Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nevezesi dijakat igy hirtelen nem talaltam visszamenoleg, de most 32 ezer a 80-ra, 22 ezer a 40-re, ebben bennevan a bankett dija is elvileg.
Ehhez kepest a rajtlistak:Everybody lies.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #96901 üzenetére
Akik már 20 fizetős versenyre ellocsolták a pénzt azoknak kevésbé van kedvük a 21.ért is fizetni....pláne egyre többet. Inkább kevesebbet ha egyáltalán még igénylik. Addigra már azok is tudnak versenymotiváció nélkül futni akik emiatt IS kezdtek versenyekre járni....vagy lemorzsolódtak és tömik magukat a sofa-n a tv előtt
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
HKorn
veterán
Garmin Fenix 7X Solar elég jó áron: [link]
Run&Ride
-
sherlock82
senior tag
válasz xy.zsolt #96903 üzenetére
Egyetértek.
Nekem évente pár verseny belefér. Tavaly atlétika vb n is volt egy futó versenyen civileknek az Andrássy úton. Neveztem is , nagy élményre számítottam, Lánchíd, alagút, stb...
A nagy meleg miatt kb fele távot kellett futni. Akkor mondjuk becsapva éreztem magam, szóval fenntartásaim vannak a versenyekkel ma már.
Idén eddig egy versenyen volt. max 1 - 2 belefér de ahogy te is írtad nem szabad túlzásba esni a nevezések számában.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tomcica
Topikgazda
Egy jo combos edzotabor kell,abban az evben ki is valtana a versenyeket hajnali Z1-Z2 ebreszto ehgyomorra...reggeli,delelott kis ugra-bugra + torzs...ebed...delutani szieszta es herek megkeresese,majd keso delutan temposabb edzes. Vacsora (aki az asztalnal elalszik,annak onnan indul a masnap) + kis seta es alvas.
Jelszo: "Easy day was yesterday" illetve "Ami nem ol meg,az megerosit,minden mas megol"There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
sherlock82
senior tag
válasz tomcica #96906 üzenetére
Nekem tetszik a koncepciód.
Ezzel a dologgal az a baj, hogy a részt vevők nem tudnak vele " menőzni " .
Hiába aggatnak magukra mindent amit a decathlonba megvesznek , nem látja rajtuk a nép.
Ettől függetlenül nagyobb sport értéke és értelme egy ilyen edzőtábornak mint egy versenynek, szerintem.[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tomcica
Topikgazda
válasz sherlock82 #96907 üzenetére
Na,aki menozni akar egy ilyennel az NEM ODA VALO ide azok johetnek akik lelkesek,akik akkor is csinaljak,amikor masok alszanak,akkor is csinaljak,amikor nincs is versenyre felkeszules...hogy miert? Csak,mert szeretnek kihozni magukbol a maximumot...ENNYI.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
xy.zsolt
őstag
-
bandus
veterán
válasz sherlock82 #96907 üzenetére
nem is tudtam, hogy a decathlon az új szint
amúgy szerintem teljesen értelmetlen dolgokat beszélsz, amikor a "sportértékét" próbálod meghatározni ezeknek, ez nem összehasonlítható és nem is kell hasonlítgatni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tomcica
Topikgazda
Norby vagy ki vett meg Saucony Endorphin Speed-et? Egy jo harom edzes kell neki 50-60km mire eletre kel,de utana NASA
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
-
LanyUs
senior tag
válasz --Robi-- #96916 üzenetére
--Robi--
tisn: na ilyen jól állsz? Esti 2. zaba helyett már gurítom is a tejsavó turmixot és reggel szobabringa helyett megyek is futni Ez a sok bringa felhizlalt! Neeeeeeem, semmi köze hozzá. Tényleg akartam is mondani, amióta kijárok tekerni rühellem a szobabringát, egyszerűen nem tudok megülni rajta
zsolt: jól látod, mint mindig! A neve édesség függőség. Nem eszek sokat, de ha nincs, akkor baromira hiányzik. Nem tudom legyűrni ( feleségem is nehezen ). Semmilyen pót evés nincs és nem a depit váltjuk ki vele, mert boldogan élünk. Egyszerűen falánkak vagyunk. 1 hónap múlva talán látom a mestert, addig rendbe szedem magam. Tehát Ő már a "soványabb" énem látja majd elvileg Majd bekötöm a szemét
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #96920 üzenetére
Lábam még mindig nem 100%, de óvatosan emelek a futás mennyiségén. Próbálok vele kiváltani néhány péksütemény iránti vágyat. Ha még mindig kívánom bedobok pár intervallumot, ha még mindig nem elég, akkor gyorsítok, ha még az sem elég, akkor jön a hányásig futás, na ott már nem kell semmi
Délután pedig a gyerekekkel kitalálok valami intenzívebb játékot a szellemi fáradtság ellenére is. Mert azért eléggé le szoktam fáradni a melóhelyen.tisn: 6-7 év után erősödött meg a térdem annyira, hogy már nem érzem a betonos meneteket sem. És ezeket is extra csillapítású cipőkben.
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #96921 üzenetére
Figyelj nem kellene kicsit megemelni a feherje napi adagodat,es a gyors felszivodasu szenhidratok helyett valami rostos lassabb ragnivaloval helyettesiteni a megszokott edesseget? Mittomen uborka,paradicsom,paprika,sargarepa stb. szepen felszeled oket,dobozolod es ha jon a vagy akkor abbol szemezgetsz
Magat az edest izt pedig aszalvannyal es az izokkal kivaltod? Esetleg konkretan megszabott adag csalos edesseg,mintegy jutalomfalatkent? Napi max 4 kocka csoki,aminek minden kockajaert meg kell dolgozni?
Esetleg egy egesz kakaos csiga heti jutalomkent,ha sikerult tartani a heti lajtosabb etrendet?There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
--Robi--
kezdő
válasz tomcica #96922 üzenetére
A cukrászdai sütemények ízorgiáit nem lehet helyettesíteni semmivel, főleg, ha gyümölcsösek.
Én is ennék néha, rám is tör a gyötrő vágy mikor elsétálok a cukrászda előtt.
Vagy egy jó mákos bejgli.
Tom te ezt nem értheted, mert fakír vagy. Lanynél a fakírság azt jelenti, hogy kettő helyett egy sütit eszik meg.
Még eszembe jutott az étcsokoládé is, de lehet, hogy Lany azt nem szereti. Az még egészséges is.
Egy Mozart szeletet betekernék most a bendőbe a mester egyik művének hallgatása közben. -
xy.zsolt
őstag
válasz --Robi-- #96923 üzenetére
Én minden nap eszek édességet....eleve csak az a reggelim a mostanában 1,5 kk cukorral ivott kávé mellé. Heti 1-2x csokit is eszek. Péksüteményeket viszont semmit nem eszek....szeretem, de nem hiányzik a bolti. Kuglófot, zabkekszet, ozorai krémest, répatortát, almáspitét szoktam legtöbbször enni. Most talán már nem fogyok fogyni.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz tomcica #96911 üzenetére
Én vettem a múltkor Speed 2-t, de két futás után el is adtam. A cipő kiváló volt, nekem jobban tetszett, mint pl. a Rebel 4, viszont a sarokrész kialakítása belülről olyan, hogy már a második futásnál, 12 km alatt véresre dörzsölte a jobb sarkamat. Ezt 20 éves pályafutásom alatt nagyon kevés cipő tette meg, ezért mennie kellett. Nem fogom minden futás előtt leukoplaszttal leragasztani a sarkam azért, mert a Saucony képtelen normálisan megcsinálni valamit. Tény, hogy a jobb sarkamon van egy csontkinövés (sarkantyú), és az érzékenyebb az ilyesmire, de más márkákkal (pl. Hoka, NB, On, stb.) nincs ilyen bajom. A bal sarkam "normális", de kicsit még azt is irritálta. A belső szövet is durvább, mint más cipőkben, de a problémát valószínűleg a képen látható kis perem okozza, ami más lábbelikben nincs benne. Már a Speed 3-asom is hajlamos volt erre, de azt elhasználtam ragtapasszal. A Ride 15 szintén, azt meg egyszerűen kivágtam a kukába.
[kép] -
tisn
addikt
Én is ennék néha, rám is tör a gyötrő vágy mikor elsétálok a cukrászda előtt.
mindig. ma 4 mellett bicajoztam el (esett, igy 50km helyett csak varosi nezelodes volt), majdnem elcsabultam egy fagyira legalabb. de vegul nem. hetek ota gondolkodom arrol, hogy kene enni 3db turogomboctortat eddig megalltam. -
nepszter1
addikt
Itt még jobb áron van fenix 7x
[link] -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #96933 üzenetére
felek toled
-
tomcica
Topikgazda
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #96937 üzenetére
Akinek nincs egészségügyi gondja...tehát mindene úgy működik ahogy kell arra igaz, hogy ha kevesebb kalóriát visz be mint amennyit eléget az fogyni fog. Szerintem.
Extrém terhelés esetén (pl élezés) kell az extrém utántöltés, amibe ha azt kívánom az édesség is totál belefér. A szervezet jelzi úgyis mikor, mit és mennyit.
Most ettem meg 6db kisebb (kb 2x4cm) sportszelet sütit a kávéhoz.....nyilván tudtam volna még enni mert "zabáltatja magát a rohadék", de érezni kell mi az a limit ami felett "már csak a szemem kívánja"....szerintem 2vel így is többet ettem a szükségesnél , de érzésre ennyi még belefért.[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz xy.zsolt #96940 üzenetére
Gyanitom a " A szervezet jelzi úgyis mikor, mit és mennyit" resz azoknal akik 5-6db sutit megesznek egyszerre nem mukodik rendesen ergo nem hagyatkozhatnak a belso hangokra es erzesekre,hanem fegyelem kell
Miutan kialakult a rutin,na utana mar lehet kicsit varialni (de akkor sem lesz 5-6db suti/alkalom )There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
LanyUs
senior tag
Hát ha minőségi edzés után étcsokival kínálna Tom, akkor vissza kellene utasítanom, mert nem szeretem.
Tökéletesen igazad van, valójában ha beérem az eddigi felével vagy harmadával, akkor előre lépés. Nem csinálok teljes offot, olyat kell kialakítani, amit tartani tudsz egy életen át.
Sérülés ide vagy oda ma azért beterheltem a lábakat. Sajnos a felétől szorítós lett, mert még mindig a tegnapelőtt esti gyümölcszabálást szívom hajnalban Még szerencse, hogy a pályán voltam Alig bírtam befejezni...June 14, 2024 at 4:40 AM Zúzódás után V. Kevésbé óvatos terhelés 158->170 hrm 10k
10.00 km 45:36 4:34 /km ( 04:23, 04:25, 04:24, 04:29, 04:28, 04:34, 04:40, 04:43, 04:43, 04:46 )
Ezután 3km levezetés, zuhi, mobilitás visszaállítás 10 perc nyújtás, majd masszázspisztoly közben film.[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #96941 üzenetére
Na jó, de amit én ma ettem az így is csak kb 1-1,5 tortaszelet mennyiség volt És igaz, a ma délelőtti edzésmunkához kevesebb is elég lenne....csak annyi is, hogy a csersavas kávé ne üres gyomorba menjen.
ez szép meló hajnalban
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
+ én sima Fenix 7-et ma már nem vennék ennyiért sem, minimum sapphire-t, vagy Pro-t, illetve ha olcsóbban kell akkor 965/955/265/255.
A sima fenix7(/s/X) nem kapta meg a dual band GPS-t, az csak a sapphire verziókhoz járt.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
HKorn
veterán
válasz zaskar #96925 üzenetére
Hát ez eléggé egyéni problémának tűnik, nekem sose volt még ilyen problémám semmilyen cipővel, pedig Saucony-t használok a legtöbbet.
Nekem eddig a Speed 2-nél egy lehetséges probléma tűnt fel az első futás után, mégpedig, hogy a jobb talpamat éreztem utána kicsit bizseregni. Még futok benne 1-2-t, ha nagyon bántja a talpam akkor inkább én is eladom.
Run&Ride
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #96942 üzenetére
Figyelj combos edzesciklusban ez "amit tartani tudsz egy életen át" nem fog mukodni...hiszen mas allapotban van a tested,ott tobbet kell enni,DE amikor laza nap van (meg ha hosszabb laza edzessel is!) akkor vissza kell fogni
Sok embernek ez a nehez,hogy varialjon,ha kell...ha tobbet kell enni,de ott a mentalis fek (mer tugye fogyni akar) es nem eszik,az nagy baj olyankor enni kell...minoseges uzemanyag + pici desszet.
Minoseges uzemanyag -> feherje,lassan felszivodo szenhidrat es egeszseges zsir (oliva olaj,kokuszzsir,100% vaj stb.)
Viszont amikor laza nap van,akkor ugyanebbol az uzemanyagbol kevesebb kell.Ezt kell tartni egy eleten at,ezt a rugalmassagotThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #96942 üzenetére
Az edzes az nagyon szep,kicsit elmaszik a vege,de az itt ertheto,visszatero uzemmodban vagy
Lejossz hozzam,edzhetunk egyet,ami epp az aznapi program,majd futsz a sajat sebessegedet,nehanyat jovok is veled (lassam a mozgast,halljam a legzest) meg megmutatom nalunk hogy nez ki a bemelegitesThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest