Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz lugosi #13017 üzenetére

    a, Fotós helyett meghívott családtag? ... Nem is tudom hogy ez kellemetlenebb, vagy a fotós mellé hívott, ami szerintük poén, a fotós meg a halálba kíván és reméli hogy nem fogsz lábatlankodni.
    b, Fotóztál már esküvőt, ismered a menetrendet, van elképzelésed?
    c, Mondhatnám ha nem vagy benne biztos, akkor lehet hogy inkább nem.
    Amúgy simán megoldható :K 1-2 szitu lesz amikor az illdomosnál közelebb kell menned (gyűrű húzás, aláírás, csókból esetleg egy közelebbi) egyébként meg nem nagyon limitál a gyutáv. Hacsak nem előnytelen valakinek/valamiért, akkor lenti (derék magasságból pl) szögekből lehet kicsit nyújtani úgy a teret hogy nem is tűnik kevésnek a 35 mili.

    +1: Ha nincs, esetleg egy vakut bérelj/kölcsönözz/vegyél addig (csak valami kis TTL-est, EF20 vagy MK320, hogy néha legyen lehetőség indirekt villantásra) - tisztább dolog mint szétlájtrúmolni a képeket mert nem volt normális fény. Bár ha esetleg idáig nem volt vakud, eddig, akkor előtte egy pár szeánszot tarts ahol kiismered egy kicsit.

    Furcsálom hogy egy esküvő költségvetésébe ilyen nem fér bele. Nem kell az egész napot megfizetni ha szűkös a keret, de beállított+ceremónia azért nem olyan nagyon drága (vidéken).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák