Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
TheProb #12006 üzenetére
Igazad van sok. Gondolom azért mindenki ahol tud pénzt keres. A Kenwwod 10% kedvezményt olyan boltban kapjuk ahol annyival is drágább mint máshol. Engem is zavar a videókban mutogatott, megnevezett termékek. A honlapról meg lementem a szöveget, a linket és nincs további leskelődés.
A Kálci recepteknél szintén van WEB oldal de nincs tele reklámmal. Van már két képes recept könyve. Gábor szerintem nem akar könyvet, talán így több pénz jöhet be.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest