-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56617 üzenetére
Amiket eddig találtam igen, maxon vannak. Első képek, így értelemszerű hogy nem a legjobbak, pláne, hogy OIS sincs benne, így azt is ki kell tapasztalnom, mit és hogyan.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #56613 üzenetére
A G5-nél a HDR be volt kapcsolva, így a Pro színvilága áll közelebb a valósághoz.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Par osszehasonlito gyorsteszt:
Redmi Pro:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]LG G5:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Nyilvan nem veszi fel a G5-el a versenyt, na meg a fenyviszonyok is a letezo legpocsekabb. + a Redmi kameraszoftveret meg ki kell ismertnem, mert eleg sokminden van benne. Pl meg nem talaltam meg azt, hogy a HDR-t hol tudom bekapcsolni, hogy ne automatan legyen
-
Aryon87
félisten
Meglepo, pedig azt mondjak a P9 kameraja jobb. MM-ben volt alkalmam nyomkodni mind2 telot, meggyoztek azok a kepek amit csinaltam akkor. A H8 kekbe valsmi allati.
Mas: megjott a Xiaomi Redmi Pro-m, megyek postara, csinalok tesztkepeket + G5-el is. Elore is bocsi, ugyanaz a fototema lesz, ami mar volt korabban, de most a vegeredmeny erdekel najd.
-
Aryon87
félisten
BUEK mindenkinek!
Menet kozben egy eloveszem csinalok gyorsban egy sorozatfelvetelt cimu elkenodott kep: tuzijatek
G5 auto
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56463 üzenetére
Jo lenne ha korrigalnak ezt a tulzott dolgot a kameraszoftverben a kovetkezo havi patch-al.
Elvileg holnap mar megjon a Redmi. Kis idore az veszi at a foszerepet, mig a G5 addig pihenore kerul (vagy szervizbe a kijelzo miatt).Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56461 üzenetére
Tudom, csak gondoltam kiprobalnek egy olyan kamera alkalmazast, ami nem nyul bele erosen a kepekbe. Nezd meg a tegnapi kepeimet, foleg a manualisakat. Nagyon durvan belenyul az elkeszult kepekbe. Egy G4 eseteben nem lenne olyan, mint amit en csinaltam. Ezen kicsit bosszankodok. Valoszinuleg modositottak a kameraszoftveren is. Nappali kepekkel nincs baj, de az estiekkel mar igen.
Kivancsi vagyok a Redmi Pro milyen kepeket fog kesziteni.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56458 üzenetére
Kiprobaltam az altalad hasznalt kamera alkalmazast, G5-n borzalmas kepeket keszit
Valaki irta a Better Camera app-ot is, az se mukodik nalam.. Maradok a gyarinal
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56454 üzenetére
Nagyon jo kepek! Tud ez az RN3p.
Gyonyoru ez a varos, nyaron mindenkepp uticel lesz, vagy hamarosan. Meg meg eleg sok mas varos is[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #56443 üzenetére
Nem azzal van a baj hogy kritikát írtál, hanem azzal, ahogy írtad.
Annyira amatőr én sem vagyok már, hogy egy központi témát elrontsak egy előtte álló "akadállyal", jelen esetben a fa...
De mint írtam, oka volt hogy az a kép olyan módon készült ahogy.
A minőségére is írtam, hogy miért lett olyan amilyen, de újra leírom bővítve: HDR módban készült, egy olyan napszakban, ahol a szenzort bezavarta a gyors sötétedés + közvilágtás (megnéztem, 16:20-kor készült). Ha a HDR-t kikapcsoltam volna, az ISO értéket az egekbe tolta volna az automatika.Itt egy másik kép, hogy lásd miért is nem lehetett a kifogásoltat másképp fotózni. Jól látható, hogy legalább 2-3 méterrel lejjebb vagyok az előző helyszínhez képest. és igen, itt is belelóg minden, sőt, még ferde is lett
Kastéy alulról - G5 manual mód, iso50, 0.5sMás:
Igazuk van azoknak a tagoknak akik pár napja írtak ide, hogy itt már elvárás a magas színvonalú fotók berakása.
Így csatlakozom én is ahhoz a véleményhez, miszerint legyen egy újabb fotós topik, ahova a profi/művészi képek kerüljenek, ide pedig az amatőr fotók kerüljenek be, mert a topik elvesztette a lényegi értelmét, ami a leírásában szerepel.Nem szándékom a vita, így én is befejezem a dolgot, természetesen szívesen veszem az oktató kritikákat is.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #56399 üzenetére
Gépen is visszanéztem a képeimet. Talán 2 képnél volt egy hangyányi ferdeség, de azt már a nagyon kukacoskodók veszik csak észre. Ahhoz képest hogy a rácsot alig látni néha világos témánál, így a szememre bíztam a kép helyben tartását, egész jó lett..
Ami viszont az én szememet szúrja: a manuális képeknél igencsak felbosszantott, hogy a szoftver még ott is erősen belenyúl a képbe.
Egy G4 azokat a képeket kristálytisztán csinálta volna meg, a G5-m kameraszoftvere meg még élesíteni próbált rajta, aminek az eredménye a szemcsézettség.
Ugyanez érvényes a csillagos képemre is.A kastély távolabb amibe akooos kötött bele az még automatikával készült, HDR be volt kapcsolva. Látszik is az eredmény a hangyázással. A hogy az a qrva fa ott van és másnak ez szemet szúrt cseszi a csőrömet.. Egy kilátószerűség volt, ahonnan lefele vezetett az út a kastély tövébe, szal repülnöm kellett volna hogy olyan poziciót kapjak, hogy a fa ne legyen képbe..
Szal imádom az efféle lecseszést, de a lehetséges ok hogy miért is van úgy az a kép, arra sosincs rákérdezve. Nyilván én is jobban örültem volna ha az a fa nincs ott..Sorry, de tegnap óta ez jár a fejemben, így leírtam a véleményem
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #56417 üzenetére
Most látom csak hogy reagáltál a csillagos képre. Korom sötét volt. Az orromig nem láttam, nemhogy a villanyvezetéket is
Nem volt időm belemélyülni a csillagfotózásba, mert a család türelmetlen volt, és így is 3x20sec idő + a beállítás már sok volt nekik.. pláne hogy a súly miatt az egész állványfej is leesett telefonostul a lábakról[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz #18001664 #56426 üzenetére
Allvany, iso50 es 20sec zarido. A wb azt nem tudom milyen erteken volt.
Megneztem, legutolso beallitasa 4000K erteken volt.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #18001664 #56424 üzenetére
Koszi. Hazafele pusztafoldjen mondtam alljunk meg egy kicsit, 3x-ra sikerult megcsinalni
Csak nem ertem miert lett ennyire zajos
Nyaron sztem meg fogok ilyent csinalni, akkor talan jobb lesz.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #56409 üzenetére
Lehet en vagyok kancsal, de akarhogy nezem a a kepeimet, nem latom hogy ferdek lennenek. A fo tema meg kozepen van.
A kifogasolt kepen kivul melyik meg a problemas?Tornado: a korabbihoz meg hozzatennem, hogy a Legenyfogo etteremben ettunk
Janos bacsi kedvence
somloi
mikulas
hoemberG5 hdr
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #56406 üzenetére
En azzal nem foglalkozom hogy ferde vagy sem. Igyekszem minel jobban egyenesbe allitani, a racs is be van kapcsolva, de vizmercem nincs, igy nem tudom halalpontosan egyenesbe tenni, allvanyon meg plane..
En a kepminosegre probalok hangsult fektetni, hogy minel jobbak legyenek a kepek, aztan vagy sikerul vagy nem..
Akinek tetszik vagy nem tetszik, ugyis leirja, max tovabblep rajtam.
En meg a tobbiek kepeinel a temat nezem, hogy milyen helyeken fotoz, mert valoszinu olyan kepet hoz, ahol en meg nem jartam. Az hogy ferdere sikerult neki, a legkevesbe fog izgatni. Ez vagyok enXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Allvannyal. ISO50 es 20sec zaridovel keszult
Akooos: mashonnan eselytelen volt megcsinalni azt a kepet. Lancfureszt meg nem hordok magammal
Ha eljutsz egyszer oda, megerted a miertjet[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Kirandultunk a Bukk-hegysegnel (Lillafured volt a celallomas)
Szepvolgy borpinceinel
szepen munkalt borasz-cimer
borkostolas
pince belul
adventi gyertya
Juhasz pinceszet
virag1
virag2
vendeglo fal
tartogerenda
szokokut
szobor
piheno
kisvasut alagut
utszeli banya
befagyott to - ez nem biztos hogy sikerult
kastelykastely tavolabb]
jeges vizeses1 - manual
jeges vizeses2 - manual
jeges vizeses3 - manual
jeges vizeses4 - manual
szoborfejLG G5 HDR, kiveve a manuals.
Bocsi a sok kepertXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Pusztafoldon kicsit eltevedtunk
G5 hdr
Matra vagy Bukk az uticel, lesz sok kep estere. + renelhetoleg Egerben is tudok fotozkodni.
Sajnos csak a G5 van velem, a Redmi Pro meg nem erkezett meg.
+ 2 G3s es a G3 van meg tarsasagban[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Pihenoi jutalom: tortaszelet
G5
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #56266 üzenetére
Kosz sracok. Rossz szokasom az osszes kep feltoltese
A hosok teren vagy 10 kepet csinaltam mind2 modban, orulok hogy az jol sikerult
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #56261 üzenetére
Abbol 3at csinaltam, egyik csak jo lett
Most mar mind1, nem akarom ugyanazt feltenni tobbszorManual/auto ugyanarrol van.
Szerk: pedig ugy erzem jobbak a Samuk, es a Nexusok is.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Kihasznalva a mai jo idot, csavarogtam a varosligetben:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] - auto
[link] - manual
[link] - auto
[link] - manual
[link] - auto
[link] - manual
[link]
[link] - auto
[link] - manualG5
Hogy milyenek lettek, nem tudom. De a Samuk mellett mar ugyis elbujik a G5, pane egyedulikent (danee ritkan jon a G5 telojaval), igy nem is eroltetem mar magam...
-
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56237 üzenetére
Szuper kepek lettek, igazi teli feeling. Mar nagyon hianyzik. Ha lesz nagy ho, a Vajdahunyad varnal fogok csinalni havas kepeket a 2 teloval
Mindjart jovok en is egy kisebb pakkal, de nem tudom milyenek lettek..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Igaz igaz. Tulajdonkeppen a tavalyi, es idei telok mind alkalmasak ejszakaira, de en most a kiemelteket emlitettem.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Just_Reboot #56178 üzenetére
Igen
Ois nincs bennuk tudtommal, viszont ugyes kezuek jo kepeket tudnak vele csinalni.Szerk: arra a S7e es G5 alkalmas leginkabb + G4
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Just_Reboot #56176 üzenetére
Idei: S7e, G5 ami megosztja a nepet, P9 es P9 plus, Pixel es Pixel XL.
Tavalyi: G4 es V10 + N6P, N5x (nappal),[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz danee992 #56156 üzenetére
Vegre meg egy G5! Klassz kepek lettek, a Cappuccino kivanatos
Burt, a lassitott video nagyon szuper lett, a kepek is tetszenek.
-
Aryon87
félisten
G5 hdr
-
Aryon87
félisten
válasz bebolint98 #56120 üzenetére
Kivalo kepek, az elso utos lett
-
Aryon87
félisten
válasz enginev3.0 #56117 üzenetére
Tukrozodik a hatso gomb.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok!
Ablakon keresztul fotoztam frissen ebredve
G5 hdr
-
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55998 üzenetére
Akkor mi leszunk itt a ritka peldanyosok
-
Aryon87
félisten
válasz maximilian4 #55985 üzenetére
Valoban nem lattam tankot, csak filmekben. Nekem ezek siman harcikocsik, es tudtommal ennek van keteltu valtozata/hasonmasa is (hacsak pont nem ez az). A tank a lanctalpas, agyus monstrumok, ez egyertelmu. Csak egyszerubb volt leirni tanknak
Ez a tema nekem messze van tudasban, igy inkabb nem akarok suletlenseget irni.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55983 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55981 üzenetére
Az komoly.. Elmeny lesz igy utazgatni..
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55979 üzenetére
Nem mondod hogy TEK tankok vannak kint most a csomopontokon?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz danee992 #55966 üzenetére
Szivesen. En is itt tanultam felig fotozni, probalom tovabbadni
Csak maradjon is meg a ho.
1sec feletti zaridos fotozashoz ajanlott az allvany.
Masik tipp: ISO100-200, max 400, es a tarido olyan 1/4 kornyeken tartani. Ugy meg lehet jo kepeket csinalniXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz danee992 #55962 üzenetére
Gyaaa, nem is csodalom hogy kiegett az egesz
Javaslat: manual mod, ISO50, es a zaridot vidd fel. 1mp nagyobb zaridot nem fogsz tudnibkezben kitartani, de az sztem mar egesz jo eredmenyt szulneMarcell: jah azt em tudtam, igaz mostanaban nem neztem be a G4 topikban (regebb voltam ott mint tulaj).
Az n5x eros elonye a HDR+. Nappal emiatt tunik ki a kepminoseggel, de ejszaka elverzik. G4 meg mint tudod, abban profi.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #55959 üzenetére
G4, ha ejjel is akarsz fotozni. Nappal n5x es G4, ejjel csak G4
G4-et ajanlom. De ott erdemes egy s masra figyelni, legfokepp hogy garis legyen, es 2016-os evjarat legyen.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz danee992 #55954 üzenetére
Tyiha, ez tenyleg tul vilagos lett
Milyen modon (auto/manual), es milyen parameterekkel csinaltad (ISO es zarido)?Amugy maga a kepi vilag szuper
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Just_Reboot #55942 üzenetére
Nem vitatom hogy remek kameraval bir.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Sebaj, ott van a top 5ben
Samut mindenhol elsonek hozzak ki, meg ugy is hogy jo.
Pixel meg mas teszta, mert az most jelent meg nemreg, ahogy az i7 is. Azok meg fiatalok..
S7-G5-P9 mar kozelednek az 1 eves megjelenesukhoz.. Az a mervado nalam.
N5x es N6p meg megregebbiek, ok a 15-os evjarat erossegei a G4 mellett.
Mindamellett, hogy most is megalljak a helyuket.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
Nagymamámat megtanitottam, hogyan tud skypon atkuldeni kepet.
Ezeket kuldte at. Ertelemszeruen nem profi kepekrol van szo, viszont egesz jok lettek azert. 76 evesen profiBehavazott udvar
ablakon keresztul
viragzo kaktusz - kicsit felresikerult kep lett, de nahHuawei P8 Lite
-
Aryon87
félisten
Jut eszembe, valakinek van valami infoja az IMX258 szenzorrol?
RedminPro fokameraja ezt kapta. A masodik kameraja az valami Samsung.Itt egy kis leiras a Pro kameraja kapcsan:
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55869 üzenetére
Tok jok lettek, nekem tetszenek
-
Aryon87
félisten
válasz maximilian4 #55865 üzenetére
Ja, hoppa, valamiert Zoppokent maradt meg
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #55858 üzenetére
Telon visszanezve nem sok kulonbseg latszik, nem kell szegyenkezzen a Zoppo.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #55855 üzenetére
Wow, na otthon megnezem oket PC-n. Telon mas visszanezni.
Kivancsi vagyok a vegeredmenyreXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #55828 üzenetére
Igen. Itthon a Redmi Pro 70+ áron van. Van ahol 80+ áron van.. Béhúsz nem szükséges Bp-en (Telenor és Telekom kártyák vannak)
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #55824 üzenetére
Hát nem Bőségzavar.
Igazából a rendelés miatt variálgatok, meg így hogy Spemallról rendelem, olcsóbb is.
Spemall - kb 61k, Puremobil 77k a Redmi Pro.. nem mindegy azért..
RN4 esetében hasonló a szitu.Kézhezvétel az teljesen mindegy, 1 hét van karácsonyig, sztem a két ünnep közt jön meg jó esetben..
Bebolint: mondom én hogy jó képeket csinál kategóriájához képest az RN3
Dr.444Hertz: De igen. Reggel végül visszavontam. Redmi Pro lesz inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55817 üzenetére
Ha sikerül, akkor mégse RN4 lesz, hanem Redmi Pro
Variálok még mindigXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Kivancsi vagyok az RN4 ezen adatok valosagara eloben. Jol hangzik..
Valaki tud a szenzorrol valamit?Főkamera
Felbontás 13 Mpx
Szenzor Samsung S5K3M2
Típus ISOCELL
Apertúra f/ 2.0
Vaku Dual LED
Szolgáltatások Folyamatos és autofókusz Digitális zoom Digitális képstabilizálás Forgatás Expozíciókompenzáció Arcfelismerés HDR Geotagging makró üzemmódban ISO beállítások Panorama Jelenet üzemmód Önkioldó Fehéregyensúly beállítás Touch fókusz
Slow motion videó Yes, 120.0 fps
Szelfikamera
Felbontás 5 MpxXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55814 üzenetére
Ja hogy ugy. Na erre kivancsi lennek.
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55811 üzenetére
Az ikertartot?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Hamarosan gyarapodik a fototar egy Redmi Note 4 jovoltabol.
Jut is eszembe. Valaki nem tudna linkelni olyan mobiltarto fejet, amire 2 telefont lehet ratenni? Osszehasonlito videokban szokott lenni olyan. Nemtom milyen neven keressek ra.
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #55761 üzenetére
Meg a zarkepernyo mozgokepe is le van cserelve a fokepernyo hatterere, ami jelen esetben full fekete..
Nincs beragadva semmi, mar ujra is inditottam kora este (kb 7kor)
60% es kozel 6 oraja vettem le a toltorol. 2 ora SOT van benne..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55759 üzenetére
Sztem valami más van háttérben, mert nekem is a G5 ma úgy merült mint a titanic.. Most is csak esnek a százalékok, pedig most pihen.. 3 óra alatt durván 40% elszállt..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55748 üzenetére
Murphy torvenyeXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #55746 üzenetére
Na arra kivancsi lennek
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #55744 üzenetére
En egy G5 vs S7e "parbajra" lennek kivancsi
Meg ugy barmelyik mas itteni teloval.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #55727 üzenetére
Koszi. Erdekes hogy mikor milyen hangulatban van a telo. Nem kapott frissitest, ugyanugy a Nugat elso verzioja van fent. Vagy en javulok fotozas teren..
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Lg G5 hdr
-
-
Aryon87
félisten
válasz MikulasB #55708 üzenetére
Nekem mar nincs temam.. En mar unasig fotoztam Budapestet
Tavasszal a G4-el, majd nyaron vagy 2x a G5-el.. Aztan jon egy teli kiadas is ha lesz hó, de az mar G5 es RN3p duoval[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Burt1793 #55706 üzenetére
Mert 3 telefon kozul kell helyettesitsen ha ugy adodik. Amugy van masik kartyam is jaja.
Pl ahogy megjon, anyam G3s-et fogja helyettesiteni, mert az azonnal megy is szervizbe
Mondom bejaros vagyok az LG-hez
Meg amugyis telomanias mettem.
Ez mar nagyon off..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
De hogy ne csak offoljak: mai adagom:
mikulas
mikulas a szannal1
mikulas szannal2
batman
lanchid1
lanchid2
kajazo
Lufibaba
tündeG5, HDR on
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55703 üzenetére
Azon is gondolkodtam mar. De csori G5-t nem akarom lealazni igy is eleg neki, hogy itt egymagaban szenved.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #55697 üzenetére
Jaja, eladtam. Jo kis telo, de nekem keves mint masodlagos. Az RN3p mar tobb potencialt latok, es vagy 2 eve ahitozom egy Xiaomira (kb a RN2 felfedezese ota). Karacsonyi ajandeknak jo lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest