Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93

őstag

válasz pethob #39494 üzenetére

Hát igen, kiráj lenne direkt összeköttetés.
    Mondjuk elvileg már 1-2 géppel elindult az hogy képes wifin keresztül valami fujiféle felhőbe tölteni a képeket, de bevallom sose próbáltam még.
    (X-T50)

Mondjuk a mobilos képbuzeráló izéket inkább ne, nekem tettszik amit a fuji direktben kiköp.

Na meg ahogy te is írod olyan hardver kéne ezekhez a dolgokhoz, ami tippre egy kamerában sincs, meg merülnének mint az K.u.K. Szent István egykoron....

Bár az 5Ghz wifis gépekkel, a leméretezett 10Mp fotókat tegnap a tábortüzes buli közben simán ádobtam az embereknek, 1 perc volt az egész. Mobikra majd messengeren tovább nekik...
    Onnantól hogy elkattintottam kb 2 percen belül akármelyik baráom megosztgatta volna maga a fotókat instán.
    Szerintem is lehetne mindenképpen jobb, de annyira nem brutálisan tragikus a szitu.

Persze lehet csak én vagyok öreg/hülye.

Stauffenberg: ilyen pár hónapos gépek cseréjénél, soknál az is bejáttszik, hogy nem elégedettek az iso teljesítménnyel, nagyon sokan gondolják meg magukat, és inkább a fullframe.

Valamint még azokon a vázakon is, ahol a gyári firmware rendben van, valahogy ott sem alapbeállítással tökéletes.
    Nekem az X-T50, vakamiért szeretett szempillákra élesíteni szem hejett. Annyit tettem hogy, átdobtam a 2-es beallításra es fura mód egyből talál majd' mind.
    Mind1 mennyire mocorgó kis izéről van szó:
    [kép] [kép] [kép]

Nehány ismerősömnél ha az AF szidás volt a téma, ha rákérdeztem hogy, próbáltál-e akár minimálisan is a beállításokkal kísérletezni, azt se tudták hogy, van ilyen...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés