Új hozzászólás Aktív témák

  • jlaudio

    tag

    válasz gaben75 #29299 üzenetére

    Én a múlt hónapban vettem egy Tenba DNA 8 táskát szerintem nagyon jó kis táska, előtte hetekig bújtam a netet, hogy mit vegyek, eredetileg TinkTank retrospective 5-öst akartam de ez jóval drágább lett volna és nem nagyon tetszett a vászon tipusú anyag (annak tűnik a képekről) na szóval Tenba lett szürke szinben.
    A táska nagyon jó minőség, elfér benne a t3 rajta a 10-24 f4 obival persze megforditott napellenzővel, a 35 f2 obim és még egy obi biztosan (jelenleg csak ez a 2 obim van) sok zsebe van ahova mindenfélét pakolhatsz.
    Pont ilyet kerestem utcai sétákhoz, nyaraláshoz ideális amikor nem akarsz okvetlenül mindent cipelni. Az egyetlen ami kifogásolható benne az, hogy az xt3 a 10-24 obival kicsit nehezen kivehető a felső részén (a felső részen van egy cipzár, hogy gyorsan ki tudjad kapni a gépet, anélkül, hogy kinyitnád rendesen) de ha neked T20 van szerintem az könyebben kivehető. Persze ha egy nagyobb modelt vettem volna akkor nem lenne ez a probléma de nekem fontos volt, hogy kicsi és diszkrét legyen a táska, mert az előző Kata táskám a Nikon DSLR szettemhez 6 rekeszes volt de nem szerettem, mert túl feltünő volt, egy kilométerről látszott, hogy fotós cucc van benne, meg kényelmetlen volt, mert nagy tömegben mindig beleakadtak. Na ez egy kis diszkrét táska amiről nem ordit, hogy párezer eurós cucc van benne :D

Új hozzászólás Aktív témák