Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Érkezett pár tesztalany analóg Vinyl lemez.
Mahalia Jackson (jr Martin Luther King temetésén is énekelt)
Massive Attack
-
zoltanz
nagyúr
Pioneer Se-m531 fejes összevetve egy Zero Audio - Carbo Tenore-ral, Pio fejes élvezetesebb a mély alsó taktusában, (dob) de a felsőben (basszusgitár) meglepően nagyon dögösen adja a Zero füles. Mundkettő jó érzékenységű. Össesítve 1:1 állás. Most az élethűséget hagyjuk.
-
zoltanz
nagyúr
Lehet láma kérdés. Fejhallgatókban mért nem építenek kombinált driver-es megoldásokat (dinamikus-planár stb)
Köszönöm! -
zoltanz
nagyúr
Bejáratás után vagyok a Zero Audio -Carbo Tenor fülessel. Nagyon elégedett vagyok, kiegyensúlyozottan, természetes hangszínei vannak magasan jobban teljesít mint a hasonló árszintűek. (a kábele nem valmi tartós, hajlékony, vékony szigetelésű költséghatékonyra sikerült, vigyázni kell rá) Kszönet Nova fórumtársunknak az ajánlásért, és hogy kipróbálhattam több típust.
-
zoltanz
nagyúr
Nem hibrid, tisztán armatúrás fülesek között van aminek elfogadható mélyhangjai vannak? (Esetleg ez és, vagy meghajtás függvénye ?)
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Vettem a Media-ban egy fehér Sony Mdr-ex15lp-t sztem tűrhetően szól 2500 Ft. A tartósságról később.
-
zoltanz
nagyúr
Pioneer Inner-Ear SE-CL501-R Fülhallgató nem ajánlom, 2 hét alatt megtört a vezeték, nem volt gyepálva, minőségre is átlagos. 1 évet illene bírnia.
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Macilaci457 #3584 üzenetére
Semmi magvas, mélyenszántót nem akartam ezzel mondani. Így lehet szerintem gondolkodni ebben az árkategóriában, esetleg vannak nagyon jó rádiós modelek azok felé kacsingatok. Mért Budhának látszom vagy mi?
Amúgy szerintem ezeket zene hallgatásra nemigen (az anyós ellen tökéletes.)
-
zoltanz
nagyúr
Már egy ideje teszi nálam a dolgát egy Technics RP-FT30 as HIFI fejhalgató kényelmes a komolyzenei lemezek különösön szépen szólnak. Sokan óckodnak a márkától igaz van ettől jobb is csak az már 30-40 000 ft árkategória ezt még 10 körűl vettem még 3-4 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Disney+
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Azonnali játékos kérdések órája
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest