Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Napfénysüti #86415 üzenetére

    Én tegnap elég nagy hidegben indultam neki, nem akartam kockáztatni, leteszteltem a hosszú futónadrágom, és -felsőmet. 5km után belepusztultam, a futás végére tocsogtam a vízben. A táv kétharmadánál már szorosabbra kellett kötni a madzagot, mert az izzadság húzta le rólam a gatyát :)

    Én szélálló futómellényt szoktam ilyen esetben használni, egyet lőttem pár éve, a napokban vettem mellé egy ILYET (igaz 2500 Ft-tal olcsóbban). Ez elég jófélének tűnik, ki még nem próbáltam.
    Van ILYEN is, ez nekem fazonra nem jött be, viszont ár/érték arányban elég jónak tűnik, méret is van online mindenféle, tudsz Fehérvárra berendelni. Zsoltunk vett ilyet, Ő dicsérte.
    Széldzsekibe én bele szoktam fulladni, igaz nekem mezei Lidl-s van, abból azért érdemes komolyabbat beszerezni (én még sosem szántam rá a pénzt). Van futódzsekim is, két év alatt soha nem volt még rajtam.

    Aláöltözeteim vannak, végszükség esetére - azok szélben is jó szolgálatot tudnak tenni, de ha amúgy nem fázol, egy ilyen szélálló mellénnyel szerintem nem lőhetsz mellé.

Új hozzászólás Aktív témák