Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz
laleeee #91051 üzenetére
A héten épp elég agykutatóval, neurológussal, idegsebésszel konzultáltam gyakorlásképp, szerintem érteni vélem amit a furcsa nyelven beszélő fórumtárs írt
Azaz túlszakmázza erősen, de nem értelmetlen, amit ír, csak user szinten lényegtelen technikai részletek. Neked elég annyi, hogy nem meleg, mint az R2R, és nem is cseng le a magasa finoman, viszont nem is túlélesített, mint sok ESS, hanem színezetlen transzparens hang. Ez ilyen Etymotic hívőknek kedves dolog, te egy fillér költés nélkül átugrod, aztán ennyi. Lehet tippelni, AndyEF hová teszi majd a ranglistáján, az RU6-ot eléggé magasra, neki szerintem ez feljebb kerül. Bár a Hiby FC6-ot (az RS2 DAP-om kibelezett kistesója nagyjából) is az RU6 és a DACport HD fölé pontozta, talán megtanulta értékelni a zeneiséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest