Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz korpicschess #75771 üzenetére
Ha neked bejön az XBA2, akkor tényleg nincs Nekem az X5 is unalmas hangú kicsit, a iii egész jó belőle, csak nem szabad egy A&K lejátszó mellett próbálgatni
Amúgy miért nem a Dragonfly-ról hallgatod akkor az XBA-t? Azzal nem lenne jobb út közben?
Illetve még Hifiman Re400, az biztosan nem fog sziszegni, csak az anyagminősége sajnos kínais, nem kimondott tartós.BT modul: Ha olyan kell, amibe jack dugóval dugod a fülest, akkor Avantree Clipper egy egész jó cucc. Ha csak kábel, akkor Tennmak például, csak ez utóbbinál sajna az antennája nem valami erős, így ha kicsit takarásban van az adót, akkor akadozhat a zene. A legjobb meg eddig, amit hallottam, az A&K XB10 lenne, de árban az már kicsit feljebb van. Illetve ott vannak még a ProStereo cuccok, nekik is van aptX moduljuk.
biokox: Örülök, hogy tetszett Sajna kapni már nem nagyon lehet, újonnan nem, de néha felbukkan egy-egy darab neten.
-
fericske
addikt
válasz korpicschess #75771 üzenetére
A Final Audio E3000 jó lenne neked szerintem, csak hát a beszerzés....
Darvinya, szólj hozzá [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest