Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
#8494 itt linkeltem egy viszonylag komolyabb Bosch fűnyírót. Annyit elírtam, hogy 2x16ah helyett 2x12ah akukk vannak hozzá ~200 ezerért. Nyilván van kisebb teljesítményű akku is hozzá, de nekem ez a 2x12ah tuti kellene hozzá. Összesen a géppel együtt 360-370k lenne így. Viszont nem önjáró.
Ami egyébként még érdekes, hogy ez a Bosch, meg a nem önjáró Makita (Makita DLM463Z), 25-27 kg-osak. Ami önjárós Makita az meg 35-40 kg. Tehát ez egy ördögi kör, hogy ami önjárós nehezebb is jó 10 kg-val. A 25 kg-os gépet azért még el lehet tologatni önjáró nélkül is, én úgy gondolom. Nyilván, ha az ember hozzászokott a jóhoz, az visszalépés lenne. Benzines gépem is kb ~35 kg önjáróval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest