Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
a toltes tetejen futok..valojaban egy poros-felig fuves ut nyaron,ilyenkor pedig lucskos-havas..fent a szel is erosebb...igazi nehezitett terepfutas,de bokakimelo
15km az ossz mai edzes,sose merem mert van h 4-5km csak laza bemelegito (kb 5perces ezrek kb..) utana gyorsitok vannak,kis torna...szokdelesek..futotechnika es gyorsitok belole..utana laza rahangolo futas es indul a napi "munka"...multkor mertem a 20km-t 1:57 lett neki,de eloszor futott ilyen hosszut el is keszult 13-15korul..eros szelben jottunk feletol vissza meg kicsit szerintem meg is ijedt a tavtol...de 2orasat akart megkapta
(amugy 5km-re keszitem fel 20perc alattit akar nyaron menni,de szerintem ha igy halad es nem ijed meg felenel akkor meglesz 19.20-30 is siman)
en jomagam ilyen idoben 1:30as 20km-t tudok most futni,de igen el vagyok a formamtol maradva per pillanat...
1:17 a felmaratonos idom..tel vegen futottam ki,menne szerintem 1:15ala is ha rakeszul az ember es jobb az ido
[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest