Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! A tegnap esti ideg sokk után úgy döntöttem új fűkaszát veszek. Ebben szeretném a segitségetelet kérni. Otthoni használatra lenne,de elég nagy hátsó udvar van kb 700m2. Ott 2 hetente vágom a füvet. Eddig egy Al ko hasznaltam kb egy éves. De valszeg hozzáértés hiányában,elkezdett kinlódni,tegnap már nem is tudtam levágni vele az udvart. Ha gázt adok lefullad,erőtlen stb..de igazából nem is akarom megjavítani ,vagy javittatni veszek egy másikat. Annyi lenne a fontos hogy minél kevesebb hozzáértést igényeljen,mert tényleg nem vagyok egy nagy szaki,csak használni szeretném. De szerelni csak az alap dolgokhoz értek. Pl levegőszűrő tisztitás. Én kettő típusban gondolkodom stihl és husqvarna. Melyik lehet a jobb? Tartósabb? Max 200eft lenne rá a keret. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest