- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Goddess of Victory:Nikke
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
A cx500-at mennyiért hun vetted és ménnyibe került? Ugyan ez a kérdésem a EX85-el kapcs.
Mert én haveromnál kipróbáltam egy hamisat (8000Ft-osat) és úgy szólt mint valami doboz ilyen vízhangzós feeling, a 300 bőven jobb volt nála. (Amit még az edigitalban vettem 7k-ért.)
Ha azt mondod az eredeti akkor lécci add meg az árát meg a vásárlás helyét, hogy tudjunk viszonyítani és venni is akár.Most jól megaszontam.
"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"
-
Mtt
tag
Értem...
Akkor AKG kilőve, csináltam egy táblázatot a fülesekről, amit edigitalon lehet kapni, igazából nem nagyon akarok máshonnan venni, mert nem bízom ebben a "tuti eredeti, bolti ár alatt jóval" szövegben. (illetve ha azt mondjátok, hogy XY-tól már vettetek és eredeti volt, akkor beadom a derekam..)
TÁBLÁZAT
Igazából nem tudom milyen és mekkora különbség van egy 100dB-s vagy egy 114dB-s füles között, de frekitartomány alapján a Sonyk jobbak, de érzékenység pedig a Senneket favorizálja.
Melyik a fontosabb?[ Szerkesztve ]
-
Mtt
tag
Sziasztok!
Ellopták a suliba a CX300-am tehát új füles után kell néznem.
Van egy pár alternatíva, mit javasoltok? Sennheisert most nem nagyon akarok, legyen valami más márka.
- JBL 200 Reference
- AKG K324P
- Sony MDR-XB20EX
- Philips SHE9501
(Vagy legyen Senn? )
Ti melyiket vennétek? Esetleg nem néztem jól körül és van jobb ebben a 8-10000Ft-os kategóriában?"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"
-
Mtt
tag
válasz Gordiann #5860 üzenetére
First, köszi a gyors választ
Aztán ahogy így olvasgatok, a CX300 valóban nem tűnik rossznak, ha sikerül eredetit beszereznem, azt írták róla, hogy a mélyei túlzók, inkább erősek mint kellemesek(de amúgy is a rock 'n' roll az életem), persze nem hallottam még ilyen fülest tehát nincs önálló véleményem, de a CX300 mellett még hasonló kategóriában az AKG gyártotta K321-et ajánlják sokan, olyan volt-e már a füledben? Ha igen mi a véleményed róla?
Nekem fontos a megjelenés is, és CX55-öt még nem láttam fehér színben, ő már csak ezért is kiesett, meg persze az ára miatt, de ha majd kibontottad szívesen meghallgatom a véleményed.
A HPM-70-nél jobb az már csak azért is jól hangzik, mert akkor nem hiába szervezkedek a W mobilom ellenében, de a végkifejlet csak akkor válik tisztává, ha a fülembe lesz egyik vagy másik dolog.
-
Mtt
tag
Üdv néktek!
Következőek a kérdéseim, ha már veszek egy jó iPodot nyilván megtisztelem őt is meg magamat is egy jobb fülessel, de milyennel? Nem sokat olvastam egyenlőre a dologgal kapcsolatban, de egy CX300 például megteszi? Ti mit ajánlanátok 6-7000 Ft-os kategóriában?
A másik kérdésblokk meg az lenne, hogy nem tudom van-e olyan közöttetek akinek volt már egy Walkman mobil + HPM-70 típusú csoda és egy ilyen CX300 + iPod közel egy időben a fülébe, de ha igen elmondaná a tapasztalatait?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest