-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz #16820480 #34617 üzenetére
A vitrox 23 és 56 mm-es lencséiben szerintem vagyis hogy számomra a méret és a tömeg a legjobb. Hihetetlen hogy a kettő szinte mm-re ugyan az. Igen a Fuji saját lencséi jobbak színben microcontrast-ban ez nem kérdés. Engem a méret és tömeg kompenzál. Sajnos az 56-ost mostanában ritkán használom, de mindig velem tud lenni....
-
Teasüti
nagyúr
válasz #16820480 #34617 üzenetére
A Munoz-ról beszélünk? Őket azért hoztam, mert ők mindig fényelnek és a kreatívjuk az azért szerintem ütős. Igaz ezt nagyrészt a kastélynak köszönhetik (azt a sorozatot láttam tőlük először), mert ott kb nem lehet szar képet csinálni mindegy hova fordítod a kamerát, míg egy magyar tanyavilágban ha fejre állsz és pörögsz, akkor se lesz ilyen portfólió. Ezt elismerem.
De azért egy egy drámai fényt itthon is elő lehet adni egy naplementében, stb. Ahhoz meg ugye kell vmi vaku.
A 2000-es évek eleji HDR képi világra azért én is ráncoltam a szemöldököm, de nem az a fő csapásvonaluk ahogy nézem. Lehet csak az egyikük próbálkozik vele.
Szerk: ha megnézed a tagokat, akkor Mario-nál vannak a HDR képek, szóval jah. De nekem igazán Tom képei tetszenek, ami az ő profilja alatt van nekem ez jelenti a nagybetűs eskü fotózást.
Persze ez is ízlés dolga nyilván, van akinek ez sem az a high end, de ha én egyszer ide elérek, akkor már boldog leszek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest