Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz #16820480 #34872 üzenetére

Jah, amíg nyugton maradnak a gyerekek. :D

Joystick-ot és zónát én csak akkor használtam, ha metszési pontba akartam tenni vmit és arra a képterületre vártam beesni az alanyt, vagy úgy svenkeltem.
    De szerintem a tracking jóval egyszerűbb és gyorsabb. Szinte reframe természetességgel és könnyedséggel megy. Nyomogatni se kell, csak ráakasztom a fókusznégyzetet vmire és azt csinálok, amit akarok. Még akkor is tartja a célt, ha kimegy a képből és vissza. :K
    Persze nem olyan precíz, mint egy eye af, de szeretem ráakasztani emberek arcára is. Ha nem jönnek túl közel, akkor a dof se szokott gond lenni. Ez és eye af között váltogatok gombnyomásra, mikor épp hogy adja ki jobban.

Természetes fény volt a templomban. Nemtom, legközelebb kipróbálom majd az átlag mérést. Lehet a mátrix az túlkomplikálja kicsit és néha elqrja. Passz. :F
    Bár nem látok olyat a képen, ami zavaró lehetne első blikkre, vagy a két kép között változna.

Mindenképp vmi nagyobb képterület kéne, ami kiegyensúlyozza a képet. Az úgy nem jó, hogy az arc az mindig minden helyzetben a középszürke lesz, de minden más megy a lecsóba. :D
    Legalábbis af-c esetén a szpot mérés nekem kiszámíthatatlan.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák