-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélkül fülhallgatót keresnék 10k-ig bezárólag. Nem nekem, barátnőnek lenne. A vezeték nélkülésighez ragaszkodik, illetve 'agyabdugós' fülest, ami a külvilágtól teljesen elvágja nem szeretne. Futáshoz kellene. Más kritérium nagyon nincsen. Mi a legjobb választás ezeket figyelembe véve?
Esetleg ezekről mi a vélemény:
JBL Inspire 100 Sport
YURBUDS INSPIRE 200Köszönöm a segítséget!
-
laci06
senior tag
Nah, megkaptam az 5k-s cserélt jackes akg 340-t. Hmm, nem tudom, a jacken látszik, hogy cserélt, de igazából még lehet, hogy jobb mint az eredeti, mivel "egyenes" a jack, tehát nehezebben törik majd szerintem, főleg a touch-ommal, aminek ugye az alján van a kimenet, az más kérdés, hogy kell hozzá egy hosszabító, mivel a tök miatt nem tudom bedugni a fülest.
Hangzás: szerintem akár eredeti is lehet. A hangja nagyon szép, legalábbis amit én hallok, a basszusok nagyon ott vannak, nem recseg egyáltalán, szépek a magasak, nagyon szép hangja van, nem tudom, hogy lenne-e értelme venni 16k-ért egy eredetit MM-ben, és összehasonlítani... A doboza az biztosan eredeti, benne volt a hozzá járó fülestok is illetve a két pár cseregumi..
picur220: Megkérdeztem, és mástól vettem mint az aki egy valszeg hamis 324p-t vett. -
laci06
senior tag
válasz picur220 #5648 üzenetére
Öhm, a k340-es cserélt jackel lenne 4,5k... Azért vennék olyat.. Vaterán árulja a srác, árul azon kivül egy valag másik akg-t is, és a visszajelzések szerint korrekt, eredeti, jó cuccokat árul... Ezért kérdem, hogy a cserélt jack jelent valami hártányt hangminőségben illetve élettartamban? (a 324p-m vezetéke is ott a jack körül tört meg, meg lehetne javitani?)
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem...
Sajnos megtört a régi jól bevált akg 324p-m vezetéke...
Ugyhogy cserélem a fülest...
Melyiket ajánljátok: AKG 324P, 330, 340?
Ahogy nézegettem a neten egész olcsón hozzájuk lehet jutni... Még az érdekelne, hogyha a fülhallgató cserélt 3,5-es jackkel rendelkezik az jelenthet-e valamiféle hátrányt(élettartam, hangminőség)?
Illetve ezek mint zárt fülesek? tehát a 324p agybadugós, és igy valamennyire szigeteli a külvilágot... A többi is ilyen?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest