nyáron baseball sapkában nyomom, annyi hogy ilyen időben a hajam 3 mm-esre vágom...
Ilyenkor a napsütés, bogarak miatt jó.Így is van hogy frontálisan szembe kapok egyet.
Az év hátralévő részében, sötétben az autók vakítófénye miatt is. Alá, felé meg simán lehet rávenni sapkát, vagy balaclava maszkot. De oda azért hideg is kell ám.
tisn
Ha errefelé találsz ezen kívül értékelhető útvonalat. Ahol nincs bazi nagy forgalom, nem kell megállni sűrűn, a többi közlekedő (gyalogos, babakocsis, biciklis, autós) miatt. Illetve legalább 2 kilométer sík az egész, minimális fel és lehajtással.
Szintén hasznos, hogy ne épp a Tempófutás közben rongyoljanak ki eléd.
Na meg nem Balaton Újhullám az egész akkor megeszem a sapkám.
A fentiek miatt gyors "munkára" nem igazán van hova menni...Nem mindenkinek adatik meg bringaút, magánút, erdő, Rekortán ahol futkoshat kedvére.
Tempót nagyon ritkán futok a faluban, az elég veszélyes. Főleg ha nem figyelnek, meg te tolod is neki...
Tehát te sem teljesen a közlekedőkre és arra figyelsz hogy 2x megnézd nem-e jön semmi jobbról, balról.A STOP tábla nem akadály, főleg hogy még a másik üres sávot sem szívesen használják a járművezetők ha kerülni kell az út szélén közlekedőt, "vagy ott levő egyéb akadály"-t!
Olyankor azért ha tehetem szétnézek elől hátul, jó látványosan 2X. Ha nem jön semmi, akkor irány az elválasztó majd ~10-20 métert széttett kezekkel futok ott. Hátha a tükörhasználat megy, mikor 40-50 centivel megy el mellettem. Oszt vagy észreveszik vagy nem....
[ Szerkesztve ]
-
Never79
tag
válasz
A Garmin honnan tudja mire készülsz? Miből állapítja meg, hogy neked intenzív anaerob futás kell? Tényleg nem értem.
"Majdnem 100m szint jött össze, más ennyiért az ágyból sem mászik ki, de itt a dél-pesti alföldön ez már kiemelkedő mennyiség
". Jól látod, tegnap én csak kutyasétáltatás (2,5 km) közben összehoztam 70-et
.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Peterhappy #98570 üzenetére
A harmadik pont, hogy legyen szerencsed es veletlenukl vagjanak hozzad egy nagy kosar penzt, valahogy mindig lemarad
-
tisn
addikt
válasz
igy kell hozzaallni, grat.
nem pedig igy: felkelek reggel, fel 8 van, na akkor nem megyek futni, tul keso. (igaz meg kicsit faj a derekam, talan jobb is.)
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98509 üzenetére
pfujjj
....ezt bűn volt posztolni
Nem akarom tudnihonnan szerzel ilyen tartalmakat
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz
Ha nem tudnám, hogy retusált, akkor most pár kolléga és berendezési tárgy viszontlátná a reggelimet.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
En kerek elnezest
-
tisn
addikt
válasz
ezert most be kell raknod 3 csinos futocsajrol kepet.
-
zzola
titán
válasz
Fu b+.
-
válasz
Peterhappy #98481 üzenetére
Mitől zuhant meg a plandurance? Olivér már nem vesz részt benne?
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98490 üzenetére
150 centi, az már egy tomcica
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98490 üzenetére
Kiszámoltam, az 2:36...
Nem maradnék itt boldogítani titeket szerinted? Tom ígyis állandóan pmben zaklat edzéstervért, hát még akkor mi lenne...
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98474 üzenetére
Mindenről ő jut eszembe?
-
Peetta14
tag
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98474 üzenetére
Fussatok bolondok!
-
tisn
addikt
válasz
Kvázi 12 hét felkészülés edző mellett, ingyen.
csak tom -
Never79
tag
válasz
Fel is b@szták az agyvizem. Utóbbi időben vagy 10 ilyet vagy hasonlót kaptam tőlük, természetesen mindig rákattintottam a leiratkozás gombra. A mai után írtam nekik, hogy ne küldjetek "világbajnoki" ajánlatot, a 90 években is ciki volt már ezzel reklámozni, hát még most
. 10 perc múlva jött a levél, hogy leírtak a levlistájukról. Ha nagyon köcsög lennék, még GDPR-re hivatkozva kérném az adataim törlését, még az edzésadataimat is.
4-en maradtak, abból Stöki-t, nem igazán ismerem, Mariann inkább triatlonos, a Judit meg tesómnak aki 50 éves múlt, ilyeneket írogatott, hogy "akkor most megmozgatjuk kicsit az izmocskákat, ügyesen, okosan"...
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98407 üzenetére
ilyet en is bevallalok, utolso emberkent, es 4-en huztok
lehet vegre ertelmes idot "futnek"na az vegre rendes edzes lenne
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98400 üzenetére
Hülye angolok, angol hülyék...
De a frissítés könnyen megy, az első csak beküldi a csövön...
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98400 üzenetére
egy 40-50kmh-s oldalszélben vagy esőben nem lettek volna vidámak
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98365 üzenetére
Bevezetnek egy uj mininal triatlon tavot,amelyik ugy kezdodne,hogy
200 noi mell -
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98369 üzenetére
Várjá, lehet félrement, szóval a stravan ezt írtad "Hengerezés és nagyon sok Pilates nyújtás, Brutális izomláz a tegnapi terepezés után :)", én erre reagáltam itt
Amúgy valami hasonló volt felem is csak aszfalton. Ugye utóbbi időbe csak terepen futottam, és 3 hete visszaálltam erre a 2-3 aszfalt, többi terep futásra. És hát nem azt mondom, hogy izomlázam volt az első 1 hétben az aszfaltos után, de nem estek jól, sőt fejben is megerőltető volt.
[ Szerkesztve ]
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98365 üzenetére
Látom nem bírja a paraszt a szántást, minek megy az ilyen terepre ?
stefyY:
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98336 üzenetére
Bravo Peter"rocky"happy
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #98331 üzenetére
Igen, azok mi voltunk!
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98328 üzenetére
Gratu! Ez valami közösségi futás volt?
-
bandus
veterán
válasz
szép menet volt, gratulálok
-
Studi
veterán
válasz
Indulásnál a Fenyőgyöngyénél van kék kút, a Szépvölgyi úton, épphogy a parkoló felett.
Szerintem már ott lehettél, ha együtt mentél a többiekkel, a kocsinál pakolásztak többen. Nem volt rajtam szemüveg, nem is figyeltem (ha a futóbajtársammal futok kevesebb figyelem jut a környezetre
) Pttypang érkezésekor realizáltam, hogy jaa, hát ezek ti is lehettek.
Egészségetekre!
-
tisn
addikt
válasz
GG!
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98290 üzenetére
Az osztrákot csakis a hivatalos mért idő miatt vállaltam.....ez az OB-n is adott. A célom az, hogy kipréseljem az aznapi maxot ami arra lesz elég amit dob a sors indulók terén. Ennek függvényében/az ott tapasztalt élményből döntenék a továbbiakról. Van magyar OB időpont ...ismét
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98246 üzenetére
Gabit ezer éve ismerem.
Fura, mert alapvetően nem volt meleg.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98243 üzenetére
ott meg nem jartam
egesz nagy focipalya fenykep gyujtemenyem van mar -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98231 üzenetére
Ha már nagy P, akkor kis s és két y, ha kérhetem, csókoltatlak.
-
válasz
Peterhappy #98222 üzenetére
Aktualisan azt en is ugy vadasztam valami huszadik cikkbol, mert az instant kiirasanal nem tolt be a beagyazott alltrails link, de szerintem az se a rendes.
Ma csak ebedidoben volt idom a futasra, a nagy reszet a fantaziatokra bizom, de 45 perc alatt megittam egy liter vizet es meg igy is tobb, mint fel kiloval konnyebb voltam utana. A meleghez alkalmazkodas meg a dunaparton strandolok latvanyan kivul nem sok ertelme volt
Na mondjuk az pont nem volt rossz.
-
tisn
addikt
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98221 üzenetére
A társadalom legelitebb 2%-án belül a leggyengébbnek lenni...nem annyira ciki szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Te ehhez a topikhoz szoktal
itt kovetelmeny,hogyaszondja: "A bacsi komp szeretett volna lenni,de nem komp lett" meg ilyenek
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98221 üzenetére
Te vagy a leggyengebb UFO
-
xy.zsolt
őstag
válasz
peddig jó poén
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #98199 üzenetére
Betegek vagytok!
Lehet a Fenyőgyöngyénél összefutunk, szerintem egy visszafogott panorámakörre kimerészkedek már a természetbe én is!
-
tomcica
Topikgazda
válasz
-
válasz
Na jo, ezt nekem is meg kel tolnom.
Vigyek magic kakaos csigat a mannabol?
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #98201 üzenetére
Én csalódott leszek ha nem viszel a hátadon egy w-king d8 2,5 kg-os hangszórót ( amit én néha vittem ) és kapcsolod be a tetőn a Rocky zenéjét
Futás közben nehéz elesni, ezzel nem is számolok, alapod is van, erőd is akad azért, valami hasznos tanács kellene még... Meg is van! Bal, majd a jobb következik, majd ismét a bal és megint a jobb...
-
bandus
veterán
válasz
azert a balboa kor combos azzal a kb 900 meter szintemelkedesevel, ha korabban nem csinaltal ilyet. de amugy meg biztos menni fog, mert kemeny vagy, szoval ezen ne aggodj. de amugy nem egy szuper latvanyos utvonal, meg kicsit odegesito is, a ket nagy emelkedo tul meredek (legalabbis nekem) hogy akar felfele akar legele meg lehessen rendesen futni.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98106 üzenetére
Áhhh az felejtős....örülök ha 30mp-enként érzem/hallom a jelzést...pláne a főúton. Ha még a tempójelzés is bezavarna az kész káosz lenne. Gyorsan változnak és pörögnek a dolgok egy ilyen szivatós meneten
[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98040 üzenetére
Ez zavart meg: Ma sima mtb-vel mentem ki
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98040 üzenetére
nem is ertem, meg emelkedon se sikerult 120 fole vinni a pulzusom bicon
ma olyan jo volt, tekertem at a toltesen, mondom a gyereknek ez tul konnyu, visszaszol, hogy vissza se valtott
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98059 üzenetére
Nem tudok nem egyetérteni veled.
A kérdés csak az, hogy akarok-e frissítéssel foglalkozni komolyabban. Az itteni közösségben azért is kaptam meg a Kontra becenevet, mert rohadtul nem hallgattam soha senkire, a józan észre pláne nem.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98056 üzenetére
Nem tudom, sosem voltam nagyon frissítéspárti..
-
Steady74
addikt
válasz
Peterhappy #98033 üzenetére
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98034 üzenetére
Akkor majd megbeszélünk valamit mondjuk hétvégére privátban. Vagy jövő hét hétfő-kedd is kinézhet jónak a reggel, alapvetően én is inkább alapozni akarok, de betunyulnom sem szabad.
Pttypang: Erotika kiállításon nem gondolkodtál? Szerintem imádná a nép. Futófétis.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz
Peterhappy #98024 üzenetére
Ordító lúdtalpam van, ezt tudom. Viszont Te honnan tudod?
Spuriban az első komolyabb cipővásárlásomnál volt bevizsgálás a futópadon, ott ajánlották a neutrális cipőket, azóta tudom, hogy olyan kell. Térdem csípőm egy vonalban van futáskor, állítólag "szép" jelentsen ez bármi is. Ezért is írtam, hogy a cipővásárlás aktuális lesz, mert 1200km van benne lassan és már néha érzem a térdem.
Hoka nem tetszett, túl nagy volt a drop, pontosabban érzésre volt olyan mint ha fejre akarnék állni. Feleségemnek Hokái vannak/voltak, nekem annyira nem jönnek be.
Szerintem maradok a Saucony-nál. Ride 15 után lett a mostani Ride 16, de kíváncsi vagyok a Triumphban milyen lehet a futás. De visszanézek majd a spuriba hamarosan és megnézem amiket javasoltál.
Köszi a válaszod
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98025 üzenetére
Fura, nekem ezen ritkán múlik, de nem bánom, ha ketten vagyunk ebben.
Még akkor is, ha ma nem futok.
Apropó, lopopó, csütörtökön 5-6 körül megyek a kispesti pályára, ha lejössz, meggyőzhetsz, hogy ne akarjak 60 percet futni nyélgázhoz közel a 36-37 fokban. -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98021 üzenetére
Úgy látom, hogy ma bekented magad nevetgéllel.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #97999 üzenetére
Tudod, hogy mennyire tisztelem a szüleidet.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97999 üzenetére
trollloloooo
-
Troy.
addikt
válasz
Peterhappy #97916 üzenetére
Ez jó volt napindítónak. 😂
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #97908 üzenetére
-
norby_42
aktív tag
válasz
Hülék vagytok
Igaz jobb, mint a fél disznó... -
stefyY
őstag
válasz
Ezen ezredjére is sírok.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
aAAAAAAAAAAAAAA
ez mekkora,ezt nem lattam meg
-
stefyY
őstag
válasz
Szemem elé ne kerülj!
sherlock82, tomcica:
Fura, közben nem néztem, deérzésre gyorsabb tempónak hittem, ennyit számít a kialvatlanság és a sötétség.
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz
-
margithid
veterán
válasz
Peterhappy #97792 üzenetére
Jól betáraztál akkor!
Én most nem veszek, télen is csak ha valami jó akció lesz.
Kayanora fájna a fogam -
margithid
veterán
válasz
Peterhappy #97787 üzenetére
Arról a manualterapeutarol irhatsz privátban, hogy ki pontosan és mennyiért
Egyelőre nincs gond, de érzem hogy van ..
Jegelni próbáltam régen és az jó volt.
Hengerezes mit jelent pontosan, melyik fajta?Nékem amúgy még egy puma nitro vizlepergetos cipő van elfekvoben, azt egyelore nem fogom be.
Majd januárban veszek valamit, sportsshoes-on biztos lesznek jó akciók. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97723 üzenetére
és tényleg
pedig még mennyit viccelődtem a "korház futásán" is
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97709 üzenetére
szep
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97707 üzenetére
errol a frissites temarol jut eszembe, szombaton 3x osszefutottam egy sraccal. en bicoval, o futott, kb. 14km/h-val (eccer lelassitottam mellette)
se kulacs, se iso, se melleny nem volt nala.
mar kellemes 30 fok volt
addigra o mar a toltesen (tuzo nap, 0 arnyek) futott 8km (amig odaig eljtu az is min2-3), a bekotouton mar 5-t (en ekkor elkanyarodtam kozkutig, ittam)
onnan meg szeged 12km, tehat fm koruli tavot minimum futott. ujra megeloztem miutan egy kisboltban vettem egy 7dl-es apentat (majd megdoglottem), o meg mindig futott. kovetkezo kozkut kb 4km-re volt onnan.tehat minimum fm-et futott es kb. 20km-t frissites nelkul, jo tempoban. emelem kalapom...
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #97709 üzenetére
Melyik a valószínűbb átlag pulzus? Ehhez az átlag tempóhoz mi szokott társulni úgy általában?
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97710 üzenetére
Én nem válogatnék ha úgy van....ha kell egy koktélbár jegesvödrét is kiinnám
pl mindenszentek estéjén extra hangulatos kör lehet
[ Szerkesztve ]
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #97698 üzenetére
Tatabányán a BSI futónagykövetnek van egy úgynevezett kremás (krematórium) köre. Csónakázó tó, Síkvölgyi temető, a temetőben vízvétel, illetve körbefutjuk a temetőt (igen, belül), ha valaki közben meghal, elföldeljük, majd vissza Csónakázó tóhoz. Kb 10-11 kili. Merő blaszfémia
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97707 üzenetére
Na ugye.....Van mikor az elveket felülírja a szükség
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #97703 üzenetére
Ilyenkor újratervezés egy bolthoz, benzinkúthoz, étteremhez, stb
A dehidratáltság nem vicces....pláne pl félúton, távol otthontól.
A pénzért vett víz is pont úgy hidratál mint a közkúti (ha működik)[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #97698 üzenetére
Ne úgy képzeld el, mint egy futókört, normál utca megy keresztül rajta.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #97665 üzenetére
ezért beírok egy ceruzás kisötöst -
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #97665 üzenetére
Fú...
(#97661) bandus: 78 mérföldig néztem, amikor a folyón kelnek át. Ott még fej-fej mellett haladtak, sőt, Walmsley volt a második épp. Bár ugye folyamatosan hol az élen, hol a másodig helyen ment, nem nagyon erőltette meg magát a pihenőknél, inkább lazára vette, hadd menjen el Ron elsőként.
Pont lemaradtam a lényegről ezek szerint.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Peterhappy #97649 üzenetére
Láttam, de ott nem tudom 0-ra venni a rajt cél elrejtés távolságot. Minimum 200 m. Valami más lehetőség is kell legyen,, de azt találtam.
-
bandus
veterán
válasz
Peterhappy #97641 üzenetére
ez a verseny, mondjuk egy badwaterhez hasonlóan teljes önszopatás, nem tudom emberek mit látnak bele. még a táj se szép.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97631 üzenetére
Brutalmeleg van. 30km lement ehgyomorra
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97599 üzenetére
Aze' keves a csillam...Kinvara 14 rzsaszin+csillam volt
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97599 üzenetére
Trollollooo
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97561 üzenetére
nagyon fasza helyszin, jo lenne
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97551 üzenetére
szep mennyiseg
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97548 üzenetére
Gyere le hozzam,egy kituzot lehet csak megszerezni,ezt fogja irni rajta:
"Van-e mar ver a vizeletedben?!"Millio lepes ha'
nalam eleg lesz 20 lepes,de az RENDES legyen
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #97546 üzenetére
az a pleccsni megerne egy nemvaltoztato mutetet szerintem
kihivasokra ranezek akkor ugyis kellene meg ma valamit mocorogni
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #97518 üzenetére
Két éve én is a Rebel 2-ben futottam FM-t, 1:23-on belül. Aztán következő évben Vaporfly 2, javítottam ~25 mp-et (természetesen csakis a cipő érdeme). Majd idén lassabb voltam egy perccel, hiába Endorphin Elite volt rajtam. Ki érti ezt? Nesze neked szupercipő.
... (
)
Szóval könnyebb léptűeknek jó azért félmaratoni távra vagy kicsit többre is egy Rebel 2 szintű csillapítással, puhasággal rendelkező cipő, de nagyobb tömegnél, pláne lassabban, amikor már kijön a puhasága pl. sarokrészen (tehát nem fog úgy tartani, nem lesz elég stabil fáradó lábakkal), én azt mondom, inkább valami mást nézzen az ember. Aszfaltot feltételezve, mint útfelület. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97518 üzenetére
Akkor jobb,ha nem irom,hogy a mai 6x1000/800m-ben a 800m "piheno" 4:30-4:10 kozottire ment,ugy szolt ram Viktor ketszer is,hogy fogjam vissza magam
ADTA na..4:30-nal meg beszelgetunk,aztan azt veszem eszre,hogy 4:10-en mar csak en szovegelek,O mar liheg.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97411 üzenetére
Jo,de ha 15kg-vel konnyebb lenne nem maradt volna ereje bepotyogni ezeket a sorokat
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97387 üzenetére
nagyon "baba"
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #97337 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest